WotRU2Me Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Mi-am adus aminte de niste bosorogi (musafiri) care au fost serviti cu biscuiti de casa facuti de mama. S-au uitat unul la altul si si-au adus aminte ca asa aratau biscuitii si pe front Oricum, gustul si sa fie crescuti sunt cele mai importante la cozonaci. Vad ca de crescut au crescut bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 (editat) Unde pune @Flower-Power mâna crește! Editat Decembrie 24, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 La mine nu e de sezon, caci aceasta este o perioada in care doar ma ....odihnesc. E masa de ieri, muschi de vita cu broccoli tras in unt cu usturoi. Simplu si foarte gustos. @Flower-Power, taie si tu unul si pune poze, exteriorul pacaleste uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Zice a mea. Vreau porchetta. Io de colo, auzind panceta, pai dute la magazin si cumpara. No si vine cu dita i fleica de carne. Ma uit la ea, oftez si dau marunt din buze. Fac un mix de condimente, sare, piper, coreandru, boia, mustar si niste hau hau de usturoi. Frec io porcu cu prafurile astea dupa ce am transpirat un pic la mojar. Scot sticla de vin de gatit din frigider, la naiba, otet. Ma uit in bar, doar niste Petrovaselo. Io nu stric vinu asta in cuptor. Scot niste suc de struguri, suc de mere si niste coniac. Fac o zeama acolo, capac la jena/yena si la cuptor la 150 grade vreo 2 ore. Pauza. Aruncat legume inuntru, 10 min 250 grade, alte 50 de min la 150. Pauza din nou. Scos legumele din zeama pus in capac, intors carnea fara capac juma de ora. Legume perfecte in starea asta. Mai vreo 20 de minute carnea pe cealalta parte. Scos carnea din zeama, facut sos din zeama, carnea inapoi in vas cu cimbru, mult. Asteptat vreo 10 min si taiat. Perfectiunea intru chipata. In mijloc uscat, cu sos e perfect. O parte din soric e uscat si crocant, cealalata parte moale cu grasime. Ai de toate in farfurie. Ce plating la 1 noaptea. Poza de control si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 1 oră, cooldeep a spus: Zice a mea. Vreau porchetta. Io de colo, auzind panceta, pai dute la magazin si cumpara. No si vine cu dita i fleica de carne. Ma uit la ea, oftez si dau marunt din buze. Fac un mix de condimente, sare, piper, coreandru, boia, mustar si niste hau hau de usturoi. Frec io porcu cu prafurile astea dupa ce am transpirat un pic la mojar. Scot sticla de vin de gatit din frigider, la naiba, otet. Ma uit in bar, doar niste Petrovaselo. Io nu stric vinu asta in cuptor. Scot niste suc de struguri, suc de mere si niste coniac. Fac o zeama acolo, capac la jena/yena si la cuptor la 150 grade vreo 2 ore. Pauza. Aruncat legume inuntru, 10 min 250 grade, alte 50 de min la 150. Pauza din nou. Scos legumele din zeama pus in capac, intors carnea fara capac juma de ora. Legume perfecte in starea asta. Mai vreo 20 de minute carnea pe cealalta parte. Scos carnea din zeama, facut sos din zeama, carnea inapoi in vas cu cimbru, mult. Asteptat vreo 10 min si taiat. Perfectiunea intru chipata. In mijloc uscat, cu sos e perfect. O parte din soric e uscat si crocant, cealalata parte moale cu grasime. Ai de toate in farfurie. Ce plating la 1 noaptea. Poza de control si aia e. Foarte tare, bravo! Si e si numa’ bun de Craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 21 ore, john17 a spus: Unde pune @Flower-Power mâna crește! Nu țin morțiș să te contrazic dar îmi iese și altă magie, când pun mâna pe bani sau card...dispar toți banii. Acum 18 ore, FlipperCo a spus: La mine nu e de sezon, caci aceasta este o perioada in care doar ma ....odihnesc. E masa de ieri, muschi de vita cu broccoli tras in unt cu usturoi. Simplu si foarte gustos. @Flower-Power, taie si tu unul si pune poze, exteriorul pacaleste uneori am tăiat, am mâncat..nu fac poze că vă fac poftă. Crăciun Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: când pun mâna pe bani sau card Clasic, nu-ți închipui că ești specială! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 La 25.12.2020 la 17:55, john17 a spus: Clasic, nu-ți închipui că ești specială! Sunt specială...trust in me..sunt rapidă, scot timp bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Știi care e media unei femei în mall? 200€/h. Poți mai mult? Bagă niște chitanțe, un extras, ceva, să vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Doar eu am fost prins si obligat sa ma bag in bucatarie in ultima zi din anu trecut? Am tot vb de supa crema de dovleac cu anason. Nu imi aduc aminte sa ii fi facut poza. E o zeama portocalie in farfurie alba Si cum lumea a cerut ciolan de porc cu varza murata calita si knodel, a la germania/austria. M am conformat. Ciolanul a stat 7 ore in cuptor pana grasimea a cam disparut, iar carnea se destrama toata. Cu sosul de knodel m am grabit si am exagerat un pic cu cantitatea de morcovi si telina, dar l am dres pana la urma, desi cam deschis la culoare, gustu a fost ce tre. Singurul lichid folosit pt a imbaia ciolanele a fost cidru, dar nu unu brut ci unu asa mai dulce. Cu soricul usor ars nu mi am batut capul, ne avand consumatori de soric mi am permis sa l distrug, scopul era carnea cat mai slaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Din toate, astea am poftă de supă de dovleac..de cărnuri m am săturat, arată foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 1 oră în urmă, cooldeep a spus: Doar eu am fost prins si obligat sa ma bag in bucatarie in ultima zi din anu trecut? Am tot vb de supa crema de dovleac cu anason. Nu imi aduc aminte sa ii fi facut poza. E o zeama portocalie in farfurie alba Si cum lumea a cerut ciolan de porc cu varza murata calita si knodel, a la germania/austria. M am conformat. Ciolanul a stat 7 ore in cuptor pana grasimea a cam disparut, iar carnea se destrama toata. Cu sosul de knodel m am grabit si am exagerat un pic cu cantitatea de morcovi si telina, dar l am dres pana la urma, desi cam deschis la culoare, gustu a fost ce tre. Singurul lichid folosit pt a imbaia ciolanele a fost cidru, dar nu unu brut ci unu asa mai dulce. Cu soricul usor ars nu mi am batut capul, ne avand consumatori de soric mi am permis sa l distrug, scopul era carnea cat mai slaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Nimic interesant in ultimă perioada, dar cred că am făcut vreo 6 pâini săptămâna asta :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 8 ore, cooldeep a spus: Grozav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 On 1/1/2021 at 10:36 PM, robert23mg said: ... cred că am făcut vreo 6 pâini săptămâna asta :))) arata ca o paine adevarata Nu stiu daca ai taiat o sau daca s a rupt ea singura pe acolo, dar e clar un semn ca a crescut exact cat tre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Asta merge aici sau s-o mut dincolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 27 minute, ivan pedala a spus: Asta merge aici sau s-o mut dincolo?! ...mai bine dincolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 (editat) Nu ati mai gatit de mult si am rammas cu pozele ne postate. Daca tot mi a mai ramas niste varza si nu aveam ce face cu ea, am bagat o in niste poale 'n brau (varianta cu varza). Cu mult mult mult piper. Aluatul a iesit exact ce trebuie. Editat Ianuarie 8, 2021 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 37 minute, cooldeep a spus: Nu ati mai gatit de mult si am rammas cu pozele ne postate. Daca tot mi a mai ramas niste varza si nu aveam ce face cu ea, am bagat o in niste poale 'n brau (varianta cu varza). Cu mult mult mult piper. Aluatul a iesit exact ce trebuie. Buna idee, sunt fan! Am pe cineva in familie care ne face destul de des placinta cu varza, dar cu foi. Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 American pie cu varză merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Varzar!..Buneee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 1 oră, john17 a spus: American pie cu varză merge? De ce nu, dar cu.... mici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Aveți mici? 6 mici și 2 beri atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 1 minut, john17 a spus: Aveți mici? 6 mici și 2 beri atunci! ....poanta originala. “- cat costa un cornet cu inghetata? - unul mare 8 lei - aveti si mici? - da - atunci 8 mici doua beri” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.