819NZT Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Pfiu... Toate bune si frumoase, dar kilogramele, ce fac kilogramele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Sunt bune la iarna, ca tot curg amenintarile din toate partile ca vom dormii in iglu Editat Septembrie 16, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Bai ,omule...trebuie sa ma inviti la tine cu toată familia ca să mancam, promit ca iti aduc ce vrei tu de băut din ce an vrei tu 1400 încolo...arata foarte bine.. Da, as fi in stare sa gatesc pentru pileala Acum 58 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Pfiu... Toate bune si frumoase, dar kilogramele, ce fac kilogramele? Tinand cont ca m-am lasat de fumat, stau binisor. Ba chiar am slabit putin, dar a fost si o vara...plina Acum 55 minute, FlipperCo a spus: Sunt bune la iarna, ca tot curg amenintarile din toate partile ca vom dormii in iglu Prevazator find, mi-am programat voiaj pe perioada iernii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Just name it.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Lasa frate fata sa bucatareasca, maine-poimaine ne da lectii si ne mai si invita la mai stiu eu ce praznic delicios. Apoi, cand se vorbeste la general despre motociclisti, este inclus automat si sexul frumos. In “particuler” daca vrei, da, motocicliste (dar tu stiai asta, ai vrut doar s-o tachinezi). Asa ca a scapat si de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 (editat) Acum 50 minute, patrick1 a spus: Off-topic (repetat) !!! Asta e ”topic” cu titlul exact Motocicliști bucătari? - și nu include alte variante (motocicliste bucătărese, etc.). Nu reclamă (report) și nu sancționează nimeni? Ceva moderare, suspendare, ștergere cont ... mno ... d'astea samavolnic-rusești-comuniste? Fii atent, ca să nu fiu off topic ,mai ales ca motociclista nu mai sunt de ieri, azi am cumpărat costiță afumata de la sibieni și varza alba...ce crezi ca fac? Asta o sa fie de gătit pentru maine...ca azi ,nu ma simt inspirata.. Editat Septembrie 17, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Usor, de seara…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Oooo sufleu de broccoli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 (editat) Acum 16 ore, FlipperCo a spus: Usor, de seara…. Acum 13 ore, patrick1 a spus: Nu e preconizata omletă cu lăcuste și pastă de tomate? Uite aici cina sanatoasa. Editat Septembrie 18, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Nu așa tată. Pudră în nuggets-ii matrițați. Cu aromă de carne de vită și culoare de medium-rare... Rafinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 Acum 19 ore, FlipperCo a spus: 'ai de PLM..... mi-ai stricat ziua, saptamana.... hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: 'ai de PLM..... mi-ai stricat ziua, saptamana.... hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Ceva select ușor...fasole cu afumături și sunca.. Doamne ajuta, dacă nu ne dau rusii gaze, avem noi mijloace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Buuuun! Dar daca ai pus afumaturi, sunca mie imi pare in plus. Sau poate afumaturile nu prea aveau carne?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Azi se gătește, da? vegan...ca tot ma bate gândul de când mi-a zis copilu ca nu trebuie sa mai mananc animale ca suferă și ele... Sufleu de broccoli..ca să înțeleagă toată lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Eu fac distincție între cele 2 categorii de animale. 1. Alea crescute în oricare formă de ferme: Cu apă, mâncare, adăpost mokka până la tăiere. Le mănânc fără nici o treabă. 2. Cele sălbatice, adică vânatul. Ce fac un efort continuu de supraviețuire. Le evit din acest principiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 (editat) Eu am ajuns pe subiectul asta la cât am eu, nu vreau sa zic, ca sunt o ipocrita...adică dacă ai ști ca vacile sunt ținute pentru lapte și când nu mai dau randament ajung în abatoare, în ce condiții ajung luate cu macaraua pentru ca sunt nehranite, apa nu beau ca să fie tăiate...sunt ipocrita..și ma lupt cu mine pentru ca îmi place carpaccio di manzzo, vita în sânge și dacă ma uit la filmulețele cu ultimele clipe de viata, îmi dau seama ca sunt ipocrita... Editat Octombrie 2, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 O halca de “Bistecca alla Fiorentina” Toacana Style si iti trece brusc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Dulceața de arde iute,ați încercat? Merge la orice...omletă,clătite,carne de orice fel...pane,sau afumat. merge la grătar,merge chiar pe pâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Acum 9 minute, pinnochio a spus: Dulceața de arde iute,ați încercat? Adevarat! Susțin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Acum 2 ore, September a spus: Eu fac distincție între cele 2 categorii de animale. 1. Alea crescute în oricare formă de ferme: Cu apă, mâncare, adăpost mokka până la tăiere. Le mănânc fără nici o treabă. 2. Cele sălbatice, adică vânatul. Ce fac un efort continuu de supraviețuire. Le evit din acest principiu. De vorba "esti ceea ce mănânci", ce părere ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Acum 40 minute, pinnochio a spus: Dulceața de arde iute,ați încercat? Merge la orice...omletă,clătite,carne de orice fel...pane,sau afumat. merge la grătar,merge chiar pe pâine. exact! Cantitatea tine de gust, in rest chiar merge de minune la carne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 2, 2022 Share Postat Octombrie 2, 2022 Acum 19 minute, Altair a spus: De vorba "esti ceea ce mănânci", ce părere ai Îți dai seama cum merge treaba la ăia doar cu plante?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: .....e și dacă ma uit la filmulețe.... NU te mai uita!! Acum 11 ore, pinnochio a spus: Dulceața de arde iute,ați încercat? Merge la orice... yepp! corect!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 La 02.10.2022 la 18:08, Flower-Power a spus: vegan Gândește-te că de câte ori mănânci un morcov undeva un iepure se culcă flămând! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate