P T R Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 super smechera treaba asta.... multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Disponibila cursa MotoGP - Qatar 2014. LINK Marfa! Buna treaba! O intrebare am: si la voi are mici intreruperi cu un bazait enervant din cand in cand (destul de des defapt)? E de la mine, sau asa e inregistrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 Inregistrarea e curata. Pune un pic pauza sa-si incarce buffer; fiind calitate ridicata e mai maricel si s-ar putea sa ti se intrerupa de la download speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Multumim frumos, ZaiR si wbmt. Buna treaba!!!!! Editat Martie 24, 2014 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Inregistrarea e curata. Pune un pic pauza sa-si incarce buffer; fiind calitate ridicata e mai maricel si s-ar putea sa ti se intrerupa de la download speed. Ai dreptate Mai devreme imi mergea netul putin mai greu... si clipurile pe youtube se intrerupeau la 1080p. Acum vad ca si-a revenit, si merge perfect si cursa de motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Multumim frumos, ZaiR si wbmt. Buna treaba!!!!! Florin este vinovat de ceea ce se petrece pe acel site, eu doar incerc sa fac rost de curse la o calitate cat mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 multam frumos...dar la mine merge si nu merge...se blocheaza merge sacadat...[ix da masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Mege perfect, daca nu stergi temporarele din browser incearca sa instalezi altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 15, 2014 Autor Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) multam frumos...dar la mine merge si nu merge...se blocheaza merge sacadat...[ix da masii Am urcat o versiune la 720p, pe aceasta ar trebui sa poata urmari fara probleme si cei cu banda mai mica de internet. Pana la urmatoare cursa, Drumuri bune. ------------------------------------------------------- L.E. Au fost urcate ambele curse SBK de duminica 13.04.2014 (la calitate superioara); un rezumat la SSTK si cursa de SSP. Pentru cine le-a ratat sau vrea sa revada momente, vizionare placuta. ------------------------------------------------------- L.E. Disponibila cursa MotoGP Austin, Texas. Calitate 720p - Sursa Fox Sports. Se pregatesc 1080p si 720p de la BT Sports. ------------------------------------------------------- L.E. Au fost adaugate si versiunile 720 BT Sport & 1080 Moto GP feed. Deci avem comentarii la alegere pentru toti pretentiosii ------------------------------------------------------- LINK Pana la urmatoarea cursa, Drumuri bune. Editat Aprilie 15, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Multumim, wbmt !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Salutari, Daca ati ratat sau vreti sa revedeti vreo cursa/moment din weekend-ul ce tocmai a trecut; acestea sunt disponibile asa cum v-am obisnuit. MotoGP -Clasa mare (variata FOX, se pregateste varianta BT Sport ~azi-maine gata si varianta BT Sport) SBK -Superpole 1&2; SBK 1&2; SSP 1 LINK Pana la urmatoarea cursa, Drumuri bune. Editat Aprilie 28, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Ma bucur ca pot vedea cursele de WSBK la o calitate foarte buna fara sa mai fie nevoie sa le descarc in pc. Era un canal pe youtube ceva de genul 666sicco, unde se puneau cursele astea, si chiar ma intrebam cum rezista si nu i-l sterge. Iata ca acum i-au inchis canalul respectiv. Si nici site-ul pe care posta curse de motogp/sbk/etc. nu mai e actualizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 salut, vreo idee daca nu mi merge? imi apare 'Error: source not recognized' Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 cursa a 2 a de la sbk sa reluat poate o puneti si aici......zic si eu ....bafta Ma bucur ca pot vedea cursele de WSBK la o calitate foarte buna fara sa mai fie nevoie sa le descarc in pc. Era un canal pe youtube ceva de genul 666sicco, unde se puneau cursele astea, si chiar ma intrebam cum rezista si nu i-l sterge. Iata ca acum i-au inchis canalul respectiv. Si nici site-ul pe care posta curse de motogp/sbk/etc. nu mai e actualizat. inca exista eu il utilizez cu placere ))................www.sicco-666.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) cursa a 2 a de la sbk sa reluat poate o puneti si aici......zic si eu ....bafta sunt toate acolo http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/SBK14.html Editat Aprilie 29, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 inca exista eu il utilizez cu placere ))................www.sicco-666.info vad ca e invers www.666-sicco.info . Copiasem adresa scrisa de tine, si imi dadea "server not found". Intr-adevar asta merge, vad ca sunt puse cursele la zi. Eu insa intram pe urmatoarele: 1) http://www.666sicco.hostingsiteforfree.com/ - unde nu s-au mai postat cursele, si unde proprietarul se plange ca nu are nu stiu ce bani si ca ii roaga pe utilizator sa doneze cat poate fiecare 2) canalul de youtube https://www.youtube.com/user/The666Sicco , unde acum scrie ca acel cont a fost inchis, pentru ca viol si pentru ca copyright cursa a 2 a de la sbk sa reluat poate o puneti si aici......zic si eu ....bafta Este, ca m-am uitat eu mai devreme la ea. E chiar varianta Full, cu tot timpul de asteptare pana s-a reluat cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Salutari, Daca ati ratat sau vreti sa revedeti vreo cursa/moment din weekend-ul ce tocmai a trecut; acestea sunt disponibile asa cum v-am obisnuit. MotoGP -Clasa mare (variata FOX, se pregateste varianta BT Sport ~azi-maine gata si varianta BT Sport) SBK -Superpole 1&2; SBK 1&2; SSP 1 LINK Pana la urmatoarea cursa, Drumuri bune. La mine tot greeu merge...se intrerupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 La mine tot greeu merge...se intrerupe. Posibil sa fie din cauza la net. La mine merge perfect, am verificat adineauri. Si la mine intrerupea intr-o seara, si am crezut ca asa e inregistrata cursa, dar imi mergea netul cam greu. Dupa ce si-a revenit, am putut sa urmaresc fara intreruperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 La mine tot greeu merge...se intrerupe. ti am mai spus ca la tine problema vine de la browserul pe care il folosesti. incearca sa downloadezi ccleaner de aici, il instalezi si stergi doar cache ul fiecarui browser pe care il ai instalat. Sunt sigur ca ulterior nu vei mai avea prbl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 ti am mai spus ca la tine problema vine de la browserul pe care il folosesti. incearca sa downloadezi ccleaner de aici, il instalezi si stergi doar cache ul fiecarui browser pe care il ai instalat. Sunt sigur ca ulterior nu vei mai avea prbl. Ce crezi...tot cam asa mere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Frumoasa initiativa, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 La mine merge brici (Ubuntu 13.10 / Firefox 29.0) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 abia astept moto3-ul de la jerez , din pacate nu l-am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 a fost urcata pe server, ramane de facut conversia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate