Nguyen Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Acum 36 minute, gabyshor a spus: Ooo, cineva e gospodina, se antreneaza pentru maritis Prea tarziu. Editat Noiembrie 26, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Nu sunteți pregătiți să vă spun adevărul...dar o să îl spun..am ars sarmalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 S-au prins un pic sau cum? Ca daca nu-s grav schrumate, e faina aroma aia de "putin prins". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 36 minute, Flower-Power a spus: Nu sunteți pregătiți să vă spun adevărul...dar o să îl spun..am ars sarmalele Ce face subconstientul, numa' venise o vorba de maritis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 18 minute, WotRU2Me a spus: S-au prins un pic sau cum? Ca daca nu-s grav schrumate, e faina aroma aia de "putin prins". Am făcut două greșeli ,una să le ard și a doua am pus apă peste ,înloc să încerc să salvez ce se putea salva și să le pun în altă oală să fiarbă în altă apă. Dar..nu am gândit-o, a fost pe instinct. Mi-am dat seama imediat și am vărsat apa dar .uhm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Sa te inveti minte sa pui o tabla sub oala, focul mic si sa lasi doar o fanta ingusta intre capac si oala. I mean, foarte ingusta, sa tina lichidul mult si bine. Stii ca nu se fac repede, rite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Mai ai frați? Ca tu știu că ești luat..văd că stai bine la teorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 La ce ajuta tabla sub oala in cuptor? Flower Power, e greseala de incepator, n-o lua in tragic. Trebuie sa tot completezi cu apa, sa nu scada prea mult. Focul pe mic si te mai uiti din cand in cand la ele. (ai cuptor electric sau pe gaz?) Io zic de ambitie sa mai incerci o data si sigur o sa-ti iasa... P.s. Primu meu gulas a fost afumat. Nu foarte tare, dar dezamagirea a fost maxima. Evident ca s-a mancat tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Sau rămâi la pește. Parcă și cântau unii: "peștele ea nu-l mănâncă, Peștele doar îl plătește!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Eu la fac pe aragaz, oala nu cred ca intra in cuptor . Serios, daca nu e cuptor afara, pe lemne sau coceni (am mancat unele asa facute, la o nunta la tara...cele mai bune pe care am avut norocul si placerea sa le incerc), nu e mare scofala sa le faci in cuptor. Le incalzesti acolo eventual. Eu am o tabla de inox de 2mm (cred ca e inox, ca e veche si nu-mi dau seama, cert e ca nu rugineste), e perfecta pentru genul de operatiune. Radiaza caldura uniform pe fundul oalelor, nu-mi lipeste nimic si bolbocesc toate fierturile cuminti si controlat sub capacul lasat un pic pe o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Nu sunteți pregătiți să vă spun adevărul...dar o să îl spun..am ars sarmalele Data viitoare, incearca sa schimbi cratita/oala. In emailate, cam tot se lipeste. Sau strat consistent de slana pe fundul oalei/cratitei. Sau...iti spun cum le fac eu: oala sub presiune, 1.15 h pe aragaz. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Oare dacă aș fi ars eu, sau un alt forumist, sarmalele, tot așa ați fi sărit cu sfaturi? Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Editat Noiembrie 26, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Sau, primul strat, varza tocata (eu nu pun slana si afumatura, ca nu mananc numai eu ). Acum 1 minut, john17 a spus: Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Like a boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Scâr boss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 La mine primul strat a fost de varză, după a fost de kaizer..cred că acum e afumat sau ars..si pe urma încă o dată 2 frunze de varză si apoi sarmalele. Poate mai am o șansă, vad diseară. 1 oră în urmă, gabyshor a spus: La ce ajuta tabla sub oala in cuptor? Flower Power, e greseala de incepator, n-o lua in tragic. Trebuie sa tot completezi cu apa, sa nu scada prea mult. Focul pe mic si te mai uiti din cand in cand la ele. (ai cuptor electric sau pe gaz?) Io zic de ambitie sa mai incerci o data si sigur o sa-ti iasa... P.s. Primu meu gulas a fost afumat. Nu foarte tare, dar dezamagirea a fost maxima. Evident ca s-a mancat tot Eu am uitat să ma uit... Am cuptor electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Dacă ai fi avut un XaeL prin preajmă scăpai, sigur trăgea cuptorul din priză! Dar agregatele astea parcă au și temporizare... Măcar ai fost angrenată într-o activitate captivantă în timp ce sarmalele se rumeneau? Editat Noiembrie 26, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Am intrat un pic de curiozitate pe youtube sa vad cum le mai face lumea. Acum algoritmul imi recomanda un clip, cum sa slabesc de sarbatori mancand sarmale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 4 minute, john17 a spus: Dacă ai fi avut un XaeL prin preajmă scăpai, sigur trăgea cuptorul din priză! Dar agregatele astea parcă au și temporizare... Măcar ai fost angrenată într-o activitate captivantă în timp ce sarmalele se rumeneau? Am cuptor electric dar aragazul este pe gaz. Eu le-am făcut,sau am încercat, pe aragaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Daca aveai o oala d-aia cu fundul gros, cred ca scapau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 25 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Data viitoare, incearca sa schimbi cratita/oala. In emailate, cam tot se lipeste. Sau strat consistent de slana pe fundul oalei/cratitei. Sau...iti spun cum le fac eu: oala sub presiune, 1.15 h pe aragaz. Succes! Merci, o să schimb oala, era bună aia sub presiune când fierbeam diverse cărnuri de vită, pui de țară, găini, curcani..nu am încercat vreodată să fierb sarmale în ea..în cele două încercări ale mele de până acum. tind să cred că prima a fost norocul începătorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Acum 2 ore, john17 a spus: Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Si daca tot nu te pasioneaza subiectu, de ce pierzi vremea aiurea pe aici? Sunt convins ca sunt alte topicuri unde se poate face mai mult misto si-s si mult mai interesante. Si da, daca ardeai tu sarmalele, as fi avut aceleasi sfaturi. Acum 3 ore, WotRU2Me a spus: Eu la fac pe aragaz, oala nu cred ca intra in cuptor . Eu pana acum n-am auzit de sarmale facute pe ochi la aragaz... Oala in cuptor la 140-150 grade (bonus cand ai cuptor electric ca poti mentine temperatura constanta), cam 2h-2h jumatate si se completeaza apa la nevoie. Si acu ori ai tu cuptoru mic, ori faci sarmale pentru 50 de persoane, ca altfel nu inteleg cum sa nu-ti incapa oala. Editat Noiembrie 26, 2019 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 2 ore, john17 a spus: Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Ai noroc cu soacra-ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Eu am mai facut un gulas... Secretu e sa fie facut usurel, mie mi-a luat vreo 4h. Editat Noiembrie 26, 2019 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 1 oră, gabyshor a spus: Sunt convins ca sunt alte topicuri unde se poate face mai mult misto si-s si mult mai interesante. Si da, daca ardeai tu sarmalele, as fi avut aceleasi sfaturi. S-a supi mastărșefu'? Și eu sunt convins, for sure... NOT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 1 oră, gabyshor a spus: Eu am mai facut un gulas... Secretu e sa fie facut usurel, mie mi-a luat vreo 4h. Wow...iarăși poftesc..păi nu fac eu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.