FreT Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 InconÂştinență, teribilism Âşi adrenalină sunt câteva din „calitățile" unui Âşmecher care, daca are un motror puternic, crede că poate să zboare ca un dement pe drumurile publice. În cele câteva minute postate pe youtube, individul era să moară „doar" de vreo două ori. DepăÂşirile de maÂşini în coloană, fără vizibilitate sunt una dintre specialitățile lui. Eevident, tot el este cel care, ofuscat că pe DN1 circulă maÂşini, claxonează de zor. La un moment dat, în zona TimiÂşului, era să se zdobească de o maÂşină roÂşie, pe care a depăÂşit-o pe dreapta!!!. (minutul 2.44) ÂŞoferul autoturismului semnalizase dreapta Âşi vroia să oprească. Din fericire, individul a scapat, la limită, de un accident înfiorător. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PRCEX6kP_cE Sursa Click Ne miram de ce radare .oare de ce ..ne filmam ca suntem zmeii ))=))) of Doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Un idiot care se crede zeu pe un motor mult prea puternic pentru el. Mere bine in linie dreapta dar pe curbe e varza. CA mere bine pe linie dreapta e meritu injinerilor ce o proiectat mobra, nu a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 InconÂştinență, teribilism Âşi adrenalină sunt câteva din „calitățile" unui Âşmecher care, daca are un motror puternic, crede că poate să zboare ca un dement pe drumurile publice. În cele câteva minute postate pe youtube, individul era să moară „doar" de vreo două ori. DepăÂşirile de maÂşini în coloană, fără vizibilitate sunt una dintre specialitățile lui. Eevident, tot el este cel care, ofuscat că pe DN1 circulă maÂşini, claxonează de zor. La un moment dat, în zona TimiÂşului, era să se zdobească de o maÂşină roÂşie, pe care a depăÂşit-o pe dreapta!!!. (minutul 2.44) ÂŞoferul autoturismului semnalizase dreapta Âşi vroia să oprească. Din fericire, individul a scapat, la limită, de un accident înfiorător. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PRCEX6kP_cE Sursa Click Ne miram de ce radare .oare de ce ..ne filmam ca suntem zmeii ))=))) of Doamne unde cacatu' meu opreste ma? ditamai parcarea de 5 km si el opreste inafara parcarii...esti penibil frate!!!pariu fac ca daca filmai tu cum mergeai cu 80 la ora binenteles fugeai aici repede si ne aratai ce prosti is soferii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) pe care a depăÂşit-o pe dreapta!!!. (minutul 2.44) ÂŞoferul autoturismului semnalizase dreapta Âşi vroia să oprească asta e masina rosie care vrea sa "opreasca"? Eu cred mai degraba ca depaseste si ea pe drepta o dubitza care face stanga pe linie continua. Editat Iunie 26, 2011 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 personal nu inteleg filmarile astea - care le e rostul in afara de hazard nu se vede nimic daca e de " record" eu ma duc in Bg pe auostrada unde " filmez" , ca cocalarii daca e de "plimbare" atunci e fain cum facea ianachim,- toata ziau alerga iar seara " frate. ia sa vedem fimul sa vedem pe unde am fost " glumesc, e vorba de peisaj sa arati pe ca pe un drum national " stii" sa te bagi si sa i " rupi " gura e...manelism pe 2 roti un comentariu " rip to be" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) motor puternic de 600 ... eu am vazut in filmulet un grasut care nu stie sa schimbe vitezele si care in minutul 5,20 se plafoneaza avand noroc ca se termina curba si se indeparteaza tarlaua care nu ar fi inclinat bolidul in veci inprastiinduse pe marginea drumului, un baiat care are impresia ca se da jale.. el fiind usor camicaze din inconstienta. Asta este camicaze..? Avem dementi adevarati in Romania care daca monteaza camera pe motor ne crucim... cat de tare se dau.. sa fim seriosi .. sa le spuna cineva astora ca daca vor filmulete sa anunte si ei sa pregatim ceva.. nu sa ne faca de rusine cate un grasut. plus ca pentru a indeplini trofeul camicaze trebuie sa depasesti in wheelie si sa te si intersectezi cu alta masina, din punctul meu de vedere nu sunt de apreciat dar intre sinucigasi sunt niste jmecheri adevarati. daca vrea cineva sa ma contrazica (ca nu prea intru ca iarna) cu schimbatul vitezei.. ca habar nu are.. pai nu se vede ce erori grosolane de pilotaj face spre ex. este in 11 mii si trage ambreiajul pana la maxim sta 7 ore dupa care schimba cand a scazut turatia si face motorul ca toate alea, ezitand total.. cand de fapt trebuia sa inmoaie foarte putin gazul, putin ambreiajul si tinand putin tensionat schimbatorul de viteza... si intra ca p..in p.., (ca scarbele astea de producatori nu pun si ei in banii aia 500 milioane pe un cadru si doua roti si 2kg plastic chinezesc... un amarat de quick shifter) desigur ca se fac aproximativ toate odata exersand mereu pana la perfectionare, ajutat de talent nu de burta plina cu shaworma, si gandul ca suntm priviti de pipite. nu mai zic ca tine labele pe ghidon de parca duce o roaba.. este exact ca atunci cand te arunca cineva din avion fara parasut si-ti da un pix in mana.. si te ti de el cu ambele labe in cadere. Editat Iunie 26, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Pacat ca nu mai e filmuletu....Oricum 208km/h - laser frate Link: Editat Iunie 26, 2011 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/brasov/recordul-smecher-motocicleta-Brasov-Predeal_0_506349388.html copiati si voi linku. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 A reaparut pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=kaickkYg088&feature=feedu Si deja au inceput si comentariile de genul si va mirati de ce p**a mea sunteti donatori de organe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Misto filmu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Sunt de parere ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui! daca el isi asuma riscurile...linistit! Problema apare in cazul in care ceilalti participanti la trafic sunt pusi in pericol, dar mai rar se intampla sa moara cineva cu masina din cauza motociclistilor... Ceea ce a facut el, facem multi dar nu intr-o perioada asa scurta de timp Mie mi se rupe de ce cred ceilalti despre motociclisti, fiecare cu hobby-urile,viciile si nebuniile lui Oricum in momentul ala limita a fost noroc 100% , putea sa crape flexat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Acum ridicati-l in slavi si faceti jdemii de pagini despre asta...! Adica exact c evroia omu' Doar stiti ca functioneaza foarte foarte bine selectia naturala ! Imi doresc doar sa nu ia pe nimeni cu el...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 FATALAU...nu stie sa mearga neam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Acum ridicati-l in slavi si faceti jdemii de pagini despre asta...! Adica exact c evroia omu' Doar stiti ca functioneaza foarte foarte bine selectia naturala ! Imi doresc doar sa nu ia pe nimeni cu el...! tocmai a fost la pro tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Mie nu imi vine sa cred ce comentarii sunt pe Youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Asta chiar nu e mers tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Oare cu ce camera a filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Probabil cu GoPro HD 960p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Asta chiar nu e mers tare... cum sa nu fie?! cand halavelele astea merg numa cu 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Hai sa nu vorbim de viteza. Fiecare are propriul stil. Si pe drumul Poienii Brasov nu te poti da cat de cat tare, deoarece cei de la drumuri s-au gandit sa dea cu un fel de smoala pe unele portiuni si e foarte periculos... /index.php?/topic/664080-poiana-stropitura-neagra-de-asfalt/ Editat Iunie 26, 2011 de sirAdrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Controlul acceleratiei slab de tot, smucea mobra, instabilitate atat fata cat si spate,performate slabe,trase la fel de proaste,fara accelerare progresiva pe parcursul curbelor,fara sa stie sa coreleze turatia cu schimbaul vitezelor in jos,VARZA.......HANDICAPATI ca asta ne strica imaginea si ne trezim cu filtre si cu radare chitite pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 daca vede ce spunem de el mai face un film si ne arata el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Nu mai este filmu' pe iotub. :| http://www.youtube.com/watch?v=kaickkYg088 7 55, termenul Omeve (OMV) m'a dat gata Editat Iunie 26, 2011 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 subtitlul threadului e in romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 subtitlul threadului e in romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate