ivan pedala Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) Poza este ceva mai veche, @Altair...motanul nu mai este, era asa de curajos incat vana soparle, cartite, pasari salbatice, serpi, si-mi aducea prada in casa (un sarpe inca viu l-a pus in pat alaturi de mine, unul in bucatarie la picioarele sotiei)...ataca hrana cainelui cu mult tupeu, era un zbir cu blanita! Dar, inainte sa implineasca un an si sapte kilograme, l-am gasit rapus in dunga santului pe un drum comunal necirculat, lovit probabil in cap (avea labutele puse peste urechi, chircit...)... De atunci nu mai am motan! Editat Octombrie 17, 2019 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 asa ca tot s au decongelat pe drumu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Ce bine că nu poftesc la carcalaci (creveți) d-ăștia și sunt setată pe caracatiță Știe cineva să gătească caracatiță? Dă o rețetă? Sau măcar calamari congelați.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Știe cineva să gătească caracatiță? Dă o rețetă? Sau măcar calamari congelați.. Acum inteleg de ce ai ramas single. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Ce bine că nu poftesc la carcalaci (creveți) d-ăștia și sunt setată pe caracatiță Știe cineva să gătească caracatiță? Dă o rețetă? Sau măcar calamari congelați.. astia de la krambousa au o reteta buna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Acum 40 minute, Paca a spus: nu stiu ce reteta vezi matale acoolo ...ca-i doar caracartitza pe gratar....in cam toate pozele Aceasta este si ideea...... lucrurile simple sunt cele mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Păi până ajunge pe grătar caracatița aia trebuie fiartă cumva și mai apoi fezandată. Tocmai procesul ăsta mă interesează,că de pus pe grătar..e relativ simplu. Acum 11 ore, Nguyen a spus: Acum inteleg de ce ai ramas single. Da, și acum..nu vezi? Caut rețeta de caracatiță ca să mă mărit. Editat Octombrie 18, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Da, și acum..nu vezi? Caut rețeta de caracatiță ca să mă mărit. Mai intai inveti sa faci ciorbeturi, plachii, alivenci, de astea mai de lume. Ca nu mananca barbatul caracatiza in fiecare zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Nu, merci. Nu vreau să mă îngraș. Aștept o rețetă încercată înainte. Cine e master chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 La 18.10.2019 la 12:32, Flower-Power a spus: Nu, merci. Nu vreau să mă îngraș. Pai de ce sa te ingrasi? Doar gatesti, nu mananci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 La 18.10.2019 la 12:32, Flower-Power a spus: Nu, merci. Nu vreau să mă îngraș. Aștept o rețetă încercată înainte. Cine e master chef? Niste piept de pui cu sos BBQ in ananas si invelit in bacon ar fi bun? Sau niste oua fierte scotiene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Șuncă cu ananas..not my thing..și nici ouă scoțiene. Șunca putea fi la fel de bine învelită pe niște cartofi ușor fierți și băgați la cuptor cu ceva cașcaval și ulterior verdeață, lângă o salata de rucola cu roșii cherry ..mă rog cam asta mi-a venit în cap acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Silver, muta prelungitorul ala de acolo. O masa gustoasa urmata de un soc electric nu se trece la realizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Asa e aranjata casa doamnei si nu ma bag eu . Eu doar am gatit . Dar intr-adevar gatesti electrizant. Culmea este ca priza nu a facut taraboi niciodata ci aragazul. S-a dus draqu intr-o zi o izolatie la contactul din butonul de gaz care comanda scapariciul care aprinde flacara. Sa vezi ce brusc am avut artificii, fum, efecte de scena adevarate, urmate apoi de o bezna totala in casa Oricum asta cu priza aia este parfum. Mai sunt cateva chestii mai faine, cum a fost un cabu electric care trecea pe langa "ghiveta" , adica pe sus pe unde sare apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Si nu-ti pasa de doamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Ba da. Si de aceea ne-am mutat de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 4 ore, Silver Arrow a spus: Culmea este ca priza nu a facut taraboi niciodata ci aragazul. S-a dus draqu intr-o zi o izolatie la contactul din butonul de gaz care comanda scapariciul care aprinde flacara. Sa vezi ce brusc am avut artificii, fum, efecte de scena adevarate, urmate apoi de o bezna totala in casa De ce bezna totala? In orice casa sunt doua circuite diferite, prize, iluminat... Daca sare siguranta pe prize, lumina trebuie sa ramana si invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Electricianul făcuse cursuri la fara frecventa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 8 ore, gabyshor a spus: De ce bezna totala? In orice casa sunt doua circuite diferite, prize, iluminat... Daca sare siguranta pe prize, lumina trebuie sa ramana si invers. Hai ca stricam topicul Asa este ca teoretic sunt 2 circuite, unul de 10A pe lumina si unul de 16A pe prize (sper ca am zis bine). Doar ca vorba lui @superbec instalatia a fost facuta de tamplari nu de electricieni. Bezna s-a lasat intrucat s-a ars siguranta fuzibila de pe holul blocului, ceea ce nu este anormal ea fiind mai rapida decat cele automate. @Flower-Power Un Chili con carne merge? Desi la asta am folosit un pliculet de la Maggi si nu stiu daca se pune... Sau pentru desert niste Linzeraugen Asta a iesit dupa tentativa nr 3 Prima tentativa a aratat asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 ..progrese..azi am intrat pe pagina lui https://www.adihadean.ro/2013/06/placinte-ca-pe-lespede/?fbclid=IwAR08czJiInBPKVIo10c3eiGQemT339pQKo1CZF_Hsc9OvLcj4ATdHWXq_8k și pot spune că mi-e poftă rău..care face? de preferat să fie în București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Gasesti si gata facute daca n-ai timp de gatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 antreu': terina de fazan cu dulceata de ceapa rosie main: hamburger de vita cu foie gras si maioneza cu trufe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 24, 2019 Share Postat Noiembrie 24, 2019 Ce avem aici..: cod alb la marinat și..sărmăluțe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Ooo, cineva e gospodina, se antreneaza pentru maritis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Sariti cu c.v.-uri, extrase de cont si carti funciare etc.! Acum 34 minute, gabyshor a spus: se antreneaza pentru maritis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate