Eusebiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Vorba unui moldovean: 'teeeeenpizdamatii! (cu accent pe e). Uneori sunt foarte utili moldovenii astia! )))) tot timpul sunt utili moldovenii stii care e partea proasta?ca moldovenismul se ia daca nu ai un prieten moldovean e bine sa cauti unul si sa ti-l faci : acu ceva timp cand am dus un drag coleg de mobra,acasa,ca avea carenele de pista,nu avea far si se innoptase stiti ce mi-a zis la un semafor? ))) "nu-s chiar asa rai moldovenii,mai sunt si baieti buni" : Editat Septembrie 26, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 Eu zic ca se daruieste, asa ca fii bun.. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Si daca nu un prieten moldovean...macar o moldoveanca ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Nu mai faceti misto de moldoveni, intr-o zi poate sa va fie sefi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 Mai bine sefi moldoveni decat melteni!! : )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 tre sa ai ceva cohones sa multumesc o moldoveanca )) sunt mereu nemultumite si vb ffff mult gabi ai sef moldovean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 sunt mereu nemultumite si vb ffff mult - si oltencele cum crezi ca sunt?? macar moldovencele se f** gatesc bine! Facem misto de moldoveni ca ne sunt foarte dragi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 tre sa ai ceva cohones sa multumesc o moldoveanca )) sunt mereu nemultumite si vb ffff mult gabi ai sef moldovean? mai rau....e meltean ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) ghinionul tau gabi ) moldoveanu meltean sau ungurul tigan cam asa e ) Editat Septembrie 26, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Denis, mai stii cind te dadeai pe Amckart cu actualii resari ? Gicu, SST, Mistode, Negrea. etc? Cite generatii de raceri ti-au trecut prin mina? Tin minte cu cita pofta mergeam acolo, cam cum merg tinerii astia acum la Tg. Secuiesc p.s. Amkart era parfum, un vis realizat ... la vremea aia. Sa fi vazut ce mistoace erau pistele de la Caransebes, Arad, Craiova, Tg. Mures, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 A anuntat Ionut Mistode ca etapa de teste de la Adancata s-a amanat pentru la anul, asfaltarea cica s-a reprogramat in primavara. Asa ca cine nu merge la Serres poate mai fura o zi-doua la Tg S ca nu sunt alte optiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Asa au anuntat si anul trecut....probabil ca asa o sa anunte si la anu'.....si la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 cine nu merge la Serres poate mai fura o zi-doua la Tg S ca nu sunt alte optiuni. Cei care nu vin la serres ar trebuii sa fure zilele alea cit mai repede ca se raceste pe zi ce trece. Chiar daca ziua este ok asfaltul este foarte rece de dupa noapte si nu se incalzesc cauciucurile. Fuseram si la Serres. Vremea a fost ideala ( 20-24 de grade cu soare ), timpii pe tur au fost unii decenti, multe motorete in pista, nu a cazut niciunul dintre noi, a fost foarte mistoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 foarte tare, cand ati plecat spre serres? va invidiez, eu am fost in vacanta, am ajuns la etapa de la motogp de la motorland aragon si uikendul asta am avut o nunta...cat a costat ziua de circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Am plecat vineri, ne-am dat simbata si duminica. Pretul a fost de 50 Euro pe zi si 15 Euro pentru codriver/mecanic. Au fost doi prieteni fara motorete care s-au dat si ei cu ale noastre si au platit acesti 15 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ci frumoooossss! p.s mai e oleaca si mergem si noi la adancata aproape un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Cat ai mers pe Serres,Denis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 M-am invirtit intre 1:29 si 1:32. p.s. am facut topic dedicat sa nu poluez prea mult pe asta /index.php?/topic/703571-video-weekend-pe-circuitul-din-serres/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ci frumoooossss! p.s mai e oleaca si mergem si noi la adancata aproape un an Stai relax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) jagi,nici la anu nu este gata la adancata? Editat Octombrie 11, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 la tg secuiesc avem un uikend super...vreme buna, soare blana 4 motoare si doua karturi...30 de min fiecare pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 acuma spui???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 acuma spui???? si duminica a fost bine...de la ora 12 a iesit iar soarele super vreme pt inceput de noiembrie...mai iesim la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 sa traiasca busu de la meteo, ca a tinut vremea cu noi! nu ma asteptam sa avem asa soare si vreme buna acum pot sta chill pana la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Mai merge cineva la Targu weekendul asta ? Aveti idee daca este vreun eveniment ? Cum pot afla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate