Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Asta mi se pare interesant .Probabil mai de efect ca topic de iarna ...dar merge si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Asta mi se pare interesant .Probabil mai de efect ca topic de iarna ...dar merge si acum Ce ?))) Saracii nu se asteptau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Este vechi video-ul, furat de la altii, cum se obisnuieste la multi youtuberi.Oricum, de mare efect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) Bai, ce dracu se intampla la minutul 12:10? Era unu asa grabit ca s-a oprit, a vazut omul sub roti, si a zis, imi pare rau, dar tre sa fiu undeva? Si taximetristul ala pleaca usurel, fara sa se uite daca sunt morti sau are cineva nevoie de ajutor.Unde se intampla asta? Thailanda, dupa scris? Continuăm seria: Editat Iulie 6, 2018 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Bai, ce dracu se intampla la minutul 12:10? Era unu asa grabit ca s-a oprit, a vazut omul sub roti, si a zis, imi pare rau, dar tre sa fiu undeva? Si taximetristul ala pleaca usurel, fara sa se uite daca sunt morti sau are cineva nevoie de ajutor. Unde se intampla asta? Thailanda, dupa scris? Așa se întâmplă de obicei în țările în care, dacă te implici și încerci să faci o faptă bună, te trezești că trebuie să dai cu subsemnatul, ba mai primești și amenințări. Vorba aia: sunt mai aproape dinții decât părinții... » Post actualizat in 16 Jul 2018 18:21 Anul acesta cred ca vor fi trei părți, din păcate... » Post actualizat in 16 Jul 2018 18:21 Așa se întâmplă de obicei în țările în care, dacă te implici și încerci să faci o faptă bună, te trezești că trebuie să dai cu subsemnatul, ba mai primești și amenințări. Vorba aia: sunt mai aproape dinții decât părinții... » Post actualizat in 16 Jul 2018 18:21 Anul acesta cred ca vor fi trei părți, din păcate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Cora-lujerului, poate colegul are nevoie de filmare https://www.facebook.com/groups/trafictube/permalink/2042447409148306/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Am avut dreptate. Partea a 3-a: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Ma uit si nu-mi vine sa cred ca dureaza mai bine de-un sfert de ora pana sa ajung la o buseala in care mobristul nu si-a facut-o direct sau indirect cu mana lui. Analiza: 1. Rusia - cele mai multe, probabil din cauza ca sunt multe camere pe masini. Anything goes. 2. Estul - China, Indonezia, India, etc. Absolut nici o regula. 3. Lumea intai - vestul. Cateva cauze - a. habar n-au sa mearga; b. merg prea tare pentru strada sau skill; c. baieteli pe o roata. 4. Offroad - nu ma pricep ca sa-mi dau cu parerea. Aproape peste tot o lipsa totala de instinct de conservare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Mai mult de minutul 11 nu pot. Ma opresc pana nu vars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Bine ca mi-ai zis.. glumetule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Cine e speriatul ala nea' matase? Bhahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 13, 2018 Share Postat Octombrie 13, 2018 Mai mult de minutul 11 nu pot. Ma opresc pana nu vars. Fleur, din cate am putut remarca, tu pari o finuta, nu ar fi trebuit să-ți tulburi ziua cu așa ceva. Iar daca vrei să înveți din pățaniile altora, e suficient sa citești despre accidente, nu sa le și vezi, zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 13, 2018 Share Postat Octombrie 13, 2018 Ai si tu dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 Eu ma uit la chestiile astea cand sunt de noapte la servici, ca sa nu adorm. Si merge, ma enervez de ma trezesc.Cum dracu, soferii aia stiu ca au fost intr-un accident, dar nu sunt dispusi sa piarda 20 de secunde, asa ca pleaca peste oameni, S-a intamplat chestia asta in mai multe accidente din ultimul Take no prisoners, si in toate alea mai vechi. Cum sa fi atat de neom, sa nu te intereseze ca poate e un om sub rotile camionului sau autobuzului? De remarcat si cate casti zboara de pe capete. Luate largi, sa nu strice frezele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Personal,nu cred că este aşa.eu cred că pur şi simplu nu văd ,nu sesizează că e cineva sub maşina sa,sau intră în panică şi nu mai acţionează conştient sau ... etc.Nu cred că face nimeni asta în mod intenţionat ci doar ca urmare directă a accidentului sau a uneia din cauzele enumerate mai sus.(exceptie fac intradevăr cazurile in care soferii urmăresc să îi calce cu maşina, era acum câţiva ani un film celebru pe youtube cu un jeep încolţit de o turmă de motorişti prin state care l-a călcat pe unu dintre ei) Uita-te la film, si la alea mai vechi, sunt mai multe cazuri d-astea. Opresc cand aud o bufnitura sau vad ceva, stau putin si pleaca, fara sa se deranjeze sa se uite. Ar fi grozav daca ar incerca sa ajute, sa cheme salvarea, sa dea primul ajutor, sa-i tina de mana pe aia care mor, ceva. Dar macar sa se uite daca nu calca pe un om... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 minutul 14 si mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Cam aiurea compilatiile acestea pentru ca au amestecat cateva accidente moto cu carnagiul din India, China, Brazilia, in special moped-uri vs camioane. Ce avem de invatat de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 (editat) Cam aiurea compilatiile acestea pentru ca au amestecat cateva accidente moto cu carnagiul din India, China, Brazilia, in special moped-uri vs camioane. Ce avem de invatat de acolo? Avem de invatat ca trebuie sa fim atenti cand filtram printre camioane, tiruri etc! Realizezi ca tirul are unghiuri moarte imense si ca de multe ori soferii nici nu realizeaza ca i-a lovit sau au lovit ceva! Editat Octombrie 18, 2018 de Claudiu_Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 In conditii normale de trafic, as zice ca se aplica regulile ce le-ai mentionat, care, oricum, le consider la mintea cocosului. Trebuie sa fii foarte inconstient sa nu realizez aceste lucruri. In filmele de pe YT insa e haos, ala nu e trafic. Intra camioanele in viteza in scuteristi, sau vireaza fara nici o semnalizare/asigurare in prealabil, trece peste scuter o data, apoi inca o data, apoi mai trece o data sa fie sigur si tot felul de alte minuni. Eu atat am invatat de acolo: nu o sa calc prin India veci (oh, wait.. stiam asta deja). Daca vreau sa vad indieni, ma duc la Londra, numa' sa nu uit sa imi montez ghidonul pe partea dreapta a motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 wtf? mda... urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Nasol... Pe de alta parte, de ce sa incetinesti cand vezi ca traficul incetineste/opreste? M-am uitat de 10 ori la clip, ia mana din gaz mult dupa ce suv a pierdut contactul cu asfaltul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 De când urmăresc genul ăsta de clipuri, recunosc că am învățat niște chestii pe care nici un instructor auto sau moto nu m-ar fi putut învăța vreodată. Întotdeauna încetinesc la trecerile de pietoni, fie că-s în mașină sau pe motor, mai ales dacă nu pot să "prind" din privire toată trecerea, din cauza unor factori care îmi obturează vizibilitatea. Întotdeauna încerc să nu depășesc viteza celorlalți din trafic cu mai mult de 10 km/h, în special în traficul din oraș, unde iepurele poate sări de unde nu te aștepți. Din experiența mea de 25 de ani de șoferie și 15 ani de mers pe motor, vă pot spune că vizionarea clipurilor de genul celui de mai jos au reprezentat pentru mine cea mai bună lecție de prevenție rutieră. Drept urmare, cine are ochi de văzut, să vadă și să ia aminte. Iar cei cu pensii speciale să-mi sugă (cenzurat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreeManBBC Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Ai dreptate, din experientele altora putem sa invatam. Urmaresc frecvent clipuri cu accidente: moto, auto, barci, etc. Cea mai mare educatie o am de la accidentele moto, urmaresc ce se intampla si unde greseste (sau nu) fiecare, daca se putea evita. Chiar daca "ei" au avut cateva clipe de reactie, eu imi rezerv timp sa vad si sa analizez: pozitie, viteza, instinct-reactie, experienta, frica, impact, urmari. Incerc sa ma pregatesc mental si sa ma educ sa nu-mi fie frica, sa fiu calm, sa abordez din timp si corect pericolele, inclusiv franat cand urmeaza o trecere de pietoni goala dar obturata, atentie la boscheti si animale, atentie la soferi, motociclisti, scuteristi, biciclisti, etc. atentie la pericolele ce se afla pe drum ( de exemplu pe podul spre Adancata, cel peste A3, exact cum termini de urcat am intalnit o mare cutie de carton desfacuta, intinsa pe banda mea si nu era aplatizata de vreo masina - reactie, frica, abordare corecta, fara urmari). Nu ma simt "in regula" nici fara echimament basic (nu costumat full piele dar echipament complet de strada), experienta mea ma ajuta sa merg safe dar nu ma poate feri de inevitabil, chiar si pentru 2 strazi pana la un prieten poate sa fie fatal fara casca. Si daca tot "consumam" "prostii" de pe "internet", macar sa invatam din ele! Investiti in voi, pentru ca investiti in viitorul vostru si treceti mai usor peste greutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 A venit și partea a VI-a... Acum 45 minute, pasquinel a spus: A venit și partea a VI-a... Am vrut să zic a IV-a, da' încă nu mi-am revelit după Revenion... :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 Asta e de la noi, nu compilatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate