tamas_09 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Daca guma o folosesti offroad...zii bogda prostu' ca ai gasit'o la banii astia. P.S nu stiu ce motor ai ... . Editat Martie 15, 2013 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Daca guma o folosesti offroad...zii bogda prostu' ca ai gasit'o la banii astia. P.S nu stiu ce motor ai ... nu inteleg expresia.Da,la cross o pun.Doar offroad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Adica sa te bucuri ca ai gasit o guma neuzata, tare, cu crampoane mari, care are aderenta pe dealuri, la bani putini. Cum sa ma exprim altfel ? --------------------------- Daca tot a inceput sezonul, nu uitati ca si astfel de scenarii sunt posibile : http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Adica sa te bucuri ca ai gasit o guma neuzata, tare, cu crampoane mari, care are aderenta pe dealuri, la bani putini. Cum sa ma exprim altfel ? Te-am inteles acum.Pe dealuri i numa bun!si nici nu se uzeaza asa repede Bafta! --------------------------- Daca tot a inceput sezonul, nu uitati ca si astfel de scenarii sunt posibile : http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Adica sa te bucuri ca ai gasit o guma neuzata, tare, cu crampoane mari, care are aderenta pe dealuri, la bani putini. Cum sa ma exprim altfel ? --------------------------- Daca tot a inceput sezonul, nu uitati ca si astfel de scenarii sunt posibile : http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI&feature=youtu.be Explica-i man in Germana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Oare ma poate sfatuii careva unde sore pot gasii un colier de toba dinala ce vine prins sus la scarita pasager ? , carbon sau otel cu garnitura dinaia ? .... ca tare va sunt recunoscator si aveti o bere de la mine ! Numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Oare ma poate sfatuii careva unde sore pot gasii un colier de toba dinala ce vine prins sus la scarita pasager ? , carbon sau otel cu garnitura dinaia ? .... ca tare va sunt recunoscator si aveti o bere de la mine ! Numa bine ! Daca nu vrei neaparat nou ai sanse mari sa gasesti la Andrei Cocmotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 avand in vedere ca primavara se apropie cu pasi rapizi in ritm de dans si ca in curand o sa ne scoatem motoarele in bataia soarelui ( din umbra garajelor adica ) pentru a ne bucura de ele , va intreb care si-a facut de curand asigurare RCA ( CASCO ) / si cam cat costa. unde e mai ieftin si pe care asiguratori i-i stiti mai seriosi cand vine vremea sa plateasca . azi am sunat la o doamna care facea asigurari si mi-a zis ca RCA ( 6 luni ) e de cca 200 ron , iar pentru casco are nevoie de datele din talon. avand in vedere ca eu abia saptamana asta i-mi aduc un motor de afara vroiam sa sctiu cam cat ar costa CASCO si RCA . motor maxi scuter honda silver wing 600 ( am impreisa ca cilindereea e mai mica un pic ) / an 2001 . zicea doamna aia ca sub 10 ani nu se mai face casco . asa o fii oare ? sau ar putea cineva sa faca o simulare de CASCO pe 6 luni pt motor de 9-10 ani ( 2003 sau 2004 ) . ma refer la cine are motor din 2003 , 2004 cu cilindree asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Salut In ceea ce priveste CASCO, eu as zice sa nu te chinui.Am incercat eu sa imi fac, motocicleta din 2009, societatile mari (Allianz, Generalli, Groupama) imi faceau doar cu fransiza de 350€ per eveniment si valoare asigurata sub 3500€. In ceea ce priveste RCA, nu poti face simulare daca nu ai datele din talon, dar iti pot confirma ca, pe 6 luni costul este sub 200 ron. V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Eu am dat 122.52 ron, valabila din 24 februarie...pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) rca 167 ron pe 12 luni valabila din 15 martie Editat Martie 18, 2013 de ros46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 RCA [astra]:150 lei /6 luni si la mine . Am facut o simulare ptr casco full si e aprox. 500euro/an. Nici eu nu cred ca merita casco. Suma asigurata era 3/4 din valoarea motocicletei si fransiza era peste 100e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 cuki ...... topicu ala se termina prin 2012 , io intrebam amu pt anu asta ( am deschis alt topic ca e la moda acuma sa faci topice ) . sarci-ul e demodat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 cine`ti face casca pe 6 luni? cum ar fi sa o dai dauna dupa 1 luna? crezi ca`ti deconteaza cineva? asigurarea ar trebui sa fie cu cativa lei mai scumpa decat anul trecut, ca astia le tot scumpesc eu am facut cu 128 de lei, 150 de lei si 160 de lei, ultimele 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Am facut sapt trecuta pe RCApedia.ro, 230 pe an. 26 de ani, permisul de 5 ani, BonusMalus B2. Pretul variaza in functie de datele astea. Si pe 2014 tot la ei o sa-mi fac daca la telefon o sa raspunda dna/domnshoara cu aceiasi voce sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 cine`ti face casca pe 6 luni? cum ar fi sa o dai dauna dupa 1 luna? crezi ca`ti deconteaza cineva? habar nu am. ca de aia intreb . daca fac RCA pe 6 luni , de ce nu se poate face si pe 6 luni CASCO ? ( cat ma dau ... atata sa platesc ) .... cat timp tin motocicleta in garaj nu prea is interesat de casco ( numah in cazu ca-mi ia foc garaju .... ) ce are ca .... doamne fereste ... fac dauna dupa 1 luna ? ca doara de aia platesc ca sa fiu asigurat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bughi-bu Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Groupama 330 ron 12 luni hornet 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatuemi Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) habar nu am. ca de aia intreb . daca fac RCA pe 6 luni , de ce nu se poate face si pe 6 luni CASCO ? ( cat ma dau ... atata sa platesc ) .... cat timp tin motocicleta in garaj nu prea is interesat de casco ( numah in cazu ca-mi ia foc garaju .... ) ce are ca .... doamne fereste ... fac dauna dupa 1 luna ? ca doara de aia platesc ca sa fiu asigurat .... teoretic ti se poate face o asigurare casco pe perioada pe care o vrei tu: 1 luna, 3 , 6 etc , dar in general se prefera incheierea contractului de casco pe 12luni, in ceea ce priveste suma asigurata si francizele difera de la un asigurator la altul ptr mine va fi suma asig 2400euro , cu o prima de 400 pe an , plata in 4 rate , fara franciza e binisor ptr un gsr 600 din 2007 rca a fost 146ron pe 6 luni sa nu uiit casco groupama , rca carpatica Editat Martie 18, 2013 de tatuemi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 am vb cu el nu are nush unde sa gasesc niciunde ca a mea ma enerveaza rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 o sa incerc , mersi frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 RCA 6 luni 330 ron, mobra de 600 98 cai, nu mai fac veci la allianz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Eu mi-am facut la Piraeus Asigurari (online), care aveau o promotie in desfasurare cu 10% reducere la RCA( a fost valabila pana in 15 Martie). Erau la momentul respectiv cei mai ieftini din tot on-line-ul. Mi-am facut la City Insurance cu 231 ron/12 luni La Carpatica mi-a iesit 170 de RON pe 12 luni (mai ieftin decat in 2009 ), iar la Euroins 192 de Ron tot pe 12 luni, dar nu-mi fac la astia nici batut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 avand in vedere ca primavara se apropie cu pasi rapizi in ritm de dans si ca in curand o sa ne scoatem motoarele in bataia soarelui ( din umbra garajelor adica ) pentru a ne bucura de ele , va intreb care si-a facut de curand asigurare RCA ( CASCO ) / si cam cat costa. unde e mai ieftin si pe care asiguratori i-i stiti mai seriosi cand vine vremea sa plateasca . azi am sunat la o doamna care facea asigurari si mi-a zis ca RCA ( 6 luni ) e de cca 200 ron , iar pentru casco are nevoie de datele din talon. avand in vedere ca eu abia saptamana asta i-mi aduc un motor de afara vroiam sa sctiu cam cat ar costa CASCO si RCA . motor maxi scuter honda silver wing 600 ( am impreisa ca cilindereea e mai mica un pic ) / an 2001 . zicea doamna aia ca sub 10 ani nu se mai face casco . asa o fii oare ? sau ar putea cineva sa faca o simulare de CASCO pe 6 luni pt motor de 9-10 ani ( 2003 sau 2004 ) . ma refer la cine are motor din 2003 , 2004 cu cilindree asemanatoare A. Principial Depinde de urmatorii factori: 1. Cum stai cu banii 2. Cati km faci pe sezon 3. Cam care este rata ta de accident (estimata ) Adica probabilitatea sa ai evenimente 4. Valoare de piata a motorului Relativ la cele de mai sus sunt trei feluri de a privi problema: 1. Daca circuli putin si rata ta estimata de accident este redusa, nu merita sa arunci cu banii. Adica solutia e sa fii in regula la cel mai redus pret. Din fericire concurenta intre asiguratori este libera inca in Romania,(au incercat ei anul trecut sa schimbe regulile jocului-plata daunelor de catre asiguratorul vinovatului, am comentat la timpul respectiv) asa ca poti inca beneficia de preturi foarte cum se cade. Se pare ca si anul asta tot Carpatica duce trendul in aceasta privinta. 2. Daca nu-ti stii numarul banilor (in consecinta si motorul tau are o valoare de piata mare) cel mai comod e sa-ti faci casco la o firma de top gen Allianz Tiriac. 3. Daca stai prost la capitolul "accidente estimate" si te gandesti la cei din jur si la eventualele lor probleme de recuperare daune, iti faci asigurarea la un pret mediu (la Asirom de ex.) Cam astea sunt pozitiile fata de problema. Principial NIMENI nu are de fapt probleme la recuperarea daunelor, (toti asiguratorii au acelasi plafon de acoperire a daunelor si partea vatamata nu este opozabila in justitie cu vinovatul in interiorul plafonului) exceptand deranjul (uneori pana la proces) cu asiguratorul mai "sarac" (lucreaza cu tarife modeste) si in consecinta putin permisiv in privinta despagubirii partii vatamate. B. Pragmatic 1.Concurenta pe piata a asiguratorilor este acerba, mai ales in segmentul inferior al preturilor. Se uzeaza de multiple stratageme pentru a se ascunde unul de altul. Oferte confidentiale, migrarea de pe o platforma de asigurari pe alta. Cel mai bine apelezi la un broker (care cu asta se ocupa) si care iti va face intotdeuna o oferta multumitoare, inclusiv te va asista daca ai probleme. Exista si posibilitatea de asigurare pe net pe site-uri care iti trimit asigurarea acasa. 2. Avand in vedere "efectul climatic de prelungire a sezonului motociclabil" si dezinteresul total al asiguratorilor de a admite asigurari pe 8 luni, recomand asigurarea facuta pe un an si inainte de 15 martie cand asiguratorii incearca cel putin in fiecare an sa "umble la preturi". C. Preturi in sine La ora actuala asigurarea cea mai ieftina pe 6 luni, costa la motorul mediu intre 100 si 180 lei depinzand in principal de capacitatea cilindrica, varsta de ani si varsta de carnet. La bani mai marunti depinde si de alti factori, de aceea completati mai multe informatii cand cereti o oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 cuki ...... topicu ala se termina prin 2012 , io intrebam amu pt anu asta ( am deschis alt topic ca e la moda acuma sa faci topice ) . sarci-ul e demodat Pe anul asta s-a discutat in mai multe locatii, inclusiv aici (doar cu cateva zile in urma!): /index.php?/topic/228332-util/page-128 Tinand cont ca o imagine face cat 100 de cuvinte, pun si aici tarifele afisate de eMAG, deci cu 5% reducere, pt RCA 2013 (desigur pt datele mele, in functie de mai multi factori pot varia): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Pe anul asta s-a discutat in mai multe locatii, inclusiv aici (doar cu cateva zile in urma!): /index.php?/topic/228332-util/page-128 Tinand cont ca o imagine face cat 100 de cuvinte, pun si aici tarifele afisate de eMAG, deci cu 5% reducere, pt RCA 2013 (desigur pt datele mele, in functie de mai multi factori pot varia): Corect! @ Autosos, robbflyn, altii: E ok sa postati pe sectiunea "curenta" Cluj informatiile noi pentru ca atrag atentia asupra subiectelor de actualitate, dar obisnuiti-va sa le postati si cautati la sectiunea "pinned" unde exista topicul dedicat "Util" unde vor fi mutate ca sa facem loc pentru alte topicuri noi care nu se incadreaza in zona respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate