danypop Postat Martie 19, 2023 Share Postat Martie 19, 2023 Cei de la primasport, unde am urmărit cursa au citit ceva litera din regulament însă nu erau siguri nici ei care a fost de fapt motivul celei de a doua penalizare. Doar au presupus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19, 2023 Share Postat Martie 19, 2023 M-am uitat pe Sky - Karun Chandhok a explicat toată faza, cu imagini. Puțin aiurea și modul în care FIA a anunțat decizia, după ceremonia podiumului, deși "infracțiunea" s-a produs în primna treime a cursei. În același timp, în mod obiectiv totul a plecat de la greșeala lui Alonso pe grilă. 3 minutes ago, PzKpfW said: M-am uitat pe Sky - Karun Chandhok a explicat toată faza, cu imagini. Confirmat și de către Mike Krack acum: FIA le reproșează faptul că acel cric spate a atins monopostul înainte de trecerea celor 5s. Alonso nu pare prea afectat - "am făcut poze, am primit trofeul, m-am bucurat pe podium cu șampanie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 19, 2023 Share Postat Martie 19, 2023 Acum 14 minute, PzKpfW a spus: a atins monopostul înainte de trecerea celor 5s. Greșeli de grădiniță. Nu pot să-mi dau seama cum într-un asemenea sport de precizie extraordinara se pot face în repetate rânduri asemenea greșeli. Cu siguranță toți cei de acolo știu regulamentul și știu foarte bine ca NU au voie sa atingă monopostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19, 2023 Share Postat Martie 19, 2023 (editat) Krack spunea că "regulamentul interzice intervenția aspupra monopostului și că exprimarea asta poate fi ambiguă" în sensul în care cricul a fost fixat pe monopost dar nu și acționat până după trecerea celor 5 secunde. Se vede clar în clipul ăsta. Editat Martie 19, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 (editat) Foarteee bineeee Editat Martie 20, 2023 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 19 minute, danypop a spus: Foarteee bineeee la asta se rezuma spectacolul in F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Mda, cum zicea un "expert" al forumului (Method) :in f1 nu se greșește nici un milimetru spre deosebire de MotoGp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Pfffff... Balaceancaaa! As cere si daune morale ca team manager la AM. Eventual 5 sec avans la start in cursa urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Eu n-am înțeles cum a pus-o Fernandel pe linie în grilă, că pe vremea lui la examen se dădea poligon... Bronzatu' ce-a făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Exact. Cu sute de starturi la activ, sa o pui cum nimerește e.... AMATORICESC. Apropo de "totul la milimetru" din f1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 1 oră, danypop a spus: Înțeleg că rămâne pe 3 Fernandel? Să mor, zici că e la federacia română... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Exact Dezbracă-te.... Îmbracă-te.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Bine macar ca nu l-au mai f#t#t... Fara sa fiu mai paranoia decat altii, as zice ca in F1 se greseste mai rar decat in GP. Dar cand se greseste, parca e chiar cu "dedicatie", sa faca rau cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Bronzatu' ce-a făcut? A plecat de pe ultimul loc, a crosetat tot si a castigat detasat. Totul din talent. Ah, stai. Asta era acum 18 luni cand el se dadea cu miar si ceilalti cu sasesute. Acum doar si-a luat-o iar de la coechipier, nimic spectaculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Daaaa, vad ca i-au dezertat toți "fanii/sustinatorii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 silenzio stampa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Method care NU era "fan ham/mercedes" nu a mai întrat pe aici (unde era cam cel mai vocal) de când mercu a dat cu mucii-n fasole cu designul lor mega-giga-spectaculos-mirobolant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 5 hours ago, TETEA. said: As cere si daune morale ca team manager la AM. 3 hours ago, ENEOS said: Înțeleg că rămâne pe 3 Fernandel? Să mor, zici că e la federacia română... Vedeți explicația în post-ul de mai sus. O exprimare ambiguă din regulament a dat naștere unor interpretări diferite. Nu este atât de "amatoricească" situația pe cât pare. Mai ales că și mecanicii de la Aston Martin au interpretat diferit: cel din față nu a atins monopostul cu cricul înainte de trecerea celor 5s; cel din spate, da. Și a făcut-o cel mai probabil din obișnuință/reflex. Situația va duce la o clarificare a exprimării din regulament. FIA a greșit prin modul decalat în care a anunțat penalizarea - după 35 de ture. În același timp este destul de complicat să urmărești atâtea camere cu atenție în mod constant. Și sunt doar 4 stewarzi/etapă. 4 hours ago, ENEOS said: Bronzatu' ce-a făcut? Sezonul trecut l-a bătut coechipierul. Sezonul ăsta se va întâmpla probabil la fel. De văzut dacă-și mai prelungește contractul cu Mercedes. Era lui a apus. 5 hours ago, frigider said: la asta se rezuma spectacolul in F1? Uită-te și decide singur. Ai înregistrarea cursei aici, și calendarul mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 numar si ma minunez, doar (..sa nu zic decat...) 9 curse europene pffff, unde am ajuns.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 10 minute, PzKpfW a spus: modul decalat în care a anunțat penalizarea - după 35 Ce atâta grabă?!? Or fi ardeleni stewarzii... Acum 2 ore, ilarionciobanu a spus: A plecat de pe ultimul loc, a crosetat tot si a castigat detasat. Totul din talent. Ah, stai. Asta era acum 18 luni cand el se dadea cu miar si ceilalti cu sasesute. Maaaaare pilot! Belciugu' din și l-a scos sau are dispensă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 (editat) 16 minutes ago, apriliacluj said: numar si ma minunez, doar (..sa nu zic decat...) 9 curse europene pffff, unde am ajuns.... La limită ai putea spune chiar 10 (Azerbaidjan este la granița dintre Europa și Asia, iar în 2016 cursa de acolo a fost ținută sub numele de "MP al Europei"). Printre țările cu tradiție lipsește într-adevăr o cursă în Germania și una în Franța (dacă nu socotești cursa de la Monaco); dacă procesiunea de la Paul Ricard nu cred că lipsește nimănui, cursele de la Hockenheim sau Nürburgring erau de obicei animate. De notat totuși că Italia are două etape. În același timp: 4 etape la arabi și 3 la americani. Iar dacă primii au construit măcar circuite dedicate care oferă cât de cât spectacol, ceilalți încropesc trasee urbane prin parcări (Miami, Las Vegas). Dar acolo sunt banii din păcate. Editat Martie 20, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 37 minute, PzKpfW a spus: Dar acolo sunt banii din păcate. yepp, it's all about money.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 21, 2023 Share Postat Martie 21, 2023 https://www.eurosport.ro/formula-1/hamilton-a-explicat-de-ce-nu-i-a-opus-rezistenta-lui-verstappen-la-jeddah-n-am-mai-vazut-asa-ceva_sto9519772/story.shtml Wtf, gândacul ăsta e chiar amnezic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 On 3/21/2023 at 7:14 AM, danypop said: https://www.eurosport.ro/formula-1/hamilton-a-explicat-de-ce-nu-i-a-opus-rezistenta-lui-verstappen-la-jeddah-n-am-mai-vazut-asa-ceva_sto9519772/story.shtml Wtf, gândacul ăsta e chiar amnezic... Are perspectiva lui de pilot, dar câteodată cea a spectatorilor obiectivi poate fi mai relevantă. Pentru cine nu-și amintește de prăpastia de performanță dintre Mercedes și restul în anii 2014+, recomand clipul de mai jos. După un tur de la restart, erau băieții de la Mercedes la 4.5s de locul 3. No comment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Nu era mașina, era pilotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate