Cristian C. Postat ieri la 17:14 Share Postat ieri la 17:14 Acum 4 ore, pepsi a spus: Foarte bine montate pentru felul in care utilizezi tu motorul. Sper doar ca nu ai dat banii de reprezentanța pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat ieri la 18:30 Share Postat ieri la 18:30 Vă salut, După ce am constatat ceva prelingeri de lichid pe senzorul ABS și faptul că nu găsesc pe nimeni, acum în plin sezon, să-mi schimbe simeringurile am ajuns la concluzia că va trebui să fac eu acest lucru. Am cumpărat simeringurile,lichidul și ,,scula" de fixat simeringurile pentru ulei ,care m-au costat aproximativ 600 RON și am executat schimbarea cu cea mai mare atenție și meticulozitate. Sunt foarte fericit pentru că acum curg ambele telescoape. Aveți vreo idee ? Unde am greșit ? Mai pot îndrepta ceva ? Cu stimă, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat ieri la 20:32 Share Postat ieri la 20:32 Acum 2 ore, babinu nx650 a spus: Aveți vreo idee ? Oare nu ar fii fost suficient sa cureti sub semeringurile de ulei? La EXC de multe ori am rezolvat curgerile asa... dar acum e prea tarziu pt asta Acum 3 ore, Cristian C. a spus: Sper doar ca nu ai dat banii de reprezentanța pe ele. Nu nu, erau la pret de OLX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate