jupanu77 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Da, e o atitudine corecta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 @bradu....culmea e ca desi suna idiotic,chiar asa eram,un iresponsabil responsabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Procentul de alcool în aerul expirat e de multe ori irelevant, dacă abia ai gustat o gură de bere apare pe aparat alcoolul din salivă, Dacă te-ai oprit de mai mult timp din băut valoarea în sânge e cam dublul valorii din aerul expirat. Văzând acum accidentul de la Vâlcea cu trei poliţişti beţi am înţeles ce se întâmplă, urmează să apară noul cod rutier, oamenii şi-au dat seama că din cauza sărăciei nu-şi vor mai putea permite aroganţe şi atunci se grăbesc să "prindă oferta" cu amenzi încă mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 bah, acu sa nu ne ascundem dupa deget, si eu mai pognesc o bere doua dar cam atat... iar pana la 0.98 e cale lunga... sa se faca bine "tanara speranta" si mai vedem noi... Pantero, daca nu te mai primesc astia pe strada da fuga in padure ca acolo merge si fara permis dar atentie la opstacolele fixe: pomi busteni bolovani etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Procentul de alcool în aerul expirat e de multe ori irelevant, dacă abia ai gustat o gură de bere apare pe aparat alcoolul din salivă, Dacă te-ai oprit de mai mult timp din băut valoarea în sânge e cam dublul valorii din aerul expirat. As spune ca cam invers. Este foarte relevant. Determina cat de mult ai baut, la o masuratoare .. empirica, dar mai ales CAND te-ai oprit din bautura. Eu ma inteles ce-ai spus tu, insa pe principiul tau daca mananc o guma orbit o sa iasa parfumat etilotestul ala si nu prea e asa sau cel putin testele facute nu au dus la acest scenariu ... Mergi si mai departe si spun ca dupa o noapte de baut si ceva ore dormite e posibil sa te simti zmeu, dar alcoolemie tot iese PS: etilotestul masoara alcoolul din aerul expirat si nu din saliva Cu respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) chiar daca aerul expirat pleaca 0/%. din plamani, se incarca cu vaporii din saliva M-am testat cu etilotestul dupa ce am mancat un croissant 7-days(contine alcool - similar cu http://www.shopwell.com/7-days-croissant-soft-with-vanilla-filling/pastries/p/4879410102?f=sr&nr=6&sp=0 ) Cantitatea e infima dar in primele 15 secunde mi-a iesit 1 la mie, dupa aia a scazut rapid, intr-un minut era zero. In sange clar zero. Tocmai aflasem ca contine alcool(nu scrie cat) si ce e pentru mine infim, la un copil de cativa ani s-ar putea sa nu fie. Deci e important sa nu faceti gargara cu alcool, chiar daca scuipati, ca va faceti probleme. Listerine contine alcool, scrie pe el, deci cum ziceam gargara. Editat Octombrie 8, 2013 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Bookmarked pe telefon: http://alcooltest.ro/calculator-alcoolemie. Poate pe unii ii face sa se gandeasca de 3 ori inainte sa incalece. Si nu sunt ala care da cu piatra, si eu am mai scapat beri inainte de ghidonat. Pana acum am avut noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Si tincturile-s cu alcool. Interesant este ca pe alte forumuri,,auto,se discuta tot despre dulciuri ce contin alcool.. Ce se intampla? Oricum se recolteaza probe de sange si alea-s relevante,intr-un final.. Editat Octombrie 8, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Hai totusi sa asteptam o "versiune originala"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) De nu stiu cate ori am mers cu o bere-doua la bord, de vreo 2-3 ori baut bine si o data manga. Cei care ma cunsosc stiu. Dar am mers incet si nu ma laud cu asta. Importanta e atitudinea pe care o ai cand gresesti, asta ca sa fac referire si la accidentul de acum un an. Editat Octombrie 8, 2013 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Importanta e atitudinea pe care o ai cand gresesti WRONG !!! important e sa nu te prinda ... exact ca la furat. p.s. scriu la accidente doar ca sa-l enervez pe hadrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 M-am testat cu etilotestul dupa ce am mancat un croissant 7-days(contine alcool - similar cu http://www.shopwell.com/7-days-croissant-soft-with-vanilla-filling/pastries/p/4879410102?f=sr&nr=6&sp=0 ) Cantitatea e infima dar in primele 15 secunde mi-a iesit 1 la mie, dupa aia a scazut rapid, intr-un minut era zero. In sange clar zero. O fi bagat un "croasant" cu un minut -2 inainte de test,eventual i-au dat aia un kil de mere sa manance ca am inteles ca iti creste alcoolemia daca mananci mere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 WRONG !!! important e sa nu te prinda ... exact ca la furat. p.s. scriu la accidente doar ca sa-l enervez pe hadrian grasule:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 chiar daca aerul expirat pleaca 0/%. din plamani, se incarca cu vaporii din saliva Merci frumos, omul cat traieste invata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 i-au dat aia un kil de mere sa manance ca am inteles ca iti creste alcoolemia daca mananci mere. da, numai dupa ce fermenteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 da, numai dupa ce fermenteaza... Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Bar nene, presupun ca nu bause ea singura prin parc de nebuna in Craiova la ora 4 dimineata. Daca pe domnisoara nu o duce bibilica si se urca bauta pe mobra, tovarasii ei ce pazeau? De ce au lasat-o sa se urce pe motocicleta? Nu se gasea nimeni sa cazeze o motociclista ametita? Pantero, fa-ti alt grup de prieteni, muica. SI lasa-te de Buse si alcoale ca nu-s de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Unde nu-i cap...vai de picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Unde nu-i cap...vai de picioare. genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Bar nene, presupun ca nu bause ea singura prin parc de nebuna in Craiova la ora 4 dimineata. Daca pe domnisoara nu o duce bibilica si se urca bauta pe mobra, tovarasii ei ce pazeau? De ce au lasat-o sa se urce pe motocicleta? Nu se gasea nimeni sa cazeze o motociclista ametita? Pantero, fa-ti alt grup de prieteni, muica. SI lasa-te de Buse si alcoale ca nu-s de tine. Pentru ca erau in aceeasi stare, PROBABIL. Pentru ca era o obisnuinta, PROBABIL. On: Multa sanatate fetei, oricare ar fi realitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 viata e grea dar trece sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Ori nu citesc eu sectiunile care trebuie din forumul asta ... ori Pantera asta e mai notorie decat sportivii pe doo roti de la noi din tzara ... care au purtat un steguletz pe umeri si o medalie de ce-o fi la gat ... Nu ca ma plang de subiecte, insa prea o pupati in dos pe pixdette asta ... daca a stat mai mult prin spitale, nu inteleg cum de a avut timp si de carciuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Pai a baut de suparare ca a stat atat prin spitale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 si totusi ea a cazut singura in intersectie? asa ca....... ca tiganu' la mal. nu la mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Citeste domle articolu`. Cum să fie singură? Era cu una, Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate