claudiulro Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 http://vasile-antipa.blogspot.ro/2014/09/accident-mortal-langa-medias-o.html Eram in trecere si am gasit si pe internet. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 18 ani. Atat de tanara. Pacat. Dumnezeu sa o ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 http://www.realitatea.net/a-murit-la-18-ani-tragedia-care-ocheaza-presa_1523638.html » Post actualizat in 12 Sep 2014 19:42http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/ultima-or-258-o-motociclista-de-18-ani-a-murit-sub-ro-538ile-unui-tir-99828.html » Post actualizat in 12 Sep 2014 19:45va rog sa stergeti celalalt topic pe aceeasi tema. nu stiu de ce au aparut 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 3 chiar, s-a postat deja in alt topic, Dumnezeu s-o ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Saraca de ea RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Dumnezeu s-o ierte! Editat Septembrie 12, 2014 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 18 ani ... Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Draga de ea fata... Un copil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Dzeu sa o odihneasca Editat Septembrie 12, 2014 de Ady_R_001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Dumnezeu s-o ierte.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 O secunda de neatentie platita mult prea scump... Stau si ma gandesc la cateva ocazii clare unde probabil doar din noroc nu m-am tavalit sau nu m-am ciocnit de vreo masina (in unele cazuri unde am fost si eu vinovat). Pe cat de frumos e motociclismul, pe atat de urat e uneori... Sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Naspa ...a ratat curba (viteza,caine,ulei pe carosabil,apa,tigan -ca doar traim in Ro nu exculdem nici variantele astea) ,point fixation si aia a fost .RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Pacat de ea si de tineretea ei... Cand aud de decese la varste atat de mici parca se rupe ceva in mine... Sfatuiti incepatorii sa mearga mult mai incet sau sa-si ia motociclete cu motoare mici ca vom merge in tara asta pe drumuri pline de lacrimi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Pfuai...ce nasol! Proxi...din poza pare ca ea mergea pe un 125cc + ca fetele nu prea au mania vitezei si sunt mai constiincioase in trafic ca noi. Pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Proxi, din ce se vede in poze, avea un CBR de 125, mie asa mi se pare. Deci nu avea un motor puternic. Altceva a fost. Nu vom sti niciodata, putem face doar presupuneri. LE am postat in acelasi timp cu MotoRoker. Editat Septembrie 13, 2014 de viorel_dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 (viteza,caine,ulei pe carosabil,apa,tigan -ca doar traim in Ro nu exculdem nici variantele astea) ,point fixation si aia a fost .RIP .....sau lipsa experienta ...dot-uri vechi la gume....etc,etc...nici nu mai conteaza!Pacat,Dumnezeu s-o ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Deci nu avea un motor puternic. Altceva a fost. Nu vom sti niciodata, putem face doar presupuneri. Nu e neaparat nevoie sa ai motor puternic. Un lucru e clar: a mers mai tare decat era cazul. E foarte probabil sa fi incercat sa se tina dupa ceilalti motociclisti iar daca a facut putini km, nu i s-au incalzit suficient anvelopele. Asfaltul in zona respectiva pare sa fie bun. Pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 La 18 anisori NU sti pe ce lume traiesti , NU conteaza ca este motor de 125 ori de 1000 , LIPSA de experienta isi spune cuvantul !!! Pacat de fatuca asta..!! R.I.P !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 RIP Curba la dreapta, luata larg, iesire pe contrasens. Cred ca a surprins.o ceva inainte de curba si s.a indreptat cand trebuia sa vireze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Odihneasca-se in pace. Pacat de tineretea ei. Nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul parintilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate