glicerina Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Salutare, Zilele astea vreau sa ma apuc de pictat motoreta ( k1 - 600 ) , insa nu prea stiu de unde sa iau vopsea, aici vine si intrebarea : Iau de la orice baraca de vopseluri auto ( gen targ vitan ) sau caut la magazine specializate dupa codul de culoare dat pe diverse siteuri. Cei care ati mai facut deja treaba asta de unde ati cumparat ? Stie cineva daca codul corespunde cu vopseaua originala ? http://www.colorrite.com/wizardresults.cfm cam asa ceva vreau sa iasa : [url=http://imageshack.us/photo/my-images/855/aqiy.jpg/] Editat August 27, 2013 de glicerina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 In Timisoara am cumparat de la mipa sau mypa, nu retin exact denumirea corecta. Vopseaua este profi, rezultatul pe fosta mobra a fost unul extrem de bun. Recomand. Poate este si in Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 ce anume vrei sa vopsesti ? cadrul si elementele de aluminiu se pot vopsi electrostatic(powdercoat) , asa o sa iasa foarte bine si tine si bine vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Carenele nu se pot vopsi electrostatic ca se topesc. A pus omul o poza cum vrea sa-si faca motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 te duci in targ la vitan cu codul de culoare, ar trebui sa fie scris pe codita - scoate saua pasagerului, daca nu e, intra si tu pe topicul posesorilor de gsxr si intreaba acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 27, 2013 Admin Share Postat August 27, 2013 Orice magazin care vinde vopseluri ared cataloage de culoare. Ia-ti codul de culoare, cu el mergi si ia-ti vopseaua, daca nu gasesti codul iti prepara aia vopseaua dupa culoarea motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 omul intreaba si de calitate. Pe acelasi cod de culoare poti gasi vopseluri slabe sau bune. Ce vopsea este de calitate? Ce magazin vinde vopseluri de calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 27, 2013 Admin Share Postat August 27, 2013 (editat) Salutare, Zilele astea vreau sa ma apuc de pictat motoreta ( k1 - 600 ) , insa nu prea stiu de unde sa iau vopsea, aici vine si intrebarea : Iau de la orice baraca de vopseluri auto ( gen targ vitan ) sau caut la magazine specializate dupa codul de culoare dat pe diverse siteuri. Cei care ati mai facut deja treaba asta de unde ati cumparat ? omul intreaba si de calitate. Pe acelasi cod de culoare poti gasi vopseluri slabe sau bune. Ce vopsea este de calitate? Ce magazin vinde vopseluri de calitate? Imi arati unde scrie de calitate in topicul omului? A, daca tu vrei calitatea atunci nu poti cauta decit Glasurit, Standox sau Du Pont.. Editat August 27, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 recomand STANDOX...am folosit...insa si preturile sunt pe ,masura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 ce anume vrei sa vopsesti ? cadrul si elementele de aluminiu se pot vopsi electrostatic(powdercoat) , asa o sa iasa foarte bine si tine si bine vopseaua carenajul vreau sa-l vopsesc, nu ma bag la cadru. Multumesc de raspunsuri, am sa caut si la magazinele respective, daca nu iese cum vreau eu, ma duc peste aia in targ la vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Vezi ca este la Lizeanu un magazin de vopseluri. Te duci cu codul de culoare si te rezolva. Eu mi-am luat de acolo si am fost multumita de calitatea vopselei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Vezi sa ceri vopsea moto, daca iti da de auto nu e buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 =)))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Vezi ca este la Lizeanu un magazin de vopseluri. Te duci cu codul de culoare si te rezolva. Eu mi-am luat de acolo si am fost multumita de calitatea vopselei. Bafta! Tot acolo iti recomand si eu sa te duci. Sunt 2 magazine, unul langa altul. Ori te duci cu codul de culoare, ori cu mobra (sau o piesa vopsita) si compara ei cu paletarul. Daca nu vrei sa iasa ca originalul, ai nuante de albastru sa-ti pui si in cap... alegi acolo. Vopseluri sunt destule, mai ieftine si mai scumpe: Klar/Policolor, Standox, Glasurit... si multe altele. Iti recomand sa cauti vopsea pe baza de solvent, nu pe baza de apa. Cea pe baza de apa e mai "eco" dar si de mai proasta calitate. NU te duce in Vitan, sunt mizerabile tarabele alea... ai sanse mari sa-ti iasa alta nuanta si in plus te costa si mai mult decat la alte magazine din oras. Targul nu mai e ce-a fost... Vezi sa ceri vopsea moto, daca iti da de auto nu e buna! Sper ca glumeai ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Probabil se referea la faptul ca vopseaua moto este o vopsea auto cu un aditiv elastic in el. Nu stiu exact denumirea lui dar e util la plasticile usor deformabile de la carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 1, 2013 Admin Share Postat Septembrie 1, 2013 A glumit.. Este aceeasi vopsea, dar la moto se da prima oara cu acel primer pentru plastic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 si la masini se foloseste acelasi primer pentru barele de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Corect... ala e separat, plastic primer-ul, se da pe plastic ca sa adere vopseaua. Nu e obligatoriu necesar pe zone mai mici, dar pe o zona mai mare, gen carene moto sau bari auto, ar cam trebui... se gaseste si la spray. La magazinele respective de la Lizeanu se gaseste tot ce trebuie pt vopsit... vopsele, lacuri, primeri, lavete, diluanti, degresanti etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Inca n-am luat. Tre sa ajunga € de la boss, si ma duc la lizeanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Am si eu o intrebare ... vreau sa-mi revopsesc motorul in culoarea ei originala, ca in imagine. Codurile de culoare sunt Y-163P pentru galben (pearl flash yellow) si PB-257M pentru albastru (lapis blue metalic). Am incercat 3 vopsele (standox si dupont parca) preparate dupa "reteta" data de codul de culoare, de fiecare data ori o iesit alta nuanta, ori vopseaua nu acoperea suficient de bine... Galbenul necesita baza alba, iar albastrul baza neagra. Ce puteti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 E posibil ca vechea vopsea sa fie mai decolorata (de timp, soare, ploi etc) si de asta sa apara diferenta de nuanta. Preparatorii buni "imbatranesc" vopseaua ca sa nu se vada diferente. Sau... ori vopsitorul nu prepara corect, ori vopseaua originala era pe baza de solvent, cea de acum e pe baza de apa, caz in care e normal sa apara mici diferente de nuanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Diferenta nu era mica sau de la "imbatrinire". De exemplu in locul celui galben o iesit un mustar :| , galben - putin verzui. Editat Septembrie 5, 2013 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Ce an e motorul si ce fel de vopsea ai cumparat? Daca motorul a fost vopsit initial cu vopsea pe baza de solvent si acum tu ai luat pe baza de apa, nu mai iese la fel... nu stiu ce sa zic, poate doar sa-ti cauti un preparator mai bun care sa-ti faca vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guty Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 am si eu niste zgirieturi adinci pe carena de plastic. stie careva daca se poate folosi chit poliesteric auto pentru umplerea si netezirea suprafetei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Se foloseste chit pentru plastic. Nu e acelasi ca si cel pentru masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate