pHa_King Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 http://vimeo.com/89864808 filmuleţ construit de un prieten de-al nostru ca proiect pentru facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Foarte misto. Cu toate ca imi plac si masinile (nu toate), filmuletul este foarte tare. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 frumos, bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_JAH Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Felicitari!! foarte frumos filmuletul, si pot spune ca nici mie nu imi plac masinile. Cand mi-am luat motorul aveam de ales intre masina ( ceea ce imi recomanda familia) si motor ( pasiunea mea) si am ales cu sufletul, motocicleta ( un cbr f2 din 94). Pot spune ca a fost cea mai bune decizie de-a mea luata pana acum, nu regret nici o clipa ca am ales sa imi iau motor !!! bafta tuturor si asfalt uscat va doresc!!!! Editat Martie 26, 2014 de skizzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Daca ar fi intervievat motociclisti care par mai "cuminti" probabil ar fi avut un efect mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rykwac Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Foarte fain clipul si profi. Editat Martie 26, 2014 de Rykwac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Foarte tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Clipul asta nu se poate vedea decat daca te loghezi? Sau am eu ceva la calculator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Merge fără să te loghezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Foarte frumos. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Serios? Pe care ati alege-o? Tot doua locuri, doar ca moto e mai scumpa.... Editat Martie 26, 2014 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) per total ok. daca mi se permite, cateva observatii: -as fi scos la montaj cateva secvente care nu mi se par ca aduc un aport benfic/pozitiv (e o scena cand unul o ia putin pe aratura pe langa parapeti, sau cand merg mai dezorganizat) - avand in vedere titlul (Mie nu-mi plac masinile) as fi pus mai mult accent pe antiteza dintre masini si motoare, unele cadre cu omuleti blocati in trafic, asteptand, iar un motor trecand usor, pe langa ei, cumva accentuand senzatia de lilbertate oferita de motor (pe care o tot invoca mult, mai ales in clip). - mai multa atentie la compozitie si focalizarea constanta (probabil au filmat cu dslr si se vede in felul in care pierd focusul in unele momente) Sper ca nu deranjeaza opiniile mele Editat Martie 26, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Serios? Pe care ati alege-o? Tot doua locuri, doar ca moto e mai scumpa.... 25661477_3_644x461_mercedes-slk-mercedes-benz.jpg 25661477_4_644x461_mercedes-slk-auto-moto-si-ambarcatiuni.jpg H-3.jpg Hayabusa clar ! + ca mai e si o chestie care tine de gustul fiecaruia. Eu personal nu suport decapotabilele astea cu 2 locuri si mici. Daca puneai un Seria 3 Convertible, da, alegeam masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Fain filmultetzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Sunt si decapotabile cu 4 locuri si nu mai scumpe. Peugeot 307cc, 308 cc, volkswagen eos, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 de ce vreti sa incepeti discutii idioate despre ce decapotabila ii place fiecaruia, in loc sa comentati,pertinent, asupra clipului sau subiectului din clip... mai aveti un pic si incepeti sa postati clipuri de pe youtube cu veyron decapotabil vs. busa turbo si alte k.k.turi....specific motociclism . ro ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Sunt si decapotabile cu 4 locuri si nu mai scumpe. Peugeot 307cc, 308 cc, volkswagen eos, etc Cum ziceam, BMW Seria 3, Audi A4 Cabriolet, Opel Astra Convertible, etc @Adrian---Pardon maestre, am terminat cu subiectu' asta. Scuze de offtopic Editat Martie 26, 2014 de Grig.7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Mie mi-a placut filmuletul dar nu mi-a transmis nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Daca ar fi intervievat motociclisti care par mai "cuminti" probabil ar fi avut un efect mai bun. daca il faceai tu poate iesea mai bine , dar cum nu ai facut ciocu' mic si joc de glezne (invata sa apreciezi ce a facut cineva nu ce puteai face tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 daca il faceai tu poate iesea mai bine , dar cum nu ai facut ciocu' mic si joc de glezne (invata sa apreciezi ce a facut cineva nu ce puteai face tu ) omul si-a expus o parere, destul de decent. pana la urma de aia s-a postat linkul,nu ca sa dam ''like'' ca niste lingai, cum e moda pe facebook... de unde pana unde stii tu ce putea face el? esti un fel de autoritate in domeniul video si nu stim noi? daca s-ar f postat ceva de genul: ,atunci da, am fi facut cu totii ciocu mic si joc de glezne, dar pana una alta, eu zic sa faci tu un mic joc de glezne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Arata bine filmul, dar as fi facut fade-urile putin mai scurte si as fi coborat piesa de fundal cu 50-60% pe portiunile in care vorbesc subiectii. Per total, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Dragut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate