Denis_sbz Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 virajul 1-2 ii separa pe barbati de baieti ) Acolo fiind cheia circuitului, conteaza foarte mult. Cat de lejereanu' mergeti 1:04, ma enervez! V-am spus, s-a mers frumos, safe. Inca un video cu aceiasi sesiune dar din perspectiva lui George pe R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 bogatie , felicitari baieti foarte frumos » Post actualizat in 21 Jul 2014 11:05cand ajungem si noi Cristinele @1:03 palinca o sa ni se para apa cioara de ce beti o sa fim cand o sa ajungem la bodega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 @FatalFury si Denis Curbele 1 si 2 sunt cele marcate in poza? Daca da, am realizat si eu dupa ce am plecat, ca le luam ca ultimul ciumpalac. Nu ca acum nu as fi inca ultimul ciumpalac ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 cand ajungem si noi Cristinele @1:03 palinca o sa ni se para apa cioara de ce beti o sa fim cand o sa ajungem la bodega am ajuns la 1:05 ceea ce nu credeam ca o sa pot vreodata..am schimbat abordarea primelor doua viraje si trasa pe ultimul S si cine stie...mai umblu si la pozitie, piciorul e app 100% recuperat. de dim voiam sa zic ca vin si eu vineri dar plec iar la mare ce sa`i fac uikendul urmator cred ca sunt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 vezi ca ai un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 (editat) bogatie , felicitari baieti foarte frumos Multumesc si intr-adevar, baietii au mers foarte frumos. @FatalFury si Denis Curbele 1 si 2 sunt cele marcate in poza? Daca da, am realizat si eu dupa ce am plecat, ca le luam ca ultimul ciumpalac. Nu ca acum nu as fi inca ultimul ciumpalac ;D Alea sunt sau cel putin la ele cred ca facea FatalFury referire. La un momentdat am vrut sa le iau un pic mai tare insa am pierdut fata de vreo doua ori si s-a autointrodus morcovul, am lasat-o mai moale cu incercarile p.s. pe primul film, la 6:05, pe frinare, se vede cum pleaca fata de-mi schimba trasa cu minim 2 metri Editat Iulie 21, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Eu acolo sunt convins ca pierdeam cel putin 4-5 secunde din timp, doar din motive ca nu urmam o trasa decenta. Mergeam forta pana la capat, frana si apoi viraj, si nu mers lejer si apoi viraj direct si mers si iar viraj. De fapt, am realizat ca si la restul cam asa faceam si pierdeam timp. Practica ma omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Eu acolo sunt convins ca pierdeam cel putin 4-5 secunde din timp, doar din motive ca nu urmam o trasa decenta. Mergeam forta pana la capat, frana si apoi viraj, si nu mers lejer si apoi viraj direct si mers si iar viraj. De fapt, am realizat ca si la restul cam asa faceam si pierdeam timp. Usor usor sau te grabesti undeva ? Practica ma omoara. Practica NE omoara dar ne razbunam noi pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Nu ma grabesc nicaieri. Doar ca vreau sa merg pe trasele corecte, si daca , ca urmare a lucrului asta, castig timp, de ce nu? Nu trag mai tare, doar merg pe un drum un pic mai scurt. Jur ca nu tin minte cine a zis ceva de genul "incearca sa nu folosesti franele mai mult decat pentru a corecta viteza de intrare. Tre sa mergi cursiv" ca i-as pomeni numele, dar asta o sa incerc la urmatorea iesire. Cat mai smooth. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Smooth is king cind vine vorba de motoretism. vreau sa merg pe trasele corecte Pai sa facem in asa fel incit sa le cunosti. O sa intre cineva cu tine sa ti le arate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Data trecuta am incercat sa tin pasul cu voi si fiindca inca simteam overload de la toate informatiile pe care trebuia sa le procesez, pur si simplu nu am crezut ca pot sa tin pasul deci am ramas in urma. Trebuie mult exercitiu si de data asta se vor schimba un pic lucrurile. Sunt mult mai pregatit psihic ;D Vorba ta, nu exista scurtaturi in mobrism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 am ajuns la 1:05 ceea ce nu credeam ca o sa pot vreodata..am schimbat abordarea primelor doua viraje si trasa pe ultimul S si cine stie...mai umblu si la pozitie, piciorul e app 100% recuperat. de dim voiam sa zic ca vin si eu vineri dar plec iar la mare ce sa`i fac uikendul urmator cred ca sunt liber Oho,bravo! Cu ce cauciucuri ai mers 1:05 asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 (editat) Oho,bravo! Cu ce cauciucuri ai mers 1:05 asta? ms ms...am mers cu aceleasi cauciucuri, d211 medium...timpul 1:05 e batut in cuie, luat cu laptimer data trecuta am mers 1:08 cel bun timp, acum am mers 1:07-1:08 constant daca e cineva doritor pt urmaorul uikend, cred ca ma bag si eu as veni si acum, dar doar duminica daca fac rost de remorca...sau daca are cine sa`mi care si mie ragalia pana acolo Editat Iulie 21, 2014 de cristilvk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Data trecuta am incercat sa tin pasul cu voi si fiindca inca simteam overload de la toate informatiile pe care trebuia sa le procesez, pur si simplu nu am crezut ca pot sa tin pasul deci am ramas in urma. Trebuie mult exercitiu si de data asta se vor schimba un pic lucrurile. Sunt mult mai pregatit psihic ;D Vorba ta, nu exista scurtaturi in mobrism. Nu e chiar safe sa incerci a tine pasul cu cineva care ruleaza cu mult mai repede. Cel mai bine e sa incerci a te tine/a fura trasele dupa cineva care este cu o sec, doua mai rapid. p.s. Citeva ture din aceiasi sesiune, de data asta din perspectiva lui Alex pe 1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Asteptam sa vad momentul cand te-a depasit. Nu am inteles prea bine din prima filmare, de pe motocicleta ta, ce s-a intamplat iar din a doua filmare, de pe R1, era in fata si nu s-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Asteptam sa vad momentul cand te-a depasit. Nu am inteles prea bine din prima filmare, de pe motocicleta ta, ce s-a intamplat iar din a doua filmare, de pe R1, era in fata si nu s-a vazut. Nu s-a intimplat nimic, am lasat gazul si am iesit de pe trasa sa poata depasi usor. Asa vorbisem dinainte, sa ne filmam fiecare pe fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 (editat) Am inteles. A fost o tura frumoasa, imi place cum mergeti toti 3, plus ca tu nu esti cu ss, adica este mai greu pentru tine. Dupa cativa ani de ss anul acesta am mers mai mult cu un fz6 si pot spune ca nu m-am obisnuit, mi se pare mai usor cu sportiva. Nu compar fz6 cu tuono, normal, doar ca difera pozitia fata de sportiva. Editat Iulie 22, 2014 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) . Editat Iulie 23, 2014 de marian.herciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Cea mai pertinenta opinie a fost cea de sus, a lui Marian. ))) FZ6-le e bun si la circuit, ca sa-ti faci damblaua, problema e ca este un pic limitat de inaltimea scaritelor.Chiar si dupa ce-am adoptat o pozitie mai buna(sper) in sea si pe scarite, tot ajungeam destul de repede la limita(adica dat cu scaritele pe jos). Ca sa alergi un pic spre performanta, trebuie ceva schimbat. Editat Iulie 23, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Nu am spus ca e rau, vorbeam pozitia mainilor de la semighidoane, care sunt mai jos, la ghidon, care este mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Am inteles. A fost o tura frumoasa, imi place cum mergeti toti 3, plus ca tu nu esti cu ss, adica este mai greu pentru tine. Multumim. Referitor la Tuono, e foarte ok pe circuite mici sau medii, gen Serres. Pe circuitele mari, cele cu mai multe linii drepte, unde se ruleaza la 250+, incepe sa-si arate limitarile unui naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Ar fi ok sa puneti ceva poze/filmari de azi (asta cei cu noroc care au ajuns deja acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Nu au semnal bun acolo la katrosa,o sa le fie greu » Post actualizat in 27 Jul 2014 10:07 Multumim pt sectiunea nou creata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 2, 2014 Autor Share Postat August 2, 2014 Pana la urma cand e urmatoarea tura pe skatkart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Gaseste 1-2 motorete, si vin si io. Pariu ca vine si Denis, si Alex, si etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate