Sari la conținut

Grav accident pe DN 4,Frumusani B 92 GXR Suzuki Hayabusa


piticoo
 Share

Postări Recomandate

Motociclistul se deplasa spre Bucuresti,dinspre Comuna Frumusani,pe DN 4.Accidentul s-a intamplat dimineata,in jurul orei 8.Un tir a virat stanga,sa intre in parcare.Din pacate motociclistul a decedat .A intrat cu capul in rezervorul tirului.

post-53489-0-11736400-1374217544_thumb.jpg

post-53489-0-97130800-1374217595_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 142
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

odihneasca-se in pace si putere familiei !

 

 

 

 

 

 

 

 

se baga soferii de tiruri de n-au treaba. ieri pe drum cu 2 benzi pe sens, in timp ce eram in drept cu un tir s-a gandit sa depaseasca si a intrat peste mine obligandu-ma sa intru pe contrasens. eram cu masina, am ocupat o banda intreaga pe contrasesn ca sa ma feresc de tir, noroc ca nu venea nimic din fata. asta ca o scurta paranteza despre tiristi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

soferi profesionisti

Sunt cu TIRu`..doar trenu ii opreste.sau un alt TIR.Le doare-n basca

RIP

Editat de Fatal Fury
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E o mare surpriza ca exista TIR-uri pe drumurile publice, si ca acestea , de multe ori se comporta ca si cum nu ar fi decit ei prezenti? Treziti-va oameni!! Cine cauta adrenalina pe drumuri publice, poate ajunge la statistici negre.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e baga soferii de tiruri de n-au treaba. ieri pe drum cu 2 benzi pe sens, in timp ce eram in drept cu un tir s-a gandit sa depaseasca si a intrat peste mine obligandu-ma sa intru pe contrasens. eram cu masina, am ocupat o banda intreaga pe contrasesn ca sa ma feresc de tir, noroc ca nu venea nimic din fata. asta ca o scurta paranteza despre tiristi.

Sunt si ei oameni si oameni. Nu mai generalizati. Am vazut cretini care se depaseau in curbe cu linie continua si vizibilitate din parti, dar si altii care iti faceau loc, incetineau si iti semnalizau cand sa depasesti... La o spalatorie unde mai duceam si eu masina mica, mai veneau si tiristi cu camioanele la spalat. Si cat timp asteptam, unii mai intrau in vorba, alteori mai auzeam discutii... unii oameni sunt pur si simplu cretini, pe cand altii, sunt de un bun simt iesit din comun...

 

Sa se odihneasca in pace mobristul. Nu imi dau seama daca era pe banda lui, sau intrase in depasire, dar pe mine m-a facut sa imi aduc aminte o greseala care cred ca am facut-o de multe ori: cand ala din fata a incetinit, eu imediat am pus semnal, asigurat din spate si m-am bagat, nefiind sigur daca ala din fata nu o fi oprit sa faca stanga pe linie dubla si nu ii mergea (sau nu a pus) semnalizarea, sau vreo alta manevra dubioasa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa speculez despre viteza motociclistului dar din poze reiese ca soferul TIR-ului avea soarele din fata si, in aceste conditii PROBABIL nu a putut aprecia corect viteza cu care se deplasa motocicleta. Mi-e greu sa cred ca pur si simplu nu l-a observat, daca nu gresesc in estimarea dinamicii accidentului, nu se pune problema unghiului mort (cea mai frecventa problema in cazul depasirilor) deoarece se deplasau in sens invers. Interesant de aflat ar fi si daca TIR-ul a semnalizat intentia de manevra, un lucru extrem de important nu neaparat din punct de vedere legal ci pentru ca, daca a facut-o, asta ar fi trebuit sa ridice un mare semn de alarma pentru motociclist, care ar fi trebuit sa sara pe frane chiar daca era absolut convins ca a fost observat. REpet, nu ma refer la aspectul legal ci la paranoia necesara supravietuirii in jungla numita pompos "infrastructura rutiera".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai mai poate cineva sa confirme ca tir-ul a semnalizat ? se deplasau in directii diferite ?

mai conteaza acum ? el nu se mai intoarce .... :(

Editat de theos_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Conteaza din pacate si detaliile de genul asta. Pe mine unul m-a speriat un pic dinamica, mai ales daca s-a intamplat cum am presupus (corect sau gresit) eu mai sus, pt. ca mi-am adus aminte de greselile facute. Am avut noroc... el saracul, nu. Nici eu nu cred ca este vina mobristului, insa pe el nu il mai ajuta asta... La noi, din pacate, se moare cu dreptatea in mana. Din motivul asta, am preferat sa o raresc cat am putut cu mersul pe strada, acum de exemplu, prefer sa imi lucrez mobrele. Am vrut sa ma las de tot si sa imi iau enduro, insa are si mersul pe strada farmecul lui...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclistul in cauza este userul BOA sau Serbanika pe forum , sunt un coleg de la munca si am aflat vestea de dimineata , din pacate nici noi nu stim exact cum s-a intamplat , daca cineva stie exact rog sa posteze . Sa-i fie tarana usoara :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era un baiat la detinatori Hayabusa ...giurgiu-Bucuresti,k8 negru .....nu spun USER-ul ,inca odata ,nu ma hazardez

 

Daca te referi la userul "andiOliver" de pe forum,sunt sigur ca nu e el pentru ca imi aduc aminte destul de bine ca are nr. de Giurgiu.

Editat de danutu_m
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...