FlipperCo Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 La 25.12.2020 la 17:55, john17 a spus: Clasic, nu-ți închipui că ești specială! Sunt specială...trust in me..sunt rapidă, scot timp bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Știi care e media unei femei în mall? 200€/h. Poți mai mult? Bagă niște chitanțe, un extras, ceva, să vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Doar eu am fost prins si obligat sa ma bag in bucatarie in ultima zi din anu trecut? Am tot vb de supa crema de dovleac cu anason. Nu imi aduc aminte sa ii fi facut poza. E o zeama portocalie in farfurie alba Si cum lumea a cerut ciolan de porc cu varza murata calita si knodel, a la germania/austria. M am conformat. Ciolanul a stat 7 ore in cuptor pana grasimea a cam disparut, iar carnea se destrama toata. Cu sosul de knodel m am grabit si am exagerat un pic cu cantitatea de morcovi si telina, dar l am dres pana la urma, desi cam deschis la culoare, gustu a fost ce tre. Singurul lichid folosit pt a imbaia ciolanele a fost cidru, dar nu unu brut ci unu asa mai dulce. Cu soricul usor ars nu mi am batut capul, ne avand consumatori de soric mi am permis sa l distrug, scopul era carnea cat mai slaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Din toate, astea am poftă de supă de dovleac..de cărnuri m am săturat, arată foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 1 oră în urmă, cooldeep a spus: Doar eu am fost prins si obligat sa ma bag in bucatarie in ultima zi din anu trecut? Am tot vb de supa crema de dovleac cu anason. Nu imi aduc aminte sa ii fi facut poza. E o zeama portocalie in farfurie alba Si cum lumea a cerut ciolan de porc cu varza murata calita si knodel, a la germania/austria. M am conformat. Ciolanul a stat 7 ore in cuptor pana grasimea a cam disparut, iar carnea se destrama toata. Cu sosul de knodel m am grabit si am exagerat un pic cu cantitatea de morcovi si telina, dar l am dres pana la urma, desi cam deschis la culoare, gustu a fost ce tre. Singurul lichid folosit pt a imbaia ciolanele a fost cidru, dar nu unu brut ci unu asa mai dulce. Cu soricul usor ars nu mi am batut capul, ne avand consumatori de soric mi am permis sa l distrug, scopul era carnea cat mai slaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Nimic interesant in ultimă perioada, dar cred că am făcut vreo 6 pâini săptămâna asta :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 8 ore, cooldeep a spus: Grozav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 On 1/1/2021 at 10:36 PM, robert23mg said: ... cred că am făcut vreo 6 pâini săptămâna asta :))) arata ca o paine adevarata Nu stiu daca ai taiat o sau daca s a rupt ea singura pe acolo, dar e clar un semn ca a crescut exact cat tre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Asta merge aici sau s-o mut dincolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 27 minute, ivan pedala a spus: Asta merge aici sau s-o mut dincolo?! ...mai bine dincolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 (editat) Nu ati mai gatit de mult si am rammas cu pozele ne postate. Daca tot mi a mai ramas niste varza si nu aveam ce face cu ea, am bagat o in niste poale 'n brau (varianta cu varza). Cu mult mult mult piper. Aluatul a iesit exact ce trebuie. Editat Ianuarie 8, 2021 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 37 minute, cooldeep a spus: Nu ati mai gatit de mult si am rammas cu pozele ne postate. Daca tot mi a mai ramas niste varza si nu aveam ce face cu ea, am bagat o in niste poale 'n brau (varianta cu varza). Cu mult mult mult piper. Aluatul a iesit exact ce trebuie. Buna idee, sunt fan! Am pe cineva in familie care ne face destul de des placinta cu varza, dar cu foi. Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 American pie cu varză merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Varzar!..Buneee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 1 oră, john17 a spus: American pie cu varză merge? De ce nu, dar cu.... mici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Aveți mici? 6 mici și 2 beri atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 1 minut, john17 a spus: Aveți mici? 6 mici și 2 beri atunci! ....poanta originala. “- cat costa un cornet cu inghetata? - unul mare 8 lei - aveti si mici? - da - atunci 8 mici doua beri” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Chiar acum, Flower-Power a spus: Cine se trezeste de dimineata... face clătite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 da..pe la 10.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: da..pe la 10.30 Cu pofta de gatit sau de clatite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Nu aveam chef de gătit dar aseară am jucat cărți pe porunci și am pierdut..asta a fost porunca. Așa mai facem una alta prin casă Sunt în making progress.. Iar eu trebuie să mă țin tare să nu mănânc..dietă , plec în vacanță la vară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Premieră, marea premiera... varză La pâine deja am trecut de emoțiile începătorului, cred că am ajuns undeva pe la 20 de bucăți, asta nu a fost cea mai reușită la aspect, dar a fost buna rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 (editat) Tagliatelle cu ciuperci, sos de smantana si trufe Extrem de bune !!! Acum 5 ore, robert23mg a spus: Premieră, marea premiera... varză La pâine deja am trecut de emoțiile începătorului, cred că am ajuns undeva pe la 20 de bucăți, asta nu a fost cea mai reușită la aspect, dar a fost buna rău Varza doar cu.... paine, adica de post ? Stai ca se vad in poza.... imbunatatirile. Asa da!!!! Merge berea Editat Ianuarie 16, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate