cosmin1880 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Busitura e relativ noua ...de vreo 2 zile, la fel si juliturile de pe mana Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 ... brea .. nu se poate asa ceva ... imi pare rau si insanatosire grabnica. despre caini ... nici nu vreau sa deschi discutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Fleoshc ) Bine ca ai aterizat pe ,,moale" si bine ca mobra e facuta pt asa ceva. Bafta pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 nici eu nu vreau. doar ca vazusem destule filmulete inainte, cu cazaturi din cauza cainilor, majoritatea pe asfalt (naspa). Iar ultimul filmulet pe care-l vazusem era cel cu baietii in drum spre giurgiu. Unul dintre ei a patit la fel. Si ma minunam de ce anume povesteau, despre ce s-a intamplat dupa: cum le-au "urat" localnicii de toate samd. Ca sa vezi, s-a intamplat la fel: in loc sa ma intrebe cei de pe la porti...bai nene esti bine? S-a gasit unu sa-mi zica: vezi...vezi? (tot eu vinovat ca mergeam pe strada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 ce de k_kt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 pe-nal. parea c-ai scapat si apoi a aparut javra aia de nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 eu am un caine d-asta imputit pe strada .. cand is cu motorul mereu ma fugareste , sare in fata .. da' cand is cu dacia al draq mereu fuge , nu-l nimeresc niciodata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladthd Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 eu am un caine d-asta imputit pe strada .. cand is cu motorul mereu ma fugareste , sare in fata .. da' cand is cu dacia al draq mereu fuge , nu-l nimeresc niciodata ! si eu am unu de prins... dar nu "ataca" decat daca vine din spate... cand incetinesc sau ma dau jos o tunde urgent... ontopic: a iesit ca blegul din umbra.... m-am uitat de 3 ori pana sa-mi dau seama de unde a rasarit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Eu l-am,,, prins,, cu masina pe cel care ma fugărească A scăpat viu dar de atunci ma ignora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 atunci data viitoare incerc cu masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Sunt animale... nu au ratiune. In schimb, de condamnat sunt stapanii care le dau drumul pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Busitura e relativ noua ...de vreo 2 zile, la fel si juliturile de pe mana Enjoy ! bai nu am experienta dar un prieten zice pentru situatii dinastea "lasi la 0 viteza ,lasi sa latre si pleaca" poate ne ajuta sa invatam din greseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 eu am glumit...iti dai seama ca nu pot sa am nimic cu bietul caine. Si de fapt, iti dai seama ca am ceva cu cei care ii lasa pe strada, le dau de mancare iar cand vine vorba ca a mai muscat vreun om sau copil, nu-i al lor. Si cand te dai la ei sa te feresti cand esti cu bicicleta sau motoreta, atunci brusc, stapanul de ocazie, se transforma in protectorul suprem. Trist este ca mentalitatea lor lasa ffff mult de dorit. Eu ma duc acolo doar in weekend, dar sincer, pe strada aia trec si cu bicicleta si as vrea sa pot trece si cu copilul la o plimbare. Crezi ca am cum? eu nu cred bai nu am experienta dar un prieten zice pentru situatii dinastea "lasi la 0 viteza ,lasi sa latre si pleaca" poate ne ajuta sa invatam din greseli aici depinde, poti s-o lasi mai moale pana cand ajungi in dreptul lor, dar atunci risti sa te si apuce de picior (depinde de exemplar) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 ce e ciudat e ca nici nu se sperie ai draq .. ambalez sa-l sperii si mai urat face ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Pai si exc-ul ala tot un soi de bicicleta e, cu motor. Ia-ti si tu o mobra cu greutate sa nu se impiedice de un amarat de caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Sunt animale... nu au ratiune. In schimb, de condamnat sunt stapanii care le dau drumul pe strada. Care stapani? De ce crezi ca le zice "caini fara stapan"? Trebuia sa-i dai uili si sa il toci cu roata spate (stiu, usor de zis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Mah, voi ati trait toata viata la Monte Carlo si acum ati aterizat in Romania? Animale care umbla in voia lor pe strada sunt de cand ma stiu. N-ai ce sa le faci decat sa fii atent. Va casuna pe caini ca sunt mai usor de aratat cu degetul si nu are cine sa-i apere. E usor sa zicem toti in cor "moarte cainilor". Si? Tot or sa fie pe strada pentru ca asta e mentalitatea romaneasca. Nu cainii sunt de vina ci oamenii necivilizati. Acum cateva zile a fost accidentul ala oribil la Otopeni. Cu tzaranii cum ramane? Ii exterminam si pe-astia ca traverseaza aiurea? Dar cu idiotii care nu se asigura si intorc masina in drum? Macar cainii au o scuza... sunt animale, nu gandesc. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu traim intr-o tara in care toate lucrurile sunt puse la punct. Pe la noi mereu vor fi animale pe sosele, de la sobolani pana la vaci. Daca ne putem feri ne ferim, daca nu... motociclismul in Romania e sport extrem; cand ne suim pe motor ne asumam riscul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 Pai si exc-ul ala tot un soi de bicicleta e, cu motor. Ia-ti si tu o mobra cu greutate sa nu se impiedice de un amarat de caine cu "greutatea" n-ajung in varf de munte Mah, voi ati trait toata viata la Monte Carlo si acum ati aterizat in Romania? Animale care umbla in voia lor pe strada sunt de cand ma stiu. N-ai ce sa le faci decat sa fii atent. Va casuna pe caini ca sunt mai usor de aratat cu degetul si nu are cine sa-i apere. E usor sa zicem toti in cor "moarte cainilor". Si? Tot or sa fie pe strada pentru ca asta e mentalitatea romaneasca. Nu cainii sunt de vina ci oamenii necivilizati. Acum cateva zile a fost accidentul ala oribil la Otopeni. Cu tzaranii cum ramane? Ii exterminam si pe-astia ca traverseaza aiurea? Dar cu idiotii care nu se asigura si intorc masina in drum? Macar cainii au o scuza... sunt animale, nu gandesc. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu traim intr-o tara in care toate lucrurile sunt puse la punct. Pe la noi mereu vor fi animale pe sosele, de la sobolani pana la vaci. Daca ne putem feri ne ferim, daca nu... motociclismul in Romania e sport extrem; cand ne suim pe motor ne asumam riscul. adevarat...din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Animale care umbla in voia lor pe strada sunt de cand ma stiu. N-ai ce sa le faci decat sa fii atent. Din pacate... desi platim pe unii sa managerieze tara si nu o fac. manageriaza buzunarele proprii... Daca ma da un caine pe jos ma duc cu cainele la primarie si il fac guler cui apuc pana ma aresteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 si eu am unu de prins... dar nu "ataca" decat daca vine din spate... cand incetinesc sau ma dau jos o tunde urgent... ontopic: a iesit ca blegul din umbra.... m-am uitat de 3 ori pana sa-mi dau seama de unde a rasarit.... Jerry daca e vorba de ala negru , poate facem front comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Cam asa mi-am luat eu prima cazatura (~30 km/h), numai ca a avut noroc cainele si nu l-am calcat, pentru ca am blocat roata fata. Si in timp ce ma dezmeticeam, curgea benzina pe mine si trageam piciorul de sub mobra, a scos un taran capul din curtea lui si a strigat "asa va trebuie, motociclisti nenorociti!". Da' al dracu' statea la el in curte, n-ar fi iesit sa-i trag o casca-n dinti. Busitura e relativ noua ...de vreo 2 zile, la fel si juliturile de pe mana Enjoy ! Uitandu-ma la filmulet, teoretic ai fi avut timp sa incetinesti, ca doar ai fost "avertizat" de ceilalti caini. In teorie poate si eu as fi evitat cazatura daca franam din timp. Asta e.. se intampla. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 teoretic daca incetinea , il muscau .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 domle, ieri am mers mai mult prin sate decat de obicei si am observa ca totusi cainii de la tara sunt mai civilizati decat cei de la oras. din cei vreo 200 de caini de pe marginea drumului, doar unul s-a apucat sa ne latre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 E greseala ta! Nu trebuia sa accelerezi, mai ales ca erau si oameni pe acolo. Credeai ca-ti musca roata sau cizma? In zona mea de enduro, e o padure frecventata de multi caini liberi care de fiecare data cand ma vad se agita unii pe altii si incepat sa ma latre. De obicei incetinesc astfel incat sa-i pot evita fara sa-i lovesc. De multe ori am oprit sa vad ce fac si culmea se linistesc instant. Ba mai mult se poate intampla ca tu cazut la pamant, haita sa sara pe tine si sa te muste, ceea ce e chiar nasol. Ideea e ca nu trebuie provocati, sunt animale si reactioneaza din instinct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate