Hosszu Toll Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) sal'tare la toata lumea!!! si mai ales sal'tare lui nenea blackrider!!! Cred ca m-am indragostit de Dragstar. Si vreau si io una. numai ca as vrea niste informatii, cum ar fi: -consumabile (si ceva costuri); -daca sunt probleme cu racirea (ca e pe aer, nu?) -consum; -cum se tine pe drum; -daca are componente care dau batai de cap in exploatare; -si cam cat ar fi una de prin '95-2000, ca sa nu am pacalesca geambasii... Multam fain de ajutor... ne vdm la o cu respect - consumabile mi-au schimbat ulei+filtru de ulei 110 ron;ulei de cadran aprox 20 ron -cu racirea nu stiu deocamdata m-am plimbat iarna(da am citit ca nu-s probleme) -consum 4-6(mergand normal) -pe drum e foarte stabil la viteze peste 130 deja tre sa te tiii tare de coarne(la majoritatea cruiserelor e asa) -am inteles ca astea pe cadran nu prea dau batai de cap - pretul intre 4000-6000 eur 97-2000(vezi pe bikeshop.ro) Editat Februarie 21, 2008 de Exorcist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 sa-l black, pt dragstar, iti aduci tu(sau comanzi)direct din germania: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) La varianta asta o sa raman cred. Sunt chitit pe modelul asta. Am inteles ca doar 1300 si 1900 se mai fabrica de anul asta. 650 si 1100 au fost scoase. Sti pe cineva serios care ar putea sa aduca ? Editat Februarie 21, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 http://www.motomobil.ro/motociclete/stoc.php http://www.motostore.ro/motoboss/despre.php http://www.motoleasing.ro/ eu pe astia ii stiu ca seriosi... plus inca cativa,ii gasesti pe forum... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 daca imi iau un dragstar nou nout din germania trebuie sa platesc vama? cred ca acolo nou inseamna neinmatriculat sau....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 La varianta asta o sa raman cred. Sunt chitit pe modelul asta. Am inteles ca doar 1300 si 1900 se mai fabrica de anul asta. 650 si 1100 au fost scoase. Sti pe cineva serios care ar putea sa aduca ? Din Bucuresti ti-l recomand pe bogdan.c, cred ca este cel mai ok din toate p.d.v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gisurvey Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 E adevarat ca nu se mai fabrica Dragstar de 650 si de 1100 ? Cel putin asa mi-au zis astia de la Dual Tours acum cateva minute. da, intr-adevar vad ca nici la nemti nu mai sunt in oferta cele 2 modele.... 650 parca nu mai era de anul trecut chiar... dar de aici si pana la "nu se mai fabrica"...V-star 2008 de 650 si 1100 este bine mersi la oferta in state. da' poate o fi alta motocicleta complet, ca vad ca si pretul e cu totul altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Asa am auzit si yo ca nu se mai fac asta inseamna ca daca tot vrem yamaha cu timpu tre sa trecem la ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Poate li se face mila la astia de la Yamaha si fac un model Rider 1100 sau 750 pentru noi Ieuropieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Poate li se face mila la astia de la Yamaha si fac un model Rider 1100 sau 750 pentru noi Ieuropieni Pe mine nu m-ar deranja sa am sub mine unu de 1800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Pe mine nu m-ar deranja sa am sub mine unu de 1800 Nici pe mine! Dar europa cu america nu prea e tot aceeasi mancare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Frati dragstaristi.Inainte sa ma duc pt a doua oara in service ptr aceeiasi pbl vreau sa va intreb.La un plin de 16 litri..cati km mergeti fara rezerva? De doua ori am facut plinul si de fiecare data dupa 140 de km am fost nevoit sa trec pe rezerva. Inainte sa-mi schimb uleiul si sa curat bujiile in service cei de acolo au zis ca este normal sa consume atat din cauza stadiului in care era si ca nu e de la carburatoare.Dar dupa ce am schimbat toate cele....consumul a ramas la fel de mare.Sa fie din cauza carburatoarelor care nu cred ca au fost curatate vreodata sau sincronizate?. A relantiului prea mare? Am o draga clasica din 2003 ~ 21000 km Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 salutare!! am un vn 800 si ma gandeam la cev amai mare - dragstaru de 1100. au ceva probleme cu racirea? ideal ar fii sa vad una pe viu......poate careva sa ma ajute....? multam anticipat, bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 (editat) posesori de dragstar-uri uitati ce posed de ieri seara........................ asa ca haide-ti pe drumuri sa facem kilometriiiii Editat Martie 23, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Si eu bag benzina fara plumb de 95 la MOL se comporta excelent.Apropo si-a gaurit careva tobele de la drag sau a golit careva tobele?Ma gandesc sa dau niste gauri de 10 da inca nu am vazut sau auzit nici unul cum suna. salut!eu am gaurit tobele...am cate 6 gauri de 10 pe fiecare...ei bine,rezultatul e un maaare fas...asa ca ori le tai cu flexul daca vrei zgomot ori le lasi in plata domnului asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 salutare!! am un vn 800 si ma gandeam la cev amai mare - dragstaru de 1100. au ceva probleme cu racirea? ideal ar fii sa vad una pe viu......poate careva sa ma ajute....? multam anticipat, bujie salut ! eu am achizitionat de curand un dragstar de 1100 , si daca vrei poti veni sa -l vezi pentru a te lamuri ! aaa si am si eu o intrebare , poate ma poate ajuta cineva : UNDE AS PUTEA GASI SI EU UN CRASH BAR PENTRU DRAGSTAR 1100 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 de vanzare pentru DRAG STAR 1100: parbriz; proiectoare cu suport; tobe finale H-H(suna super) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 am si eu nevoie urgent de un ghidon de drag star ( de serie ) daca are cineva prin "pod" si ma poate ajuta , pentru ca nu pot trece r.a.r. ul ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 am si eu nevoie urgent de un ghidon de drag star ( de serie ) daca are cineva prin "pod" si ma poate ajuta , pentru ca nu pot trece r.a.r. ul ...... intreaba pe nou_nascut aici pe topic --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 15:57 -------------vad ca topicul asta e cam mort haide-ti posesori de dragstar sa ne unim sa ne cunoastem sa reinviem acest topic cei din bucuresti cu Dragstar hai sa ne cunoastem sa iesim la o plimbare ca baietii aia din filme..... --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 16:01 -------------vad ca poza cealalta nu se deschide deci iata ce calaresc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @johnyebravo pe drag star mi s-a pus si mie pata... si dc totul merge ca la carte in 2 saptamani ar trebui sa pot posta poza cu ea ..iar peste vro luna cand oi avea si carnet.... ... mda ...deci o sa ingros randurile drag star-istilor bucuresteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 salut!eu am gaurit tobele...am cate 6 gauri de 10 pe fiecare...ei bine,rezultatul e un maaare fas...asa ca ori le tai cu flexul daca vrei zgomot ori le lasi in plata domnului asa... Merci ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Ahoi Tuturor! Spune-ti si mie care e difernata intre un drag star si un drag star classic! Ca sa nu mai fiu asa prost! Apropo ce ziceti de fundul la gagica asta: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1555629 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Ahoi Tuturor! Spune-ti si mie care e difernata intre un drag star si un drag star classic! Ca sa nu mai fiu asa prost! Apropo ce ziceti de fundul la gagica asta: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1555629 uite aici diferenta, sper sa le vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 uite aici diferenta, sper sa le vezi Merci de raspuns!Le vreau pe amandoua,classic-ul e fain nu a-si modifica nimic, iar cel normal ia-si face un custom din el ! Nice drag star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgefaur Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Salut, Vreau sa vand mobra Este o Yamaha Dragstar 650 din 2005, impecabila. Pentru detalii - 0741.084.009 George Editat Aprilie 15, 2008 de georgefaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate