RD 02 ALX Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salut toate motoarele de cb 500 sunt pc 26, seria de sasiu începe cu pc 32 in functie de anul fabricatiei. La mine in carte scrie tip motor pc 26e si apoi seria. Cb 500 din 2000. Mergi la rar sa treacă seria noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) . » Post actualizat in 21 Feb 2016 16:05Pc32 e seria de sasiu, motorul e pc26 la toate motoarele cb500. Suna la rar, motorul e piesa de schimb, posibil sa ai nevoie doar de declaratia pe proprie raspundere. Iar faza cu factura de 1000-1500 lei...HAHAHA Aia o sa fie dupa ce RAR-ul o sa.l trimita la service autorizat ca sa obtina nota de montaj. Editat Februarie 21, 2016 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 1000 de lei montatul unui motor?! wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Cand am inlocuit motorul am fost si pe la un service sa intreb cat ma costa . Mi-au cerut 300ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Cand am inlocuit motorul am fost si pe la un service sa intreb cat ma costa . Mi-au cerut 300ron . Autorizat RAR? » Post actualizat in 21 Feb 2016 21:09 1000 de lei montatul unui motor?! wtf? La Yamaha R 6 inlocuit motor la service autorizat se cere peste 300 EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Nu exista asa ceva, de facturat sa factureaza inlocuirea motorului. Service.ul raspunde de modul in care este montat acel motor. Mecanicii trebuie sa verifice daca s.au respectat toate procedurile. Editat Februarie 21, 2016 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Service-ul care mi-a spus pretul este autorizat da . Ma duc maine sa intreb cat ma mai costa in situatia actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Sunt curios cat iti vor cere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Evident ca nu se demonteaza motorul, se inspecteaza modul de montaj, se verifica strangerea prezoanelor, fixarea carburatoarelor, conectarea instalatiei electrice. Eu ca si conducator de atelier as taxa o constatare, dar RAR=ul nu cere o constatare ci o fisa de montaj in service, adica pe facptura trebuie sa fie trecut montat motor conform x ore de manopera. Din cauza asta nu se poate trece constatare pe factura, ci MONTAJ. Iar aia cu platitul TVA.ului, ma prefac ca nu am vazut.o. Editat Februarie 21, 2016 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 DA, ai dreptate, ar omiti un lucru. Service.ul autorizat RAR nu este societate de binefacere, el trebuie sa plateasca taxe la RAR si la stat, deci nu va fi de acord cu targul asta si va taxa manopera integral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Eu am facut asta fara service, au comentat la RAR dar am platit vreo 400 ron omologarea si atata, daca tot ai montat motorul nu te mai complica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Am fost la service. Au zis ca e ok , ma ajuta. Asta pana cand le-am zis ca e alt cod de motor. Concluzia a fost ca nu se baga, asa ca nu am mai ajuns la cat m-ar costa. » Post actualizat in 22 Feb 2016 17:38 Am vorbit prostii. Acum am reusit sa ajung la parinti sa ma uit in CIV. In carte am tot PC26E. Ramane sa ma intorc maine la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Ti-am spus ca este acelasi motor:) foarte bun dealtfel. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Da, ai avut dreptate . Am fost azi la RAR Brasov , pentru ca citisem pe un alt forum ca la autovehiculele non-euro nu ai nevoie de service autorizat. S-a confirmat , am nevoie doar de o programare si 90,15Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Mie la masina ma costa 1200 de lei cu tit cu tva manopera la un opel astra din 2008 si voi cereti 1000-1300 de lei de inlocuit motoru?Voi visati vise baieti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 motorul e piesa de schimb. nu e nici o diferenta intre a schimba bujiile si a schimba motorul - daca e de acelasi tip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Da, ai avut dreptate . Am fost azi la RAR Brasov , pentru ca citisem pe un alt forum ca la autovehiculele non-euro nu ai nevoie de service autorizat. S-a confirmat , am nevoie doar de o programare si 90,15Ron. Hmmmm mai scump cu 10,15 lei decat am prezis,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu88 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Salut, sunt nou in breasla, am o Honda cbr 600 f4 an 2000 si am o toba Leo Vince pe ea, întrebarea este in cazul in care ma duc la rar exista posibilitatea sa ma respingă pentru ca nu este originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Da, este posibil. Sfat: Inainte de a mai posta ceva, completeaza-ti calumea profilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Daca nu e omologata si nu ai o hartie pentru omologare,da-o jos si pune una stock. Te vor intoarce din drum » Post actualizat in 24 Feb 2016 15:20Ai uitat sa specifici:Vrei sa o inmatriculezi sau doar sa faci itpu? Pentru ultima varianta,merge sa faci daca dai si tu o "atentie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Salut, sunt nou in breasla, am o Honda cbr 600 f4 an 2000 si am o toba Leo Vince pe ea, întrebarea este in cazul in care ma duc la rar exista posibilitatea sa ma respingă pentru ca nu este originala? Ce cauti la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu88 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Vreau sa efectuez identificarea sa imi elibereze certificatul de autenticitate sa o inmatriculez! In acest caz nu merge sa acord ,,atenție" sa nu mai stau sa dau toba sport șamd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Daca te duci in Bucuresti, e posibil sa iti faca figuri. Ai doua variante: Te duci si iti faci programare la Ploiesti(eu acolo mi-am facut. Am motocicleta super modificata si nu am avut probleme), ori iti pui o toba stock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Mai bine pune una stock cand mergi la RAR,asta ca sa nu faci doua drumuri. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu88 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Dar daca ma duc asa cu toba sport, si ma respinge plătesc taxa inca o data sau doar ma respinge? Ca daca nu ma pune sa plătesc de 2 ori mi-aș încerca norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate