robert23mg Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 6 ore, FlipperCo a spus: imbunatatirile Hai că se vad îmbunătățirile și in poza cu ingrediente :)) a fost chiar jmjmecher, mai ales având în vedere că a fost episodul pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Meciul anului aseara. Pana la urma, castigat cu greu...doua poze de la final (championships rounds). Tatonarea si cuprinsul au consemnat multe fleici inecate-n bere rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Acum 1 oră, WotRU2Me a spus: Meciul anului aseara. Pana la urma, castigat cu greu...doua poze de la final (championships rounds). Tatonarea si cuprinsul au consemnat multe fleici inecate-n bere rece. Acum hai cu descrierea! Sunt mare fan fructe de mare, de aceea intreb. Ce mai este pe farfuria cu creveti si calamar umplut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 A fost macel. Am terminat turneul de China si, venind sud spre Malaezia, am prins o zi cu vreme buna. Asta dupa zile de nesomn, stres, furtuni si frig, deci nu se putea pierde oportunitatea, am bagat un bbq. Am pregatit de toate: steak de vita, ceafa, fleica, ciocanele si aripioare de pui, carnati, calamar, creveti. A bagat bucatarul niste orez asiatic si niste sosuri picante si am pornit cu mic cu mare la pupa sa dam foc. S-a adus berea de la -20 si fiecare s-a luptat dupa posibilitati si in functie de ce restrictii medicale are (Capitanul cred ca a facut o exceptie de la restrictii, ca a avut doua cefe in ultima farfurie :)) O sa-l intreb totusi pe buca ce pune in sosurile alea, ca-s tare bune (desi picanteee). Acum 2 ore, FlipperCo a spus: Sunt mare fan fructe de mare, de aceea intreb. Ce mai este pe farfuria cu creveti si calamar umplut? A, nu...nu mai e nimic din apa. Aia a fost ultima farfurie la mine, unde am pus cate putin din toate, carnuri amestecate cu fructe de mare. Porceala mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 @WotRU2Me Faina terasa de bbq .Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Acum 5 ore, WotRU2Me a spus: A fost macel. Am terminat turneul de China si, venind sud spre Malaezia, am prins o zi cu vreme buna. Asta dupa zile de nesomn, stres, furtuni si frig, deci nu se putea pierde oportunitatea, am bagat un bbq. Am pregatit de toate: steak de vita, ceafa, fleica, ciocanele si aripioare de pui, carnati, calamar, creveti. A bagat bucatarul niste orez asiatic si niste sosuri picante si am pornit cu mic cu mare la pupa sa dam foc. S-a adus berea de la -20 si fiecare s-a luptat dupa posibilitati si in functie de ce restrictii medicale are (Capitanul cred ca a facut o exceptie de la restrictii, ca a avut doua cefe in ultima farfurie :)) O sa-l intreb totusi pe buca ce pune in sosurile alea, ca-s tare bune (desi picanteee). A, nu...nu mai e nimic din apa. Aia a fost ultima farfurie la mine, unde am pus cate putin din toate, carnuri amestecate cu fructe de mare. Porceala mare Blasfemieeee !!! Acum 2 ore, aka` a spus: Nu-i rau, probabil carnea e...sub legume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 24, 2021 Share Postat Ianuarie 24, 2021 Muschi de vita la gratar + garnitura de spanac, cu usturoi si rosii uscate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 25, 2021 Share Postat Ianuarie 25, 2021 A intrat salariu' La 18.01.2021 la 0:52, calin.moto a spus: @WotRU2Me Faina terasa de bbq .Numai bine! Scuze, abia acum vazui. Da, cand e vremea OK e foarte fain. Cam zgomot la pupa, dar e nava comerciala. Numai bine si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 28, 2021 Share Postat Ianuarie 28, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Foarte tare Alex :))! Cand ai drum prin Botosani si ai chef de o cafea, da-mi un semn, am o cinste de facut la tine de ceva vreme si poate reusim sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 La 28.01.2021 la 8:30, ALEX-CRUISER a spus: sendviș cu tematică.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 (editat) Acum 13 ore, gabyshor a spus: Foarte tare Alex :))! Cand ai drum prin Botosani si ai chef de o cafea, da-mi un semn, am o cinste de facut la tine de ceva vreme si poate reusim sa ne vedem. Nu prea am drum prin zona aia..... "multumiri"celor de la Drumuri.... PS:sandvisul e facut langa Barlad... Acum 13 ore, Flower-Power a spus: sendviș cu tematică.. A fost asa...o revelatie intr-o parcare... Editat Ianuarie 29, 2021 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 30, 2021 Share Postat Ianuarie 30, 2021 Astăzi mă încearcă să fac conopidă gratinată la cuptor..wish me luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 16 ore, Flower-Power a spus: Astăzi mă încearcă să fac conopidă gratinată la cuptor..wish me luck! Spiritele bune ale bucatariei sa te calauzeasca sa iti iasa mancarea. Norocul fie cu tine !! PS:trimiti si prin curier ?? Acum 16 ore, Flower-Power a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 La 24.03.2020 la 13:15, taong_mapagbiro a spus: Malai si faina am facut facut rost ...drojdie nope. Mai repede gasesti uraniu Drojdia de bere nu se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 2 ore, ALEX-CRUISER a spus: PS:trimiti si prin curier ?? Livrez, a ieșit delicios..nu știu cum o să-l primești, probabil ușor dezintegrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 33 minute, Flower-Power a spus: Livrez, a ieșit delicios..nu știu cum o să-l primești, probabil ușor dezintegrat. Bine ca ti-a reusit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 (editat) Omleta foarte taraneasca ,cu oua de tara,sunca,branza,carnati,ceapa,masline si rosii Facuta afara la 4 grade .... Editat Februarie 2, 2021 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Acum 2 ore, Starcream a spus: Mi-am luat tigaie de fonta Welcome to the club. Este extrem de versatila, pe aragaz, în cuptor sau chiar direct pe foc de lemne. Diseară intra iar la pâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 (editat) Pentru tigaia de fonta v-as recomanda sa o slefuiti pe cat posibil inainte de a ii face tratamentul (seasoning). Tigaile noi, in afara de cateva modele scumpe care vin slefuite de fabrica sunt foarte rugoase. Sm restaurat cateva modele vechi, sunt mult mai bine lucrate, mai usoare si bine finisate. Editat Februarie 2, 2021 de gast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 (editat) Acum 8 ore, gast a spus: Pentru tigaia de fonta v-as recomanda sa o slefuiti pe cat posibil inainte de a ii face tratamentul (seasoning). Tigaile noi, in afara de cateva modele scumpe care vin slefuite de fabrica sunt foarte rugoase. Sm restaurat cateva modele vechi, sunt mult mai bine lucrate, mai usoare si bine finisate. Nu am auzit pana acum sa fie necesar asa ceva. Totusi, cum ai procedat pentru slefuire? Smirghel fin (eventual cu sistemul pentru bormasina) e suficient? Editat Februarie 2, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 (editat) Acum 21 minute, FlipperCo a spus: Nu am auzit pana acum sa fie necesar asa ceva. Totusi, cum ai procedat pentru slefuire? Smirghel fin (eventual cu sistemul pentru bormasina) e suficient? Mecanizat. O freza pneumatica cu disc abraziv de diferite granulatii. Ceva tutorial aici Aici vezi cum arata o tigaie scumpa Editat Februarie 2, 2021 de gast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Nu ma dau specialist in ale tigailor, dar domnita mea are vreo 3 bucati din fonta, si tigai si ceva oala...ea le mai are cu gatitul si informatul. Din discutiile cu ea nu s-a pus niciodata problema slefuitului. Da, le-a pregatit inainte de prima utilizare, iar la spalat (care pica in sarcina plebei), nu trebuie sa le spal cu detergent ci cu sare grunjoasa. Acum nu stiu daca intradevar trebuie sau nu slefuite , nu contrazic , dar e posibil ca slefuirea sa fie mai mult pt placerea ochiului..cred ca stratul "din fabrica" are totusi rolul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Tratamentul antiaderent(seasoningul) se reface. Se da cu ulei sau untura si se incinge, se raceste, se repeta de cateva ori. As avea mai multa incredere in tratament facut de mine decat de o fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.