Florynn Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 cu mivv carbon dupa o tura mai lunga fara silencer aproape mi-a rupt capu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Ovala sau cilindrica? O recomandare pt. cauciuri sport-touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 oricare. eu am avut cilindru. razvan are ovala. carbonu suna mai bine ca inox sau titan. mai gros. recomand bridgeston s20 sau angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Si video cu toba. Sunetul nu se aude grozav fiind filmat cu un telefon, dar il postez oricum. Editat Septembrie 8, 2016 de Ungur Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Eu am avut mivv carbon si e foarte galagioasa mult prea galagioasa . E frumoasa si cam atat e buna pentru cei care se dau doar pe curba . Mi-am luat leovince carbon si sunt multumit de bivelul de zgomot la drum Eu am avut mivv carbon si e foarte galagioasa mult prea galagioasa . E frumoasa si cam atat e buna pentru cei care se dau doar pe curba . Mi-am luat leovince carbon si sunt multumit de bivelul de zgomot la drum Eu am avut mivv carbon si e foarte galagioasa mult prea galagioasa . E frumoasa si cam atat e buna pentru cei care se dau doar pe curba . Mi-am luat leovince carbon si sunt multumit de bivelul de zgomot la drum Editat Septembrie 8, 2016 de m0tans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicostea Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 (editat) salutare, a facut cineva asa ceva la fzs 1000???? carburator equalization manifold http://www.cartestsoftware.com/fz1/carburetorequalizationmanifold.html Editat Septembrie 12, 2016 de mihaicostea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 salutare, a facut cineva asa ceva la fzs 1000???? carburator equalization manifold http://www.cartestsoftware.com/fz1/carburetorequalizationmanifold.html da, e o prostie , am facut eu ca pierdusem un dop . nu are nici un efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Varianta de fz1 fazer Gt,are ceva in plus in afara de carene?Ajuta carenele alea la protectia picioarelor impotriva curentului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Da, te scapa de reumatism... Garantat 100% (vezi prescriptia medicala care vine in cutie) Editat Septembrie 13, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 carenele fac minuni. eu m-am convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Varianta GT vine din fabrica cu parbriz mai mare si mai lat si topcase la culoarea motocicletei cu sigla yamaha pe ea. Zic treaba asta ca mobra mea este varianta GT din fabrica. » Post actualizat in 13 Sep 2016 09:06 Asta e motocicleta mea echipata complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Septembrie 13, 2016 Autor Share Postat Septembrie 13, 2016 Varianta de fz1 fazer Gt,are ceva in plus in afara de carene?Ajuta carenele alea la protectia picioarelor impotriva curentului? da. am eu 2 seturi de carene laterale. le-am facut proba. nu-i neaparata nevoie sa iei direct GT, daca nu ai banii. poti lua un FZS1000 si sa-i pui carene laterale. iesi mult mai ieftin. carenele laterale cresc mult protectia la vant in zona picioarelor. cand ploua nu mai vine toata apa din fata pe picioarele tale, se opreste in carene. creste sensibil stabilitatea la viteze mari si am senzatia ca si demarajul e mail bun. cam asa arata carenele laterale pentru FZS1000: ttp://www.olx.ro/oferta/vand-carene-laterale-pentru-yamaha-fzs-1000-sau-fz1-gen-1-ID6ALiS.html daca intereseaza pe cineva cum arata motocicleta cu ele montate pot pune poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Ca sa mearga link-ul: http://www.olx.ro/oferta/vand-carene-laterale-pentru-yamaha-fzs-1000-sau-fz1-gen-1-ID6ALiS.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 pastreazale acolo,poate iau fz1 in primavara si o sa am nevoie de carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Te cam pregatesti de ceva ani de FZ1... esti nehotarat sau... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) daca iei fz1 nu ai ce face cu ele. si daca poti lua z ala nu te m,ai intereseaza fz1 aia e clar. Editat Septembrie 13, 2016 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Careva pe acilea care a ars-o ani buni pe 6 si a facut downgrade la 1? In afara de consum si putere ce alte belele mai are miarul de 2007-2008? Aia care ati mers pe ambele: daca ar fi sa alegeti intre un FZ8 si un FZ1 ca upgrade de la FZ6, ce ati alege? Editat Septembrie 13, 2016 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Daca nu crezi ca folosesti sau iti trebuie cei 150 caluti ia pe aia care iti place mai mult ca designe... Plus ca are consumul mai mic deci autonomie mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 dupa ce te dai pe mie chiar daca nu folosesti tot ce poate, nu mai poti trece pe 600. ti se pare o gluma. desi nu folosesti nici un 600 la capacitatile ei maxime. eu as alege miuta oricind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Te cam pregatesti de ceva ani de FZ1... esti nehotarat sau... ? nu s-a umplut buzunarul inca,oscilez intre fz1 ,fazer 8 si z1000 sx care e cam scump.... » Post actualizat in 14 Sep 2016 11:25 daca iei fz1 nu ai ce face cu ele. si daca poti lua z ala nu te m,ai intereseaza fz1 aia e clar. nu stiu cat de fiabil e zetu,multa electronica si senzori care pe mine personal ma sperie,da stiu ,zetu arata intr-un mare fel » Post actualizat in 14 Sep 2016 11:26 Careva pe acilea care a ars-o ani buni pe 6 si a facut downgrade la 1? In afara de consum si putere ce alte belele mai are miarul de 2007-2008? Aia care ati mers pe ambele: daca ar fi sa alegeti intre un FZ8 si un FZ1 ca upgrade de la FZ6, ce ati alege? eu auzisem de probleme la cadru....rezolvate de la modelele 2009 inclusiv in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 dupa ce te dai pe mie chiar daca nu folosesti tot ce poate, nu mai poti trece pe 600. ti se pare o gluma. da da diiiii! corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Z1000 are niste vibratii ... Si eu am vrut z1000sx dar pretul este inca prea sus. Cine a avut z stie despre ce vibratii vb . Eu am spus ca pana nu ma sui sa merg pw z1000sx nu dau baniiiii inca pe el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Z1000 are niste vibratii ... Si eu am vrut z1000sx dar pretul este inca prea sus. Cine a avut z stie despre ce vibratii vb . Eu am spus ca pana nu ma sui sa merg pw z1000sx nu dau baniiiii inca pe el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 eu nu am gasit unul sa merg pe el.... » Post actualizat in 14 Sep 2016 16:25 z1000 are dezavantajul pretului zic eu,fz1,e mai urat,si trebuie sa bagi niste banuti in el sa il faci un adevarat sport-touring,eu cred ca e si mai fiabil decat zetue aceeasi motocicleta de 10 ani cu mici modificari la suspensii si ecu map,iar fazerul de 800,nu imi surade atat de mult,trb sa dau o diferenta de 4000euro pt 20 nm si cativa cai in plus atat,pentru nimic mai mult si probabil furca reglabila ,ma intereseaza o motocicleta cu mai mult cuplu decat 600le,sa nu aibe sub 100 cai,sa aibe protectie la vant mai multa in zona picioarelor,eu sunt genu mai precaut,merg mai incet,nu prea merg tare,nu prea folosesc cei 98 cai ai 600lui,dar 150 cai unde sa ii folosesc? tot cautam ceva de 750-800 cc,dar e restransa lista,pentru ca nu sunt asa multe,sunt scumpe si de asemenea trebuie sa fie si mai scunde la sha,nu sunt foarte inalt am vro 1,65-1,67. E asa greu sa fac o decizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Daca vrei cevs de 800 dar daca te inpaci cu motorul in V. VFR ar fi ceva . Eu am mers dar nu imi place e greoaie si zmunceste. Si la Z se intampla asta chiar daca are 4 in linie. Cauza este ca gazul se deschide direct la 30% pe cand la fz1 o ia progresiv 1% 2....4 10%. Este un tip in USA care a rezolvat problema asta cu hn soft dar se pare ca doar el poate ... Eu sunt fan Z dar la touring parca nu chef sa dau casca in casca cu pasagera cand dchimb viteze. Dar pentru un naked sunt fanul Z urilor . Am avut si inca tanjesc dupa el » Post actualizat in 14 Sep 2016 16:35 Asta este : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate