theos_ Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Eu am costum din 2 bucati Dainese cu cocoasa si nici macar nu are buzunar sa-i pun protectie de spate. De ce n-or fi facut un buzunar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Mentalist, tu nu ai cazut inca pe spate? Eu , si altii da. Nu ai avut senzatia , cazind la peste 100/h, ca te boxeaza 2-3 pugilisti simultan? Spate,coaste, piept.Abia dupa ce-o patesti iti dai seama. Normal ca se intimpla fel si fel de urmari. Eu, am cazut la 5 zile dupa luarea permisului pe la 40-50km/h, o masina m-a darimat in timp ce a vrut sa vireze stinga, eu fiind paralel cu ea. Eu, echipat doar in maieu, bermude si adidasi m-am ales doar cu 2 mici, mici zgirieturi, m-am rostogolit de citeva ori si nu m-am jupuit. Prietena pasagera si-a fisurat 2 coaste, a ajuns la spital. Asta inseamna ca geaca de piele ar fi fost degeaba? Editat Septembrie 3, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Protectia de spate inserabila se misca in buzunar, costumul se mai misca pe tine. Protectiile race se prind strans cu velcro si cu bretele sa nu se miste. Relativ la intrebarea lui Mentalist, cele full-size, nu alea gen brau sau cele inserabile in geaca, acopera si osul coccis (sau noada curului pe romaneste) pana sus la cervicala. Plus ca limiteaza oarecum flexarea coloanei in cazul rostogolirilor. Cred ca ar fi disipat macar partial energia in cazul Inspektorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SebyZBY Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Doritori pt 19-20 septembrie daca vremea este buna ? urmatoarele 2 weekenduri sunt ocupate ,posibil doar duminica 13 sept sa fie liber insa trebuie sunat,in weekendul acela este nu stiu ce cupa a copiilor si nu se stia cand am fost noi daca au luat si ziua duminica cred ca voi raspunde pozitiv, daca vremea e buna. Au confirmat ca e liber in w/e ala? » Post actualizat in 03 Sep 2015 15:22 Protectia de spate inserabila se misca in buzunar, costumul se mai misca pe tine. Protectiile race se prind strans cu velcro si cu bretele sa nu se miste. Relativ la intrebarea lui Mentalist, cele full-size, nu alea gen brau sau cele inserabile in geaca, acopera si osul coccis (sau noada curului pe romaneste) pana sus la cervicala. Plus ca limiteaza oarecum flexarea coloanei in cazul rostogolirilor. Cred ca ar fi disipat macar partial energia in cazul Inspektorului. eu am scos protectia standard de pe costumul a;stars si am pus o protectie de coloana de la icon, asa in buzunar, fara sa mai foloses velcro/bretele. am impresia ca respira pielea mai bine vs bretele/velcro. pe de alta parte, daca e sa cazi in fund .. nu prea are ce sa te scape. nu suntem iron man, dar asta nu inseamna sa nu ne protejam. Editat Septembrie 3, 2015 de SebyZBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Posibil sa raspund si eu pozitiv pentru acel weekend, 19-20, daca reusesc sa ma combin cu cineva la transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 vorbea baiatul cu ducati ca vor ei sa inchirieze insa nu e nimic sigur,oamenii nu sunt atunci la circuit ,putem merge doar daca anuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 19 20 cred ca vin si eu am si costum acum finally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 stabilim iesirea asta dupa 14 sept sa vedem cum este si vremea ,nu va sfatuiesc sa veniti pe motoare atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Daca e vremea buna, s-ar putea sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 nu ne mai "ameninta" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OGRE90 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Din 29 aug nu are nimeni poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Ba da,sunt poze si din 29 dar inca nu le am de la prietenul meu,are foarte multa treaba si momentan este plecat,abia saptamana viitoare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OGRE90 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Am inteles, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 nu ne mai "ameninta" ) Incerc, de data asta sper sa nu ramana doar amenintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Daca prietenul meu are plumb in ghete si decide ca e mai buna viata de celibatar, vin si eu pe 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Alex poate faci rost de o duba sau masina cu carlig cu care sa tractezi o remorca. Pe 19 ne mai gasim toti cu cauciucuri noi la start ?kidding.. Editat Septembrie 4, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Sincer cred ca nunta se tine ). Deci n-o sa ajung in weekendul ala. Poate ne intalnim la Adancata la trackday-ul motoevolution. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Imi cer scuze ca anunt aici. E un zvon ca la etapa a 3-a FRM, se organizeaza 2 zile in sist track-day, joi si vineri. Pretul va fi accesibil. Nu stiu prea multe acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Foarte bine ca ai anuntat ,multumim Bogdane, daca este sa se tine trackday`ul cum spui si o sa fie vremea buna , venim si noi. Eu am o nunta pe 27 si nu pot sa merg la toata etapa. » Post actualizat in 05 Sep 2015 07:02se pare ca ai dreptate Bogdane » Post actualizat in 08 Sep 2015 18:53 Editat Septembrie 4, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Guys, in legatura cu 19-20 vin si eu sigur, numai vreme buna sa fie ! Cemedeule ai un loc de moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 nu sunt eu cu transportul ,eu depind de Gabi si Andrei ,imi pare rau ,te ajutam cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Daca are careva sa imi dati de veste plz, daca nu ma descurc eu cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Incercati sa va gospodariti singuri si sa organizati iesirea din weekendul viitor ( asta daca vreti sa mergeti ) ,noi nu stim sigur daca mergem. Vorbiti din timp pentru ca atunci nu o sa fie nimeni la circuit,mai intrebati daca au rezervat cumva circuitul baietii de la ducati ! Editat Septembrie 10, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 ....cum a patit si Stoner ,bine ca este Alex bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate