Remus20 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 stie cineva unde as putea monta o alarma moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 unde gasesc asemenea banjo-uri in cluj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salut! Stie cineva vreo remorca moto de închiriat în Cluj? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 face cineva comanda de pe ebay, as dori sa cumpar un kit de reparatie carburator pentru un renaul fuego 1.6 turbo si am gasit doar in austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Pentru inchiriat remorci, am vazut pe Sigismund Toduta, pe colt langa somes remorci de inchiriat. Aici sunt coordonatele (paste in google): 46.768782, 23.569608 Nu bag mana in foc ca au si pentru moto, dar merita sa incerci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 face cineva comanda de pe ebay, as dori sa cumpar un kit de reparatie carburator pentru un renaul fuego 1.6 turbo si am gasit doar in austria. te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmMotoretaMeaSuntPionier Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Salut, Stie cineva de unde pot cumpara platbanda de duraluminiu, sa vanda si la bucati mai mici (2-3 metri). Am vazut ceva cornieri la Dedeman dar ca vand doar la 6 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Stiti pe cineva care spiteaza roti(in Cluj)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 shony de pa albinii 0741525901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 multumesc raducod dar am gasit pe cineva care aduce piese pentru renault.mersi inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 E cineva pe aici care se ocupa cu instalare/configurare de sistem video de supraveghere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 E cineva pe aici care se ocupa cu instalare/configurare de sistem video de supraveghere? Zi dragă, cu ce te ajut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 este cineva in judet care sincronizeaza carburi la domiciliu ?precizez ca sunt curatate ,membrana schimbata la toate 4 ,bujii noi, filtru aer nou ...le lipseste doar aparatu eu cat am putut am facut din lera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Salutare. Nu stie cineva unde se schimba anvelopa in cluj+ echilibrare? Mulțumesc! Pentru moto. Editat Mai 29, 2015 de boss90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 La Sf moto poti sa mergi pt schimb de anvelope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr929 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) Salutare ! Cine ma poate ajuta sa imi scurtez toba contracost? 0746682863 multumesc anticipat Editat Iunie 2, 2015 de cbr929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 legat de politisti .... daca te intilnesti cu un echipaj de politie rutiera care se afla IN MASINA LOR, stationati pe celalat sens, si-ti fac semn cu mina prin portiera cu geamul dat jos cum ca "opreste-te bah copile!" , ce suntem obligati sa facem ? Tare as dori o parere pertinenta, chiar avizata ! Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) unde ai patit-o ?sa vad daca ii aceeasi zona unde am patit-o si io Editat Iunie 2, 2015 de teby05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Salut. Are cineva un suport de far? Sau unde as putea sa îmi fabric unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Salut. Are cineva un suport de far? Sau unde as putea sa îmi fabric unul? Salut Eu am un suport de far de la un suzuki DR 650 din anii 90 + Studiaza daca poate fi de folos. Poze doar in weekend pot sa-ti trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemn Rotund Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Daca a pierdut cineva o manusa pro biker mcs 01c si l doreste inapoi ma poate contacta l am gasit in zona bucium...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Unde gasesc banda dublu-adeziva de calitate si nu foarte scumpa. Imi trebuie sa prin camera de casca si nu vreau sa risc sa o pierd Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Unde gasesc banda dublu-adeziva de calitate si nu foarte scumpa. Imi trebuie sa prin camera de casca si nu vreau sa risc sa o pierd Multumesc Salut . in IPB gasesti , este rola de 1cm latime la vreo 2 lei , rola de 2.5cm la 11.50 lei , si rola de 5cm la vreo 22 lei . In general la papetari gasesti , dar aici stiu sigur ca au si stiu si preturile eu in polus am fost sa-mi iau . Am vazut ca au si ceva banda dublu adeziva cu un strat de burete in mijloc . Probabil ca aia ti-ar fi mai de folos , dar la aia nu m-am uitat la pret . Editat Iunie 9, 2015 de nascavlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 E suficient de rezistenta pt ce imi trebuie mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate