Bigfoot Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă La 10.09.2025 la 20:26, Cristian C. a spus: Cred ca se referea ca in zona aia a observat ulei mai evident. Senzorul fiind cumva nai spre baza furcii. Foarte mișto postările tale. Eu am decis sa păstrez motorul. Navetă, treaba in oras si in jurul orasului. M-am apucat de testat anvelopa CST(brandul ala folosit pe toate cfmoto noi) a fost 390lei, montaj free acasa. Mini feedback, sunt ca cele stock, aunt multumit de ele. Sunt dispus sa schimb si 2 pe an la banii aia. Am pus si placute spate EBC.. vreo 180 lei si alea. Astept comanda cu pompa de apa, sa o schimb ca revizie consumabil(nu are scurgeri sau ceva). Per total.. are 30.000 pe casuri. Inca face acceleratia figuri, poate ma lipsesc de 200e sa o înlocuiesc si pe aia, mai vedem. VID_20250829_164606.mp4 11 MB · 0 downloads Ce model de CST este asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate