azumir6 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 De azi, sunt fericitul posesor al unui motor Victory, 'al mai bun pentru plimbari lungi: Vision Tour. Doar ce l-am adus din Germania(ca e mai ieftin si ca acolo am primit un pret foarte bun pe HD), nou-noutz, un motor impresionant. Ramane de vazut cum se va comporta in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Foarte frumos, sa ai bafta de iel si de asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 De vis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sigismund Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 super tare ... ... fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Sa il calariti mult si ghini!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noobzor Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Felicitari si sa il stapanesti sanatos! Dar..de ce Victory si de ce modelul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ala nu e motor e jumatate de masina ) felicitari si sper din tot sufletu ca nu o sa il omori in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Bafta! sa-l stapanesti sanatos! impresionant...intr-adevar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Felicitari omule! Sa fii sanatos si sa ai parte de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Doamne!!! cred ca ti-ai pus in gand ca jumatate din noi care vedem pozele sa ne taiem venele de necaz ca nu avem si noi! )))) criminal, daca nu te superi ne poti spune si noua ce an este si cat te-a costat? mersi mult si multi km cu el si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 E foarte tare(mai ales linile de ozn )! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometri impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikutzul Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Doamne!!! cred ca ti-ai pus in gand ca jumatate din noi care vedem pozele sa ne taiem venele de necaz ca nu avem si noi! )))) criminal, daca nu te superi ne poti spune si noua ce an este si cat te-a costat? mersi mult si multi km cu el si fara evenimente! ca an pot sa iti raspund eu...din titlu reiese ca e din 2013. venele le verificam la lungime ) daca se poate sa pui o poza cu bordul...tot pentru vene superb motor. sa il stapanesti sanatos si fara evenimente. asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 De azi, sunt fericitul posesor al unui motor Victory, 'al mai bun pentru plimbari lungi: Vision Tour. Doar ce l-am adus din Germania(ca e mai ieftin si ca acolo am primit un pret foarte bun pe HD), nou-noutz, un motor impresionant. Ramane de vazut cum se va comporta in timp. Christoase, din ce am gasit pe net e 2 in V de 1730 cmc, 100 hp, cred ca are un cuplu de-ti intinde mainile Felicitari, mai sunt in Romania sau esti unic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Gasiti diferentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 felictari, ce sa mai.. OZN curat..!! si acum plimbari cat mai lungi sa fie.! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 WOW ! pe motoru asta e fain sa stai si in spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 Felicitari si sa il stapanesti sanatos! Dar..de ce Victory si de ce modelul asta? Asa sunt eu, mai nonconformist. Imi place mult design-ul. In fiecare an treceam pe langa el la Faaker See si inghiteam in sec. Modelul asta, pentru ca este cel mai potrivit pentru plimbarile mele. Ies rar si doar la drumuri lungi. Anul trecut a fost al 6-lea consecutiv de Harley Faker See, si asta nu inseamna direct acolo, betie, direct acasa, ci tura de cca. 5000km total. ala nu e motor e jumatate de masina ) felicitari si sper din tot sufletu ca nu o sa il omori in Romania nici vorba.km din Romania vor fi nesemnificativi Doamne!!! cred ca ti-ai pus in gand ca jumatate din noi care vedem pozele sa ne taiem venele de necaz ca nu avem si noi! )))) criminal, daca nu te superi ne poti spune si noua ce an este si cat te-a costat? mersi mult si multi km cu el si fara evenimente! Motocicleta este noua, 12km, fabricata in 05.2012, (dar 2013 cand draq sa fi putut ajunge deja in Europa? ), si am cumparat-o din Germania de la un dealer, care a primit Harley-ul meu Softail Springer Screamin' Eagle CVO 2008 si cu diferenta de la mine mi-a dat-o pe asta. Afacerea a fost buna pentru amandoi; eu am primit pe a mea mult peste pretul pe care il primeam in RO, iar el o va vinde acolo mult peste cat mi-a dat mie pe ea. in fine pretul la Victory este in jur de 19500 euro NET. Christoase, din ce am gasit pe net e 2 in V de 1730 cmc, 100 hp, cred ca are un cuplu de-ti intinde mainile Felicitari, mai sunt in Romania sau esti unic? am auzit ca ar mai fi unul, dar inca nu stiu nimik sigur. ramane de vazut. Gasiti diferentele WOW !!! asta chiar n-am vazut-o! imi place comparatia. Mersi. Te astept la Braila, eu dau vinul, tu dai mielul; asa o va chema: Predator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Cred ca ar iesii un bobber fain din el . asa ca ..fa-l bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Extraordinar motor, mai ales prin prizma nr mic de posesori de la noi. Dupa ce va imprietaniti nu ne uita. Vrem impresii cat mai detaliate. Asfalt uscat si sa te bucuri de bizon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 WOW !!! asta chiar n-am vazut-o! imi place comparatia. Mersi. Te astept la Braila, eu dau vinul, tu dai mielul; asa o va chema: Predator. Gata sunt nas Daca ajung prin Braila sigur vreau sa o vad si live. Asfalt uscat sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 daca va fi vremea buna, poate ajung eu la SMAEB cu ea. dau de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ba, galagia mai mica ca acum pun poze cu frumusetea la care ai renuntat pentru acest...Alien. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 12 km in bord...cred ca e cea mai noua motocicleta din Romania...Sa ai parte de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate