john17 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Mda, la condus sportiv și sex toți bărbații își închipuie că se pricep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 23 minute, john17 a spus: Mda, la condus sportiv și sex toți bărbații își închipuie că se pricep... Asa e, chiar am observat cat de activ esti in topicurile despre Moto GP desi esti (sunteti) pamant de flori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 15 ore, Nguyen a spus: Draga mea, nu vei cuceri niciodata un barbat cu niste clatite. Un barbat poate accepta o femeie care nu stie sa faca clatite dar nu va accepta niciodata o femeie care nu stie sa faca mancare: ciorbe, fripturi, sarmale, mamaliga, tocane, muraturi, samd. Adica mancare de taranush Bine ca macar stim si noi acuma cum te-a cucerit nevasta-ta Sa ne traiesti, La Multi Ani!! Fara tine site-ul e pustiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 (editat) Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Sa ne traiesti, La Multi Ani!! Fara tine site-ul e pustiu! La multi ani si tie! Desi lipsa ta pe forum ar trece neobservata... restul comentariului e prea slabut ca sa comentez ceva la el. Editat Ianuarie 5, 2020 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 8 ore, Nguyen a spus: Ma pricep si la sex, fac femei fericite, as putea sa scriu si despre asta... să o întrebăm pe nevastă ce părere are despre asta? Hai,care gătește o caracatiță sau măsline pane? Sau cine aduce din Grecia,livrare în aceeași zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 (editat) Se numeste caracratiță. Si ar fi trebuit sa zici cu o zi mai devreme, dar poate te fericeste colegul si pescuieste vreuna din Străulești! Editat Ianuarie 5, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Adică ai fost in Grecia și nu mi-ai adus un ciolan de caracatiță? Ce suflet poți să ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Adică ai fost in Grecia N-a fost asta in Grecia, el o arde pe la bulgari ca e mai ieftin. Acum 20 ore, Flower-Power a spus: să o întrebăm pe nevastă ce părere are despre asta? O parere foarte buna, extaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Prăjitură delicioasă făcută de un motociclist însurat, soțul prietenei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 8 minute, Flower-Power a spus: motociclist însurat, soțul prietenei mele. Dubioasa remarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Nu era făcută de mine și nu vreau să am credit pentru ceva ce nu e făcut de mine ,de aici explicația. Să nu înțeleagă cineva care vrea să se însoare că știu să fac. Acum e mai puțin dubios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Da' zi ce-i in farfurie ca pare delicios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 14 minute, Flower-Power a spus: de aici explicația. Glumeam si eu, nu te mai aprinde asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 E o prajitură cu morcov, migdale și nuci iar crema dulce de deasupra e combinația perfectă. Acum 19 minute, iulia_boris a spus: Da' zi ce-i in farfurie ca pare delicios. Acum 14 minute, Nguyen a spus: Glumeam si eu, nu te mai aprinde asa. Nu sunt aprinsă ,sunt chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 13 minute, Flower-Power a spus: Nu sunt aprinsă ,sunt chill. Eu nu prea, astept sa termine sotia niste treburi si pe urma o iau in brate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Suprinde-o ,măh..fii spontan! Fă tu în locul ei! Ia-o în brațe acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 18 minute, Flower-Power a spus: Suprinde-o ,măh..fii spontan! Stai linistita ca pot sa fiu spontan si dupa ce termina treburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Pot sa ma laud si eu cu desert? Reteta este luata de aici, am incercat-o acum 4-5 ani in urma, am mai repetat-o si mereu a iesit gustos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Wow, arată delicios.. Vreau și eu rețeta, sper să îmi iasă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 La 05.01.2020 la 17:50, Flower-Power a spus: Adică ai fost in Grecia și nu mi-ai adus un ciolan de caracatiță? Ce suflet poți să ai.. e un restaurant (grecesc) prin pipera unde poti mananca caracatița foarte gustoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 https://andreeachinesefood.ro/2013/09/cheesecake-cu-zmeura-si-ciocolata/ E simplu si fara coacere. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 4 ore, cosmin tudor a spus: e un restaurant (grecesc) prin pipera unde poti mananca caracatița foarte gustoasa E o invitație? Am și eu un grecesc lângă mine unde practic am abonament. Acum 3 ore, TrekOut a spus: https://andreeachinesefood.ro/2013/09/cheesecake-cu-zmeura-si-ciocolata/ E simplu si fara coacere. Spor. Merci..sper să îmi fac curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Voi discutati...io pap bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Io facui o crema de zahar ars.. Tortul ala arata intr-un mare fel si-mi ploua-n gura.. Ivan,tu ce halesti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Acum 30 minute, iulia_boris a spus: ...Ivan, tu ce halesti acolo? Ma testeaza muierea zilnic sa vada cat pot duce, azi imi facu o tava mare de praji' cu putina frisca si ciocolata presarata, ananas, portocale, mandarine si un blat moale si pufos...asta dupa ce terminai ciorba de vita cu smantana, sarmalele cu piftie, vita la tava si salata de ridichii! La final baui citronada de casa, cu miere si menta. Stiu...recunosc, unii nu pot cara in spinare cat pot manca io odata...dar deh, asta insemna sa ai nevasta gospodina! Si io nu vreau s-o supar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate