®azvan Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Si ce-au zis cainii unul de celalalt? » Post actualizat in 31 Jul 2015 10:31(chiar ca la cascadorii rasului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Si ce-au zis cainii unul de celalalt? » Post actualizat in 31 Jul 2015 10:31 ii tin separat.... sunt masculi amandoi, si asta nou e tare speriat, dar nu stiu cum reactioneaza.... nu vreau sa se incaiereze ca Maica-mea sigur nu poate desparti doi saint bernarzi sper ca o sa-i gasesc stapanii, am dat sfoara peste tot! si asta nou sigur s-a pierdut, are zgarda, deci nu e maidanez cip nu are, a fost un prieten veterinar si nu l-a citit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 ii tin separat.... sunt masculi amandoi, si asta nou e tare speriat, dar nu stiu cum reactioneaza.... nu vreau sa se incaiereze ca Maica-mea sigur nu poate desparti doi saint bernarzi sper ca o sa-i gasesc stapanii, am dat sfoara peste tot! si asta nou sigur s-a pierdut, are zgarda, deci nu e maidanez cip nu are, a fost un prieten veterinar si nu l-a citit e clar, te-ai facut cu 2 caini ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Nu stie ..... ca el nu era acasa . Noi radem , radem ..dar omu' are o problema grava . Tre' sa cumpere inca un sac de papa pentru urmatoarele 3 zile. Cel putin , eu cand is speriat maninc mult... mda, al meu mananca numai Royal Canin Giant....... e clar, te-ai facut cu 2 caini ) imi ajunge Beto al meu, multumesc..... daca era femela mai luam in considerare varianta, dar asa..... mai bine nu.... sper sa-i gasesc / gasim stapanul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 sper sa-i gasesc / gasim stapanul! Speranta moare ultima... Ai doi caini, and that's a fact ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Speranta moare ultima... Ai doi caini, and that's a fact ) clar, o sa-l tin pana nu-i gasesc stapanul, nul arunc in strada! eu sunt prietenul cainilor! » Post actualizat in 31 Jul 2015 17:56 Uraaaa Un coleg de breasla al uniu prieten veterinar cunoaste stapanul saint bernardului! Deci in seara asta PACO a fost inapoiat stapanului! A facut o mica plimbare Pcao din Gruia de la Belvedere pana la mine in Grigorescu Totol e bine cand se termina cu bine. Weekend fain tuturor colegilor! » Post actualizat in 31 Jul 2015 17:59 Scuze pentru greseli, postez de pe telefon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Om te-ai facut Bubbe cu 2 utilaje ca alea... colegule, s-a rezolvat! Paco a ajuns inapoi la stapan in Gruia deci am ramas doar cu Beto al meu /index.php?/topic/20277-animalele-noastre/page-114 postul 2279 weekend fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Imi recomandati un loc unde se poate face detailing decent la masina pe interior, in Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Imi recomandati un loc unde se poate face detailing decent la masina pe interior, in Cluj? http://www.polish.ro/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=92 https://www.facebook.com/pages/Tapiclean-Auto-Detailing/496516793692012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 exista in cluj cineva care remodeleaza sei moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 http://www.polish.ro/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=92 https://www.facebook.com/pages/Tapiclean-Auto-Detailing/496516793692012 Am fost si mi-a placut cum au lucrat. Pot sa ii recomand mai departe cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 (editat) Salutare! Stie cineva,unde se poate curata tapiteria scaunelor auto, in cluj? Ceva profi ma intereseaza...unde au aparatura.. Ms! Editat August 20, 2015 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 http://www.polish.ro » Post actualizat in 20 Aug 2015 08:36 Salutare! Stie cineva,unde se poate curata tapiteria scaunelor auto, in cluj? Ceva profi ma intereseaza...unde au aparatura.. Ms! http://www.polish.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 http://observator.tv/social/un-clujean-unul-dintre-cei-mai-tineri-constructori-de-motociclete-din-ara-159660.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 ii din campia turzii baiatu nicidecum din cluj si are un big like pentru ca tot este construit intr-un garaj care nu-i foarte dotat ,toata stima si respect pentr-u el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Campia Turzii e in Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Da, ai dreptate, mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Salutare Stiti pe cineva care mi ar putea face un "ornament" pt intemediara tobei sport asemanatoare celei din a doua poza. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Salutare Stiti pe cineva care mi ar putea face un "ornament" pt intemediara tobei sport asemanatoare celei din a doua poza. Multumesc ai un pm succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Salut! Vreun mecanic priceput si la Aprilia gasesc prin Cluj? Sunt prin zona si capra smuceste la turatii joase si medii. Oare ce are? Sa nu fie sincronizati cilindri? Cam asta se pare sau ceva pb la alimentarea cu benzina (ce am gasit in manual). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Ti-am raspuns pe celalalt topic pt Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Ma ajuta cineva cu o casca si manusi pt pasager marime S ,pt zilele de Luni-Marti ,ssptamana viitoare. Cinstesc cu o tuica » Post actualizat in 28 Aug 2015 16:45 Casca integrala daca e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Salut,am nevoie de 2 puncte de sudura pe galeria de la hornet.S-a desprins din sudura in unul din punctele de sustinere.ma puteti indruma la cineva?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 unde e cel mai ieftin RCA in zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 (editat) unde e cel mai ieftin RCA in zilele astea? Euroins cred . Eu mi-am facut la un broker vis a vis de Billa de pe strada Dorobantilor . E la un parter de bloc . » Post actualizat in 01 Sep 2015 05:52 Salut . Unde gasesc prin cluj un cablu ca si asta ? De preferat prin marasti .. Am nevoie doar de cablu nu si de fisa de bujie . Editat August 31, 2015 de nascavlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate