borsulica Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Salutare, Mai vin eu + 1, am vorbit la telefon mai devreme de camera dubla. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 In Veliko recomand 'Restaurant Shtastliveca': http://goo.gl/RCwUIF S-ar putea sa ma bag si eu la tura asta. Recomand si eu . Cand am stat 3 zile la Veliko, din 5 mese in oras 4 au fost aici. De departe cel mai bun local pe care l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nu, eu am filmat pfff trebuia sa o bagi inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 Deci pana acum (in afara de cei care au mai ramas sa mai confirme): 1. Eu 2. Lino 3. Cosmin 4. asdglasfk + 1 5. Dan + Cristina 6. Cosmin + 1 Daca am uitat pe cineva, bagati-va voi pe lista. In rest, restul, confirmati si voi cand puteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Cred ca la 5 e Daniel Multumesc de organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 Dap, Daniel. Am scris si eu mai scurt Intrebare, pe la restaurantele astea, putem plati si cu cardul? @ SSprivat, stii ceva de asta? » Post actualizat in 07 Oct 2014 15:27PS: Am rezervat 4 camere duble, ramane sa mai vedem, dar din pacate aici cred ca mai sunt libere doar 2 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) inca nu e gata, dar vin !!! dar confirm pe joi daca nu te incurca Da, ramane! Prin urmare, va rog sa imi confirmati cine vrea sa vina, pentru cate persoane sa fac rezervarea. Pana acum, 3 persoane? Eu, Lostheaven si Lino. Care mai doreste, care mai pofteste? Septy, hai cu motorica aia, e gata? Lino, am vorbit si la telefon in weekend? Editat Octombrie 7, 2014 de Septy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 Inca nu e gata? Pai ce-ti mai trebuie? )) Hai ca poate pana vineri scapa si Gabi de raceala si vine si el Da, joi e ok; mai sunt cativa care confirma joi si vineri. In cel mai rau caz, ne impartim si la o alta pensiune din apropiere, daca pana atunci se ocupa tot sau nu mai avem loc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Cam peste tot in Bulgaria se poate plati cu cardul. De la Ruse pina la Veliko in general accepta si Euro, si lei. Bancomate in drum sint cite vreti, de exemplu la iesirea din Ruse, la Metro (ca sa nu dureze mult). Oricum va trebuie citiva leva pentru biletul de intrare in pestera, acolo parca n-am vazut POS. Plus ca la restaurant e mai dificil sa ceri sapte note de plata, astfel incit fiecare sa poata trage cu cardul personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Vin si eu! 2 oameni, 2 moto, o camera. Traseul final ramane.... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 ...cel cu pestera Varianta 2. Altcineva? Care mai doreste, care mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick13 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Sigur merg,o persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Design Guest House Harizma: 1. Lino 2. Cosmin 3. asdglasfk + 1 4. Daniel + Cristina 5. Cosmin + 1 Chakarova Guest House 6. Eu 7. Septy 8. Nick 9. Versatil + 1 Daca mai confirma cineva intre timp, va avea loc la cea de-a doua. Ce idee, la cea de-a doua este si un restaurant unde putem manca/bea ceva, sau daca nu, gasim prin oras pe acolo o bodega sa stam la povesti daca e vreme si chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 cred ca ma bag si eu.. astept o confirmare de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Pai hai! Ar fi culmea sa nu ne ajunga nici a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 deci petrom Jilava ora 9:00. normal ca vin, cum sa nu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Deci m'am trezit la 12..se pare ca am ignorat ceasul complet )) distractie faina si drumuri bune! Asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Misto vremea.veliko etara bozentski.cred ca turma era prim gabrovo pe la 5 si ceva.acum penunde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 La cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 Poze, poze!!! Si filmulete, ov cors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.541751325955378.1073741832.100003615458819&type=1&l=e0e3043d93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
versatil Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Link cu cateva poze de la mine. Calitate slaba, imi pare rau, altfel se vedeau pe ecranul telefonului. Salutari tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate