Sergiu_Q Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Merg si eu cu voi o bucata de drum, dupa care o apuc spre bac pai mergem impreuna cumetre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Hai cu caprele spre vama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 https://www.facebook.com/events/1434655553442672/ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 O informatie despre starea drumului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Pana la Dor Marunt, bun. Nu stiu de la Dor Marunt la Slobozia cum este. Slobozia Harsova - bun. Harsova Constanta - pista. Constanta Mangalia - pista. Asfalt uscat. Imi pare rau ca nu pot veni cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 nu e chiar Dor Marunt-Slobozia... de la iesire din Lehliu se face stanga catre Rasi/Cazanesti...drumul e relatiiv proaspat asfaltat (2011-2012) uite o poza din august 2012 (g maps) e tzipla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 azi am fost si eu pe drumul asta . pana la Harsova drumul este foarte ok. am luat o singura groapa dupa podul de la Harsova in rest e bun insa surpriza ....au fost radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Peste cativa ani organizam mai multe ture in acelasi timp, una pentru mobrele de strada. alta pentru offroad pana in vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Cu riscul de a parea un taran basinos in ochii unora sau altora, nu primim/primesc scutere, fie ele si maxi. de ce? pt ca nu sunt motociclete Ce nashpa (cum ai zis tu) sunteti/esti ! Oficial scuterele sunt numite tot motociclete, dar tie nu-ti plac alea cu picioarele apropiate ) (te-ai intrebat cu s-a simtit forumistul respectiv dupa raspunsul tau?... Daca iti doreste sa te simti si tu la fel de 1 Mai ?... ) Editat Aprilie 5, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 daca mergeti cu o 100-120km/h eu nu vad nici o problema sa aveti si scuteristi in grup eu stiu vreo cativa care chiar merg cu scuterele foarte bine si ii cam fumeaza pe multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Daca la anul vin cu simsonu de 1 mai nu mai pot merge cu voi ) ca nu tin 90 constant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 6, 2014 Autor Share Postat Aprilie 6, 2014 te asteptam sau mergem mai incet... pana la urma, aia e motocicleta chiar daca merge cu 70-80 PS: mai bine pastrai TDM-ul ala pt ture lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Ce nashpa (cum ai zis tu) sunteti/esti ! Oficial scuterele sunt numite tot motociclete, dar tie nu-ti plac alea cu picioarele apropiate ) (te-ai intrebat cu s-a simtit forumistul respectiv dupa raspunsul tau?... Daca iti doreste sa te simti si tu la fel de 1 Mai ?... ) spanac... e tura omului, merge cu cine/ce vrea. daca vor sa se duca de 1 mai la mare si oameni cu scutere (sau mixt, motoristi si scuteristi) nu-i opreste absolut nimic sa-si organizeze o tura in paralel, pe alt topic - si sa mearga cum vor. sau sa faca o tura "scuteristi only". Promit ca nu o sa ne ofuscam ca nu accepta si motociclisti in tura lor ce naiba... atata rana la sentiment. Editat Aprilie 7, 2014 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 M-as baga si eu, insa nu stiu sigur cum o sa stam cu liberele in perioada respectiva. Asa ca daca mai este loc la "poate"... Inapoi pe cand si cum? Banuiesc ca Duminica si tot organizat sau fiecare cu treaba lui? Si inca ceva: la marginea plajei unde sunt corturile, numai caprele pot ajunge sau merge una mai greoaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 ajungi fara probleme, e o portiune de 50 m cu nisip mai maricel.. in rest asfalt/ciment deci n'ai treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Dupa Pasti am sa stiu sigur cum avem libere. Ma bucur sa aud ca se poate ajunge si cu balena mea la corturi, ca la cort as vrea sa stam (eu cu tovarasa mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 (editat) Eu o sa plec pe 30, seara, dupa munca. Conform accu, pare insorit si numai bine de motociclit. MR, dai un semn pe 1 cand ajungeti sa bem niste berici, daca pe aici tot nu ne gasim... Editat Aprilie 16, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Eu nu am reusit sa iau liber de la munca si pe 02.,asa ca o sa ma intorc seara inapoi in Bucuresti. Asta este,data viitoare Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Cred iti tin si eu companie...daca nu imi vin idei trasnite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Peste cativa ani organizam mai multe ture in acelasi timp, una pentru mobrele de strada. alta pentru offroad pana in vama. Buna idee! As incerca anul acesta. desigur, cca 50% asfalt; nu mai ai pe unde trece fara asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Salutare, din motive neimputabile mie trebuie sa-mi declin participarea, insa doresc participantilor drum bun si distractie placuta! Editat Aprilie 21, 2014 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 22, 2014 Autor Share Postat Aprilie 22, 2014 Eu o sa plec pe 30, seara, dupa munca. Conform accu, pare insorit si numai bine de motociclit. MR, dai un semn pe 1 cand ajungeti sa bem niste berici, daca pe aici tot nu ne gasim... Dau! Exact...macar acolo, ca e mai mic decat Bucale ) Salutare, din motive neimputabile mie trebuie sa-mi declin participarea, insa doresc participantilor drum bun si distractie placuta! no problem man! ne vedem cu bine al' data 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3._Tony_ 4. CristiD 5. HardKnot 6. mihaistancu 7. unguru' 8. Tesz 9. THC 10. micleadragoscostin 11. gasgas 12. dragosh 13. Dragon Knight 14. Alexdx09 15. pastorciciarel (din harsova incolo) (+ inca vreo 4-5 care au dat "going" la eventul de pe facebook +posibil: fra'su Zven vladase roblivero dodo_tk celebris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZaRadu Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 (editat) Salve tuturor ! As dori sa particip si eu la aceasta plecare din Bucuresti catre litoral . As dori sa intreb , plecarea din Bucuresti se face la ora 09:00 . Imi puteti explica cum se ajunge la Ultima benzinarie Petrom de pe Sos. Pantelimon (chiar inainte de Lebada - iesirea din oras) ? Eu stau in Panduri , sector 5 , sunt incepator nu le am asa bine cu strazile din Bucuresti . 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3._Tony_ 4. CristiD 5. HardKnot 6. mihaistancu 7. unguru' 8. Tesz 9. THC 10. micleadragoscostin 11. gasgas 12. dragosh 13. Dragon Knight 14. Alexdx09 15. pastorciciarel (din harsova incolo) 16. ZaRadu - Emil Apostolu' (+ inca vreo 4-5 care au dat "going" la eventul de pe facebook +posibil: fra'su Zven vladase roblivero dodo_tk celebris Editat Aprilie 22, 2014 de ZaRadu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 iti explic eu, vii pana la Izvor la metrou si de acolo mergem amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 22, 2014 Autor Share Postat Aprilie 22, 2014 uite ici: http://goo.gl/maps/Ikdno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate