warlock Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 SALONUL AUTO MOTO - SAM in perioada 3-7 aprilie, in Piata Constitutiei se uneste smaeb cu salonul auto? NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Sa votat data SMAEB? cine stie sau mai asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Sa votat data SMAEB? cine stie sau mai asteptam. Esti cam nerabdator. Din experienta anilor anteriori se va anunta cu aproximativ 3 saptamani inainte. Poate doua. Oricum daca au afisat pe site 4-6 aprilie atunci e batut in cuie. Cu detaliile o sa mai asteptam un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Imi place cum din 365 de zile.... avem doua saloane in acelasi timp. Aplauze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 (editat) Asta e un atac direct din partea celorlalti. Nu cred ca e o miscare buna... cati expozanti vor participa la ambele? iar daca se impart expozantii, care se duc unde , care se duc in partea cealalta? Cati vizitatori se vor duce la ambele? Editat Martie 4, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Doar la noi e posibil acest lucru...aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 (editat) cati expozanti vor participa la ambele? iar daca se impart expozantii, aiurea, cati expozanti cu moto au fost anul trecut la SAM? 2-3? doua motorete cioparite (rockfm) si un ducati futacios! Editat Martie 4, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 un ducati futacios! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Stie cineva ce expozanti/importatori/dealeri/distribuitori etc. vor fi? Pe mine ma intereseaza cel mai mult un distribuitor pentru castile Premier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 http://smaeb.ro/expozanti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 (editat) 20 ron intrarea ???!!! De ce s-a dublat pretul ? Editat Martie 8, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Se pare ca nu o sa avem Triumph la SMAEB... si dubios rau cum un dealer/importator ca United (Aprilia, Kawasaki, Triumph + accesorii si echipamente ca la balamuc) au un spatiu asa de mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Cum ma nene 20 de lei , pentru ce , nu ma duc sa vad biciclete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 nu mi se pare chiar asa de mult 20 lei. nu este foarte putin, dar nici foarte mult. sub 5 euro. cu 20 de lei nu iti iei nici un meniu cu 5 aripioare la KFC (ala e 20,50)..... . sa nu uitam si ca un sfert este TVA. + ca poate pretul mai mare se va vedea si intr-o organizare mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Chiar daca e 20 lei voi veni toate cele 3 zile .Odata pe an e . Ma bucur ca se tine , ma bucur de inceputul unui nou sezon moto . Ma bucur sa vad motociclete si echipamente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Chiar daca e 20 lei voi veni toate cele 3 zile .Odata pe an e . Ma bucur ca se tine , ma bucur de inceputul unui nou sezon moto . Ma bucur sa vad motociclete si echipamente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 nu mi se pare chiar asa de mult 20 lei. nu este foarte putin, dar nici foarte mult. sub 5 euro. cu 20 de lei nu iti iei nici un meniu cu 5 aripioare la KFC (ala e 20,50)..... . sa nu uitam si ca un sfert este TVA. + ca poate pretul mai mare se va vedea si intr-o organizare mai buna. Am dat 25 de lei pe filtrul de ulei , dai 20 de lei ca sa vad aceleasi lucruri de 2 ani incoace. Pana la urma mergem sa socializam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Am dat 25 de lei pe filtrul de ulei , dai 20 de lei ca sa vad aceleasi lucruri de 2 ani incoace. Pana la urma mergem sa socializam . 25 de lei ... De unde ai luat filtrul ? Ca si pe mine ma asteapta revizia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Chiar daca e 20 lei voi veni toate cele 3 zile . De ce vii in toate cele 3 zile, esti expozant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Cum ma nene 20 de lei , pentru ce , nu ma duc sa vad biciclete ! ba da, te duci sa vezi (si poti) biciclete! Chiar daca e 20 lei voi veni toate cele 3 zile .Odata pe an e . Ma bucur ca se tine , ma bucur de inceputul unui nou sezon moto . Ma bucur sa vad motociclete si echipamente . +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Am dat 25 de lei pe filtrul de ulei , dai 20 de lei ca sa vad aceleasi lucruri de 2 ani incoace. Pana la urma mergem sa socializam . sunt totusi an de an si modele noi de motociclete. de foarte multe ori la smaeb am vazut pe viu pentru prima data un anumit tip de motocicleta. doar pentru socializare... cred ca inca se tin intrunirile de miercuri de la arcul de triumf, acolo e gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 10, 2014 Autor Share Postat Martie 10, 2014 Nu e mult 20 de lei, însă e de preferat să nu se mai adauge încă 10 lei în 2015, 10 lei în 2016 și tot așa deoarece din 2018 m-ar pierde de vizitator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 un bilet la film in afi e 21 de lei...las`o`n pm ca prea zgarciti sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 20 ron nu e nici mult,nici putin.Eu doar am intrebat de ce s-a dublat pretul ,asta nu inseamna ca nu voi merge si anul acesta.Insa daca vor continua in ritmul asta, vor pierde multi vizitatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Insa daca vor continua in ritmul asta e de preferat să nu se mai adauge încă 10 lei în 2015, 10 lei în 2016 dom'le, de ani de zile e 10 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate