cio.infinitas Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 Ricciardo il va inlocui pe Nyck de Vries : https://www.abc.net.au/news/2023-07-12/daniel-ricciardo-returns-to-f1/102589946 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 22, 2023 Share Postat Iulie 22, 2023 Hehe, a luat negriciosul Pole Să vedem mâine cât sau dacă rezistă în fața lui Verst Foarte bine merg McL, un fel de Aston de la început de sezon Au cam decăzut din păcate cei de la Aston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 cred ca manelistul a facut cel mai prost start al carierei s-a emotionat la primul pole dupa aproape 2 ani si da, bravo pt McLaren! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 5 hours ago, apriliacluj said: s-a emotionat la primul pole dupa aproape 2 ani A uitat cum este să nu mai vezi pe nimeni în față Nesperată evoluția celor de la McLaren. Nu știu ce au schimbat, erau absolut pe nicăieri la începutul sezonului, se băteau cu Williams. Bravo lor. Mercedes din ce în ce mai confortabili pe locul 2 la echipe. Aston Martin vor fi depășiți probabil și de către Ferrari până la sfârșitul campionatului. Victoria la care visa Alonso la început de sezon pare din ce în ce mai îndepărtată. Ricciardo l-a surclasat din prima cursă pe Tsunoda. Sergio Pérez trebuie să fie atent. În rest, încă o etapă din "Cupa Verstappen". Cel mai bun monopost (de departe) cu (probabil) cel mai bun pilot. Pare simplu. Urmează Spa. Mă aștept la încă o demonstrație din partea lui Max și a celor de la Red Bull. Sper măcar la ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 24, 2023 Share Postat Iulie 24, 2023 (editat) Acum 1 oră, PzKpfW a spus: ...., erau absolut pe nicăieri la începutul sezonului, se băteau cu Williams. Bravo lor..... ti-am zis eu la inceputul sezonului ca McLaren vor termina pe la mijloc, nu vor fi ciuca batailor ________________ pe de alta parte, nu stiu de ce merge Russel asa de slab.... Editat Iulie 24, 2023 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 O scurtă furtună, se amână cursa cu 30min, se pleacă în spatele SC-ului, se parcurge aproape jumătate din Sprint în ritm de avarie până când pista este aproape uscată. În ritmul ăsta, în F1 se va concura doar pe uscat, în rest fiind "prea periculos". Absolut penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 Un mare ! Să scoată gumele de ploaie și intermediarele (alea despre care maestrul putinică zice că scot mai multă apă fiind un circuit rapid ) și să meargă ca Nascar-ul, numai pe uscat. Când a pierdut Niki Lauda titlul mondial în Japonia s-a alergat pe ploaie torențială, acum zici că sunt eleve de pension... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 30, 2023 Share Postat Iulie 30, 2023 Partea cea mai interesantă din curse a ajuns să fie dialogul și contrele dintre Verstappen și Lambiase. Îmi aduce aminte puțin de schimburile dintre Vettel și Rocquelin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 La 29.07.2023 la 19:27, ENEOS a spus: .... acum zici că sunt eleve de pension... si cu un salar de peste 10x mai mare decat cei din vremea aia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 20 hours ago, PzKpfW said: Partea cea mai interesantă din curse a ajuns să fie dialogul și contrele dintre Verstappen și Lambiase. Îmi aduce aminte puțin de schimburile dintre Vettel și Rocquelin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: aroganta totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 20, 2023 Share Postat August 20, 2023 Noul upgrade Ferrari a fost dezvăluit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 27, 2023 Share Postat August 27, 2023 Ce cursă face Piastri. Îmi place de tipul ăsta. La polul opus, Sargeant nu prea-și are locul în F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 16, 2023 Share Postat Septembrie 16, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 16, 2023 Share Postat Septembrie 16, 2023 3 hours ago, ENEOS said: Cumpionu' lu' tata. Prima cursă din sezonul ăsta când Red Bull este în dificultate. Cursă intersantă mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 RedBull o sa se cam chinuie o perioada, de cursa trecuta s-a dat o directiva tehnica care limiteaza deformarea elementelor aero in functie de viteza. https://racingnews365.com/are-red-bulls-rb19-problems-in-singapore-being-caused-by-td018/amp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Foarte puțin probabil ca avantajul celor de la RBR să se fi rezumat la flexibilitatea aripilor. Se așteptau să sufere la Singapore, spune și-n articol. Circuitul de aici este unul lent oricum, iar problemele celor de la Red Bull au fost legate de tracțiune la viteze mici. Vom vedea săptămâna viitoare la Suzuka cum stau de fapt, un circuit cu viraje rapide unde aerodinamica este importantă. Cel mai probabil se vor întoarce unde erau și până acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Nu mă așteptam la tupeul de borfaș al bronzatului, cum a țâșnit el pe scurtătură după start! Și nu e vorba că i-a cedat poziția lui Russel, e vorba că nici pe celălalt (Ocon?) nu l-ar fi depășit dacă nu ar fi avut target scurtătura. Iar oficialii flaușați s-au făcut că usturoi n-a mâncat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 A cedat ambele poziții câștigate, Russell și Norris. Cam greu, dar a făcut-o. Nu avea de ce să mai primească vreo penalizare. Cursă destul de animată în rest. Red Bull au pariat și au pierdut cu Hard-urile. Deocamdată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 A 3-a poziție nu prea mi s-a părut că ar fi cedat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Ferrari și-au pus iar singuri piedică. Pentru a câta oară? Cel mai rapid monopost, 1-2 în prima parte a cursei, vor prinde probabil doar un loc 3. Pentru cei de la Red Bull, tot ce putea să meargă prost a mers. Și totuși Verstappen va termina probabil pe locul 6. 6 minutes ago, PzKpfW said: vor prinde probabil doar un loc 3. M-a corectat Sainz. Cât de bine a gândit-o. Bravo! Ce sfârșit de cursă! Sainz merită DotD! 10 minutes ago, PzKpfW said: Și totuși Verstappen va termina probabil pe locul 6. Chiar pe 5 datorită unui Russell care și-a arătat limita sub presiune. Și la 2 zecimi de locul 4. Impresionant totuși. 2e9374.mp4 Norris a atins și el razant bariera de pe drepata cu roata spate, Russell a lovit-o bine. 18b32a.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Pe langa Sainz ar fi de mentionat si Piastri si Lawson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Ce băbălău Russell terrieru'... Măcar a fost suspans și luptă în ultimele tururi, de mult n-am mai vz la f1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Probabil cea mai animata cursa din sezonul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 1 minute ago, therocketscientist1 said: Pe langa Sainz ar fi de mentionat si Piastri si Lawson. Da. Lawson cel puțin face o treabă foarte bună. Își are locul în F1 - spre deosebire de alții (Sargeant). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate