manu_vvu Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Merci, exact asa credeam si eu, cu cat mai frig cu atat mai moale...din ce a pus cmd si din ce zice kyp se pare ca e invers. Cam asa credeam si eu,dar...omul cat traieste invata... Editat Septembrie 18, 2014 de manu_vvu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 ma uitam ca prostul......nu ca m am desteptat..... la motoGP si vedeam 20-30 oamnei la standurile de unde pleca O SINGURA motocicleta in cursa vazand acum cate lucruri, pregatiri, ajustari, calibrari trebuie sa stii si sa faci pentru 20 minute de invarteala pe 5 km MA BUCUR CA NU AM FOST TENTAT DE CIRCUIT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Referitor la cauciucuri ...IMG_20140918_153526.jpg aia e parte a circuitului si imediat dupa o cultura de porumb?pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 aia e parte a circuitului si imediat dupa o cultura de porumb?pe bune? deci sa vii nemancat ca daca o scapi pleci si cu un STULETE in gura...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 aia e parte a circuitului si imediat dupa o cultura de porumb?pe bune? Asa pare. Las` ca-i bine, seara sarim pirleazul sa tragem si citiva stiuleti la gratar » Post actualizat in 18 Sep 2014 19:18 ma uitam ca prostul......nu ca m am desteptat..... la motoGP si vedeam 20-30 oamnei la standurile de unde pleca O SINGURA motocicleta in cursa Am citit un articol mai demult unde povestea ca numai staful lui Rossi e undeva pe la 2-300 de oameni. vazand acum cate lucruri, pregatiri, ajustari, calibrari trebuie sa stii si sa faci pentru 20 minute de invarteala pe 5 km MA BUCUR CA NU AM FOST TENTAT DE CIRCUIT!!!!! Asta daca esti norocos. La noi, hobbystii, au existat cazuri in care dupa un an de pregatiri si investitii, s-a totalizat si motoreta si riderul de la prima etapa, la prima intrare in pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 ma uitam ca prostul......nu ca m am desteptat..... la motoGP si vedeam 20-30 oamnei la standurile de unde pleca O SINGURA motocicleta in cursa vazand acum cate lucruri, pregatiri, ajustari, calibrari trebuie sa stii si sa faci pentru 20 minute de invarteala pe 5 km MA BUCUR CA NU AM FOST TENTAT DE CIRCUIT!!!!! E clar nu ai nici o treaba...treaba ta e pe marginea drumului...fara suparare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 ma uitam ca prostul......nu ca m am desteptat..... la motoGP si vedeam 20-30 oamnei la standurile de unde pleca O SINGURA motocicleta in cursa vazand acum cate lucruri, pregatiri, ajustari, calibrari trebuie sa stii si sa faci pentru 20 minute de invarteala pe 5 km MA BUCUR CA NU AM FOST TENTAT DE CIRCUIT!!!!! S-ar putea sa-ti schimbi parerea Ianachime..sau nu, avand in vedere ca tu esti globethrotter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Eu deja exersez trasele m-ai lasat cu gura cascata...linia aia dreapta eeeee intr-un fel. cu 1000cc cred ca mergi peste 280 fara mari eforturi, dar problema e primu viraj ) e chiar interesant primu viraj, de studiat; m-am uitat de 10 ori la el ca sa imi fac trasa si inca nu imi iese cum trebe ) abia astept primavara! Denis, poate faci o filmare si de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 in comparatie cu celelalte pe care am mers pana acum asta zici ca nu se mai termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 m-ai lasat cu gura cascata...linia aia dreapta eeeee intr-un fel. cu 1000cc cred ca mergi peste 280 fara mari eforturi, dar problema e primu viraj ) https://www.facebook.com/video.php?v=1545362512344873 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 (editat) m-ai lasat cu gura cascata...linia aia dreapta eeeee intr-un fel. cu 1000cc cred ca mergi peste 280 fara mari eforturi, dar problema e primu viraj e chiar interesant primu viraj, de studiat; m-am uitat de 10 ori la el ca sa imi fac trasa si inca nu imi iese cum trebe abia astept primavara! Denis, poate faci o filmare si de pe motor Filmuletul facut de pe masina nu e al meu, eu doar l-am pus aici sa ne facem o idee despre trase/pista Personal, n-am cum sa merg mai mult de 250, atit merge Tuono a mea cu calcatura actuala dar, intuiesc ca, un rider ok pe un superbike n-ar trebui sa ibe nicio problema in a atinge 280-300 la capatul linii drepte. Adevarat, primul viraj va face cea mai mare diferenta intre incepatori si cei mai avansati, intre copii si barbati. Am sa filmez pe 27 si 28 Editat Septembrie 19, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Mie unul mi se pare ingust,e ceva mai lat pe linia de start/finish,poate e doar o eroare vizuala dar asa mi se pare. Sau poate din cauza ca nu e inca terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Nu e ca BRNO, dar e la fel ca Hungaroringul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 (editat) Pentru cei care nu sunt 100% hotariti daca sa vina sau nu. Organizatorii, in urma unor calcule ce tin de buna desfasurare al evenimentului ( siguranta, infrastructura si alte utilitati ) , au hotarit ca la acest trackday numarul maxim de participanti sa fie de 60. La acest moment sunt inscrisi undeva la 40 de rideri. Ideea care e, si-au anuntat prezenta sportivi Bulgari ( si nu sunt putini ), vin la trackday sa descopere circuitul si sa se antreneze pentru etapa rosbk din 3-5 Octombrie. Daca organizatorii chiar aplica regula asta de maxim 60, ( si acum speculez ) exista posibilitatea ca cei care se sucesc in ultimul moment sa nu poata intra in pista, sa nu poata beneficia de curent ( el provenind de la un generator ) sau pur si simplu sa nu aibe unde sa-si puna cortul/motoreta pe spatiu drept/asfaltat/betonat. Mie unul mi se pare ingust,e ceva mai lat pe linia de start/finish,poate e doar o eroare vizuala dar asa mi se pare. Sau poate din cauza ca nu e inca terminat. Ingust ?, crede-ma, o sa-ti schimbi parerea cind ai sa-l vezi live Editat Septembrie 19, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 (editat) si astia care vin din provincie in ziua repectiva vin la noroc , sa zic asa, eu unul am vb cu Ionut Mistode ( prin mail) si mi-a zis ca nu ma pot inscrie si mai ales nu pot plati pt ca nusunt din Buc .si o sa ma inscrie/platesc in ziua respectiva ... Daca ai noi amanunte in sensul asta, te rog posteaza . Editat Septembrie 19, 2014 de catalin10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Daca ai vorbit cu Ionut, i-ai trimis mail, ti-ai anuntat prezenta, totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 La peste 10 m latime n-are cum sa fie ingust .. La capatul celor 960 m n-ar strica niste panouri gen 200 ,150,100m pana la primul viraj .Trebuie sa ai ceva repere ,sa franezi in siguranta de la 300 kmh si usor inclinat Gluma se ingroasa ,this is some serious shit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 19, 2014 Autor Share Postat Septembrie 19, 2014 Gluma se ingroasa ,this is some serious shit ! Eu am gasit solutia, mi-am bagat de acum in bagaj pampersii xxl p.s. pina pe 27 circuitul va avea semne de atentionare, tot ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Vorba aia ,se iese in decor @ secuiesc in primul viraj la 140 ....100% vor fi incidente si aici sper sa nu se lase cu oase rupte sau mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 ce rau e sa stai in partea de sud-vest a tarii atunci cand vine vorba de asa ceva... am 620 de km pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 ai toata viata circuitele langa tine,arunca un ochi peste granita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Asa pare. Las` ca-i bine, seara sarim pirleazul sa tragem si citiva stiuleti la gratar si dupa aia doar vei vedea la stiri: satenii sunt terorizati de motociclistii care vin pe pista de la Adancata si le-au atacat culturile de porumb. apoi, vezi interviu cu o baba care va zice: arda-i focu' sa-i arda, ca mi-au mancat porumbul mai ceva ca ciorile. p.s. porumbul ala cu e cam aproape de pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 glumind... nu cred ca porumbul e prea aproape de pista,linia de strat/finish este prea lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 22, 2014 Autor Share Postat Septembrie 22, 2014 si dupa aia doar vei vedea la stiri: satenii sunt terorizati de motociclistii care vin pe pista de la Adancata si le-au atacat culturile de porumb. apoi, vezi interviu cu o baba care va zice: arda-i focu' sa-i arda, ca mi-au mancat porumbul mai ceva ca ciorile. ) p.s. porumbul ala cu e cam aproape de pista? Nu e aproape,e loc berechet de degajat mai ales ca virajul cu pricina este unul de viteza mica/medie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 ) Nu e aproape,e loc berechet de degajat mai ales ca virajul cu pricina este unul de viteza mica/medie. viteza mica media la tine sau la noi? ca sa intelegem )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate