secbiker Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ma adresez cu o intrebare posesorilor de Honda cu motor cod PC25 sa-mi spuneti ce sa schimb sa dispara zgomotul de la ambreiaj in relantii. Daca trag putin de maneta nu se mai aude deloc. Am inteles este o problema tipica la Honda ca altfel motorul numai toarce asa frumos se aude. Astept opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ma adresez cu o intrebare posesorilor de Honda cu motor cod PC25 sa-mi spuneti ce sa schimb sa dispara zgomotul de la ambreiaj in relantii. Daca trag putin de maneta nu se mai aude deloc. Am inteles este o problema tipica la Honda ca altfel motorul numai toarce asa frumos se aude. Astept opinii. Conform doctinei marca inregistrata Performance Solutions, trebuie sa schimbi marca de motocicleta. Astfel, zgomotul va disparea garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Conform doctinei marca inregistrata Performance Solutions, trebuie sa schimbi marca de motocicleta. Astfel, zgomotul va disparea garantat. asta vroiam sa zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Corect, va dispărea zgomotul specific ambreiaj Honda ! Însă, din păcate, vor apărea 10 alte zgomote. De la motor, de la jug, de la basculă...și de la ambreiajul whatever. Editat Noiembrie 7, 2013 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 Unii sunt foarte glumeti pe acest forum dar lasand la o parte acest lucru mi se pare interesant ca la 37000 km sa faca acest zgomot cand am detinut un CBR F2 cu exact 100000 km si nu se auzea deloc nimic de la motor. Oare se gaseste usor acel rulment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) O problema asemanatoare am avut la prima motoreta (F4i Sport) datorita wheelie-urilor. Am rezolvat mutandu-ma la Kawasaki Editat Noiembrie 7, 2013 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Nu rulmentul este cauza,de cele mai multe ori arcurile de amortizare din oala produce zgomot. Rulmentul daca acopera 10%din cauzele sunetului de la ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 si la yamaha am avut aceeasi problema, oala "zornaie" inutil sa o repari atita timp cit nu e un defect in sine.. adica nu e afectat nici un parametru de functionare al motorului. daca te deranjeaza zgomotul iti poti lua un scuter electric sau o finala after market fara dbkiller ca sa nu-l mai auzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ma adresez cu o intrebare posesorilor de Honda cu motor cod PC25 sa-mi spuneti ce sa schimb sa dispara zgomotul de la ambreiaj in relantii. Daca trag putin de maneta nu se mai aude deloc. Am inteles este o problema tipica la Honda ca altfel motorul numai toarce asa frumos se aude. Astept opinii. pune un ulei mai gros . eu am avut PC25 si la fel facea si a mea. asta daca intradevar nu ai vreo problema mecanica si alt zgomot decat aveam eu. dar dupa cum ai descris este exact aceiasi "problema" pe care am avut-o si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Se pare ca acest zgomot este normal, internetul duduie in legatura cu asta. https://www.google.ro/search?q=honda+clutch+runbble+noise&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=3zF8UrS8DMjKtQbG-YD4Cw#q=honda+clutch+rumble+noise&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Unii sunt foarte glumeti pe acest forum dar lasand la o parte acest lucru mi se pare interesant ca la 37000 km sa faca acest zgomot cand am detinut un CBR F2 cu exact 100000 km si nu se auzea deloc nimic de la motor. Oare se gaseste usor acel rulment? in targ la vitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Poate ca este normal dar nu convine ca fara zgomotul acela motorul ar suna foarte frumos. Am desfacut ieri si totul pare in regula, oala care cred ca face zgomotul are joc mic, am intalnit alte motoare la care juca mult mai tare si tot nu se auzea nimic. As curios daca a remediat cineva acest inconvenient. Daca as intinde putin cablul ca sa atace putin am ansamblul ambreiaj ar fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 ai citit ce ti-am zis mai sus? mecanic nu ai ce sa-i faci dar se atenueaza daca ii pui un ulei mai gros . simplu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Daca as intinde putin cablul ca sa atace putin am ansamblul ambreiaj ar fi problema? Nu face lucrul asta - vei toci prematur placile. Pastreaza la maneta jocul de 3-4 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Da am citit si se pare ca multe motoare raman asa, dupa cum am vazut nimic din ansamblul ambreiaj nu are uzura vizibila. Am intrebat de rulment si bucsa si depasesc 600 lei. Ma gandesc si la faza cu arcurile cum scria un coleg mai sus : ''Nu rulmentul este cauza,de cele mai multe ori arcurile de amortizare din oala produce zgomot.'', sa investesc acei bani si sa nu dispara complet zgomotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Eu am hornetul aproape de nou si are acest zgomot. Asa sunt ele proiectate sau e un defect de fabricatie care nu afecteaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 salut, eu am schimbat rulmentul vara asta, m-a costat 4.5 mil cu tot cu manopera. un zgomot are oricum, ar fi bine sa ti-l asculte un mecanic destept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2013 Am rezolvat pana la urma problema. Am schimbat oala+rulment+bucsa de la un model cu km mai putini. Acum toarce, sunt multumit de rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate