Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 1 oră, WotRU2Me a spus:

Meciul anului aseara. Pana la urma, castigat cu greu...doua poze de la final (championships rounds). Tatonarea si cuprinsul au consemnat multe fleici inecate-n bere rece.

IMG_20210116_194145.jpg

IMG_20210116_185651_1.jpg

IMG_20210116_194129.jpg

👍 Acum hai cu descrierea! 

Sunt mare fan fructe de mare, de aceea intreb. Ce mai este pe farfuria cu creveti si calamar umplut?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost macel.

Am terminat turneul de China si, venind sud spre Malaezia, am prins o zi cu vreme buna. Asta dupa zile de nesomn, stres, furtuni si frig, deci nu se putea pierde oportunitatea, am bagat un bbq. 

Am pregatit de toate: steak de vita, ceafa, fleica, ciocanele si aripioare de pui, carnati, calamar, creveti. A bagat bucatarul niste orez asiatic si niste sosuri picante si am pornit cu mic cu mare la pupa sa dam foc. S-a adus berea de la -20 si fiecare s-a luptat dupa posibilitati si in functie de ce restrictii medicale are (Capitanul cred ca a facut o exceptie de la restrictii, ca a avut doua cefe in ultima farfurie :))

O sa-l intreb totusi pe buca ce pune in sosurile alea, ca-s tare bune (desi picanteee).

Acum 2 ore, FlipperCo a spus:

👍Sunt mare fan fructe de mare, de aceea intreb. Ce mai este pe farfuria cu creveti si calamar umplut?

A, nu...nu mai e nimic din apa. Aia a fost ultima farfurie la mine, unde am pus cate putin din toate, carnuri amestecate cu fructe de mare. Porceala mare 😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, WotRU2Me a spus:

A fost macel.

Am terminat turneul de China si, venind sud spre Malaezia, am prins o zi cu vreme buna. Asta dupa zile de nesomn, stres, furtuni si frig, deci nu se putea pierde oportunitatea, am bagat un bbq. 

Am pregatit de toate: steak de vita, ceafa, fleica, ciocanele si aripioare de pui, carnati, calamar, creveti. A bagat bucatarul niste orez asiatic si niste sosuri picante si am pornit cu mic cu mare la pupa sa dam foc. S-a adus berea de la -20 si fiecare s-a luptat dupa posibilitati si in functie de ce restrictii medicale are (Capitanul cred ca a facut o exceptie de la restrictii, ca a avut doua cefe in ultima farfurie :))

O sa-l intreb totusi pe buca ce pune in sosurile alea, ca-s tare bune (desi picanteee).

A, nu...nu mai e nimic din apa. Aia a fost ultima farfurie la mine, unde am pus cate putin din toate, carnuri amestecate cu fructe de mare. Porceala mare 😂

Blasfemieeee !!!🤣

Acum 2 ore, aka` a spus:

20201207_195014.jpg

Nu-i rau, probabil carnea e...sub legume🤷‍♂️🤣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 13 ore, gabyshor a spus:

Foarte tare Alex :))!

Cand ai drum prin Botosani si ai chef de o cafea, da-mi un semn, am o cinste de facut la tine de ceva vreme si poate reusim sa ne vedem.

Nu prea am drum prin zona aia.....

"multumiri"celor de la Drumuri....

PS:sandvisul e facut langa Barlad...

Acum 13 ore, Flower-Power a spus:

😂 sendviș cu tematică..

A fost asa...o revelatie intr-o parcare...

Editat de ALEX-CRUISER
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 ore, Flower-Power a spus:

Astăzi mă încearcă să fac conopidă gratinată la cuptor..wish me luck!

Spiritele bune ale bucatariei sa te calauzeasca sa iti iasa mancarea.

Norocul fie cu tine !!

PS:trimiti si prin curier ??

Acum 16 ore, Flower-Power a spus:

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru tigaia de fonta v-as recomanda sa o slefuiti pe cat posibil inainte de a ii face tratamentul (seasoning). 

Tigaile noi, in afara de cateva modele scumpe care vin slefuite de fabrica sunt foarte rugoase. 

Sm restaurat cateva modele vechi, sunt mult mai bine lucrate, mai usoare si bine finisate. 

 

 

IMG_20200601_125645.jpg

Editat de gast
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 ore, gast a spus:

Pentru tigaia de fonta v-as recomanda sa o slefuiti pe cat posibil inainte de a ii face tratamentul (seasoning). 

Tigaile noi, in afara de cateva modele scumpe care vin slefuite de fabrica sunt foarte rugoase. 

Sm restaurat cateva modele vechi, sunt mult mai bine lucrate, mai usoare si bine finisate. 

 

 

IMG_20200601_125645.jpg


Nu am auzit pana acum sa fie necesar asa ceva.
Totusi, cum ai procedat pentru slefuire? Smirghel fin (eventual cu sistemul pentru bormasina) e suficient?

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 minute, FlipperCo a spus:


Nu am auzit pana acum sa fie necesar asa ceva.
Totusi, cum ai procedat pentru slefuire? Smirghel fin (eventual cu sistemul pentru bormasina) e suficient?

Mecanizat.  O freza pneumatica cu disc abraziv de diferite granulatii. 

 

 

Ceva tutorial aici

 

 

 

Aici vezi cum arata o tigaie scumpa

 

 

Editat de gast
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma dau specialist in ale tigailor, dar domnita mea are vreo 3 bucati din fonta, si tigai si ceva oala...ea le mai are cu gatitul si informatul.

Din discutiile cu ea nu s-a pus niciodata problema slefuitului.

Da, le-a pregatit inainte de prima utilizare, iar la spalat (care pica in sarcina plebei), nu trebuie sa le spal cu detergent ci cu sare grunjoasa.

Acum nu stiu daca intradevar trebuie sau nu slefuite , nu contrazic , dar e posibil ca slefuirea sa fie mai mult pt placerea ochiului..cred ca stratul  "din fabrica" are totusi rolul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tratamentul antiaderent(seasoningul) se reface. Se da cu ulei sau untura si se incinge, se raceste, se repeta de cateva ori. 

As avea mai multa incredere in tratament facut de mine decat de o fabrica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...