cmd Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Foarte frumos Goe,asteptam weekendul urmator sa ne distram si sa mai radem . Eu nu te felicit pt "performanta" ta :* ,doar sper sa fie asa de fiecare data si sa pleci cu ele intregi si cu un zambet larg. Nu asteptati poze de pe circuit ca nu am dat de fotografi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Ce "utilitati" sunt la circuit? Au facut dusuri? Ai de unde sa iti cumperi ceva de mancare si o apa rece sau vin cu ele de acasa in lada frigorifica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Da Dan au de toate ,cu siguranta pana cand o sa ajungi tu o sa fie si mai bine. Sa nu te astepti sa-ti faca cineva acum o piscina ... ai Rodeanu langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Mersi! Weekendul viitor ajung! Trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 @cmd cum se numeste aplicatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 mylaps http://speedhive.mylaps.com/Events/1324997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 mylaps http://speedhive.mylaps.com/Events/1324997 saru'mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) scuze Alex,vezi ca e si aplicatie pt telefon Editat Septembrie 11, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Daca tot veni vorba de aplicatii, ce aplicatie va furnizeaza harta circuitului cu punctul(motocicleta) in miscare si viteza, pe care apoi le puneti peste filmarea cu goproul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 racechrono » Post actualizat in 13 Sep 2016 09:42Va pun mai jos un filmulet cu ce se poate intampla cand esti prea disperat ca cineva merge mai incet iar tu pierzi secunde bune ASA NU ! https://www.youtube.com/watch?v=8yHB7tL8350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) racechrono » Post actualizat in 13 Sep 2016 09:42 Va pun mai jos un filmulet cu ce se poate intampla cand esti prea disperat ca cineva merge mai incet iar tu pierzi secunde bune ASA NU ! https://www.youtube.com/watch?v=8yHB7tL8350 In virajul ala de dreapta am si eu probleme. Cu siguranta intru gresit pentru ca mereu ma scoate in exterior. In prima intrare pe motorpark am tras drept acolo. @Goe despre curba asta iti vorbeam » Post actualizat in 13 Sep 2016 21:06 Am instalat de criozitate Racechrono iar la track list din pacate Motorpark nu are update cu noua varianta, doar cea de 3.3km. Editat Septembrie 13, 2016 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 CMD, tu esti in filmare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) da si bestlap`ul cu trafic doar 4 sesiuni am facut pana in prezent cu cbr`ul in 2 trackday`uri » Post actualizat in 14 Sep 2016 06:14 » Post actualizat in 13 Sep 2016 21:06 Am instalat de criozitate Racechrono iar la track list din pacate Motorpark nu are update cu noua varianta, doar cea de 3.3km. Stai linistit ca merge perfect perfect chiar si neupdatat ,e za_best in town! Editat Septembrie 14, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Nu e racechrono pt Iphone, asa ca mi-am instalat TrackAddict. M-am jucat un pic cu el prin parcarea supermarketului si e ok. Doar ca, nerecunoscand circuitul (nu are Motorpark) trebuie sa dai tu un click in dreptul liniei de start/finish prima data. Am vazut ca ar avea si optiunea sa introduci ceva coordonate ale liniei, poate in felul asta nu mai e nevoie sa dau click. Cmd, ai cumva in aplicatia aia coordonatele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Te sfatuiesc sa uiti de orice aplicatie pt momentul acesta si sa te concentrezi pe mers ,o sa ai transponder si o sa vezi pe aplicatie la final toate lapurile,fara el nu te lasa pe circuit O sa ma interesez si de coordonate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Stiu ce vrei sa zici. Goproul si telefonul vreau sa le pun duminica, la ultima/ultimele ture. De asta nici nu as vrea sa fiu preocupat sa dau clickuri. Nu sunt genul teribilist sa ma apuc sa risc doar sa am filmare buna. Pur si simplu vreau sa am ce analiza la iarna. Editat Septembrie 14, 2016 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Arata cam ciudat vremea pe weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Da, de duminica la pranz cica s-ar strica vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Te sfatuiesc sa uiti de orice aplicatie pt momentul acesta si sa te concentrezi pe mers ,o sa ai transponder si o sa vezi pe aplicatie la final toate lapurile,fara el nu te lasa pe circuit O sa ma interesez si de coordonate Ii poti recomanda pz racing de 10hz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Lol. Sunt zgârcit! Cu greu am plătit 9E pt trackaddict. Ghismouri de sute de E nu sunt de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) ne-am dat seama daca nu vrei sa dai GT`urile jos ,dar dupa ce ca esti zgarcit nici de sanatatea ta nu prea ai grija Editat Septembrie 14, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Auch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 » Post actualizat in 18 Sep 2016 20:10 Felicitari Gabi,Goe,Mihai,George wtf,Dan,Bogdan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Binee ;d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Multumim! A fost un weekend reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate