Florynn Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 stelco. corect. mersi. ff buni oamenii de acolo. chiar sefu de acolo ma ajutat la moto. pt 2 sucuri jur. nota 10 pt ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Salve! Intrebare pentru colegii din Aiton. Stiti ceva case de vanzare in zona aia? Pretenu' Gugal nu m-a ajutat prea mult in privinta asta. Bine-nteles ca trebuie sa fie mari, noi si moca, eventual multe sa am de unde alege Platesc informatia in bere. Multam fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Salutare As avea de modificat in dulap din pal. De taiat cateva bucati. Stiti pe cineva care vine acasa si face chestiia asta sau un atelier unde sa duc bucatile.De preferat cat mai aproape de Floresti. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Salutare As avea de modificat in dulap din pal. De taiat cateva bucati. Stiti pe cineva care vine acasa si face chestiia asta sau un atelier unde sa duc bucatile.De preferat cat mai aproape de Floresti. Multumesc La Arabesque fac debitare. Banuiesc ca se poate si cu materialul clientului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Chiar ieri mi a zis un amic ca se poate la Arabesque. Multumesc pt ajutor. Sper sa reusesc acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 incearca aici: http://woodexpertcluj.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 am rezolvat ,multumesc pt ajutor La Arabesque nu debiteaza doar daca cumperu pal ul dela ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Stie cineva unde pot gasi in Cluj butelii cu propan? Ca sa nu mai iau la rand benzinariile si sa intreb. Pana acum am fost la petrom si la rompetrol dar nu au. Ca sa nu existe confuzie, nu vorbesc de butelii de aragaz, alea contin un amestec butan-propan. Ambalajul e acelasi si la ce vreau eu, insa contin propan 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Mersi de link, insa nu prea imi dau seama unde te-ai uitat. In magazinul online vad doar acetilena iar in oferta generala au propilena. Propan nu am vazut nici la Linde, nici la Siad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Multumesc. Cred ca mi-a facut ceva figuri browserul, ca nu vedeam butoanele alea din meniu inainte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Stie cineva unde pot recupera niste date de pe un hard defect de laptop? cam ce preturi se practica? eventual un nr de tel daca aveti. Ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 si cine cloneaza bine HDD-uri in CJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Salut, stie careva un tinichigiu bun care schimba segmentii de la aripi la masini la un pret corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Are cineva un pistol de lipit si ma poate ajuta sa lipesc o antena radio de masina care ii rupta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Stie cineva unde pot recupera niste date de pe un hard defect de laptop? cam ce preturi se practica? eventual un nr de tel daca aveti. Ms ! http://www.laptopfix.ro/ Intre 200 si 800 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fura Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Stie careva cum e drumu Belis-Poiana Horea-Albac? Tre sa ajung in weekend la Arieseni si vroiam sa stiu daca pot sa merg pe varianta asta...cu masina bineinteles Ingust in anumite portiuni, dar in rest bun si liber Intre Belis si aprox coada lacului e cu petece si denivelari, dar nu e grav... Eu am parcurs-o cu masina acum vreo 3 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Ingust in anumite portiuni, dar in rest bun si liber Intre Belis si aprox coada lacului e cu petece si denivelari, dar nu e grav... Eu am parcurs-o cu masina acum vreo 3 saptamani... daca bine tin minte (de anul trecut), daca vii dinspre belis, ii rau drumul doar pana se intersecteaza cu drumul ala forestier ce ajunge in marisel. De acolo mai departe, era f. bun din cate tin minte, proaspat asfaltat, super ok. Mai erau cateva portiuni (de cateva sute de m) fara asfalt anul trecut, dar se putea merge f. bine si pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Edte facut asfaltat tot drumul,l am parcurs de mai multe ori cu chopper,nu este nicio portiune fara asfalt,doar ca unele in unele locuri este destul de ingust si cu curbe,daca jrca un camion lansat cum am patit o eu atunci e nasol trebe sa te tragi si nu prea ai unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Stiti vreun atelier ( Cluj Napoca sau aproape ) unde se poate indoi o teava ( rotunda ) de fier in diferite forme si sa execute si suduri ( urechi de prindere ) ? Multumesc . Incearca la Stelco, pe Campina 62 parca. Se ocupa cu esapamente si au tot felul de aparate cu care modifica tevi. Mie mi-au lucrat saptamana trecuta ceva la masina. A fost fara programare, a durat cateva minute si a fost destul de ieftin. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 cica instructiuni utile pt mobriste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabalero Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Stie cineva unde pot recupera niste date de pe un hard defect de laptop? cam ce preturi se practica? eventual un nr de tel daca aveti. Ms ! Savedata.ro. Sunt pe motilor, printre cei mai profi din tara. Nu stiu cate firme din tara pot recupera de pe un hdd spart chiar.. preturi putin pe masura, eu am dat 800 lei pe un hdd micut cateva sute de gb, nu mai stiu cat avea. Dar atentie, daca mergi la altii sau incerci cu softuri luate de tine de pe net ei au zis ca nu mai pot recupera apoi. Am facut asta omdata cu un card, a doua oara cu hdd am mers direct la ei. » Post actualizat in 22 Oct 2016 18:22 cica instructiuni utile pt mobriste Nu sunt si motoare cu 3 locuri? Sa pot sta in spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Nu sunt si motoare cu 3 locuri? Sa pot sta in spate... Eu mai in siguranta m-as simti la mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabalero Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 ai dreptate. Nu stiu cum de nu m-am gandit la asta. O sa o pun pe seama oboselii si faptul ca eram la lucru in weekend seara Dar tot ar trebui sa aiba saua mai lunga sa incapa 3 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Doar ca daca ar aparea mobra cu 3 locuri, ar aparea si instructiunile pt 3 mobriste, urmand sa iti doresti mobra cu 4 locuri, si asa mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Stiu ca s-a discutat de mai multe ori, dar am nevoie de un mecanic auto. Va rog sa-mi recomandati pe cineva. Am niste chestii de inlocuit la masina, iar eu nu ma bag, ca nu am cunostinte si nici scule. Am nevoie de cineva care lucreaza eficient si corect, indiferent ca o face la un service autorizat sau la el acasa. M-am cam saturat de incompetenti si oameni care nu sunt de cuvant in domeniul asta. Deci, daca stiti pe cineva, dati-mi un contact va rog. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate