SebyZBY Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Dovada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Si pozele: http://we.tl/wzpJff6dDF http://we.tl/h0CSOvxWzs http://we.tl/GyPGs6RZjs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 multumim !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 misto, pe data viitoare vin si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Cel mai bun lap 1:03:50 in ultima sesiune ultimul lap In rest 1:03:72 , 1:03:78 , 1:03:80, 1:03:81 , 1:03:95 , foarte multe lapuri de 1:04:xx ... Timpii sunt luati din filmari ,nu stiu cum si cat se pierde din timpul real. » Post actualizat in 01 Sep 2015 10:26Ultima sesiune sambata seara la circuit arata asa » Post actualizat in 01 Sep 2015 10:27lapurile acelea 2a de 1:04:81 pe filmare sunt de 1:04:20 » Post actualizat in 01 Sep 2015 11:21iar duminica seara acasa sesiunea s-a transformat in Editat Septembrie 1, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Aplicatia aia fura curent rau de tot. 954 stock cu d212 Editat Septembrie 2, 2015 de XCS911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Bravo, ai scos cat un cart Compara lapurile si acolo vezi timpul real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) ai tinut telefonul la piept,la ce te asteptai ? Important este ce simti tu pe circuit ,cum te simti pe motocicleta,timpul scos pe un tur nu are valoare pt momentul acesta xcs Editat Septembrie 2, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 In "carte" scria sa-l pun la piept. Am vrut sa vad ce-mi da, nu ma dau pentru timpi, nu-s pilot ) merg la plimbare si admirat peisajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 pune si pe skatkart presiunea care scrie pe bascula in d212 ,ca asa scrie in "carte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SebyZBY Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 mie imi da cu virgula partea aceea cu 13 laps = 42 km. W.TF? au marit astia Skatkart in 2 zile? si top speed e interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Daca nu va plac aplicatiile care utilizeaza gps`ul tel de 1hz si va este greu sa adaugati maxim 0.5/tur atunci investiti 300e si cumparati un gps lap timer de 10hz ,scapati de orice problema atata timp cat nu sunt nori puternici pe cer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SebyZBY Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Eh, George, cand m-oi bate cu sutimii - atunci ma mai gandesc dar daca la mine timpul variaza in functie si de bataia vantului din lateral... ma multumesc cu aplicatia. MAI ALES ca imi arata ce vreau sa vad: un timp bun pana una alta n-am multe Editat Septembrie 2, 2015 de SebyZBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Anul trecut pe 10 octombrie am fost la adancata ,am pus tel cu aplicatia pe jug,am setat linia de start finish direct de pe circuit , mi-am luat si transponder (5E) ,fiecare lap pe aplicatie a avut o diferenta de 0.3 in minus fata de transponderul mylaps de viteza mare. Pe aplicatie era 1:47:00 pe transponder mylaps 1:47:30 samd.. Ce concluzie tragem ? Editat Septembrie 2, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SebyZBY Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 ca te pricepi la metrologie si ca pentru unii dintre noi abaterea este acceptabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Am luat un GPS Tracker QStarz Xtreme 10hz. O sa-l testez in weekend la amckart. Fiind de 10hz o sa-mi arate cat de incet sunt..de 10 ori pe secunda ) Editat Septembrie 2, 2015 de Kinkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 ai facut o treba excelenta,felicitari ,foloseste gps`ul extern o sesiune cu trackattack si o sesiune cu diablo super biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Multumesc. O sa postez rezultatele aici dupa weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 pune mana si ia o protectie de coloana asap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Vrei sa zici, pune mana si slabeste ca sa poti sa bagi o protectie de coloana, asap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Am luat un GPS Tracker QStarz Xtreme 10hz. O sa-l testez in weekend la amckart. Fiind de 10hz o sa-mi arate cat de incet sunt..de 10 ori pe secunda Buna replica....de tinut minte Vrei sa zici, pune mana si slabeste ca sa poti sa bagi o protectie de coloana, asap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Faci un stopie si te arunca in aer motocicleta. Sa vezi ce buna e protectia de coloana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 E sfanta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Doritori pt 19-20 septembrie daca vremea este buna ? urmatoarele 2 weekenduri sunt ocupate ,posibil doar duminica 13 sept sa fie liber insa trebuie sunat,in weekendul acela este nu stiu ce cupa a copiilor si nu se stia cand am fost noi daca au luat si ziua duminica Editat Septembrie 3, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Daca faci high-side sau stoppie si cazi in cap/fund fara ca vreun obiect sa te loveasca direct in spate eu zic ca protectia aia de coloana e degeaba. De exemplu Inspectoru' a facut high-side si a cazut direct in fund, protectia de coloana nu l-ar fi ajutat la nimic. Toata lumea o foloseste in evntualitatea in care se lovesc de ceva pe circuit sau ii loveste mobra in spate?Ca nu prea pricep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate