FlipperCo Postat Decembrie 4, 2022 Share Postat Decembrie 4, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Desigur...uite produsul finit...ca să te liniștești ca norocul începătorului a funcționat Aici nu de liniste este vorba, ci de gust. Adaugand mamaliguta si ardei iute, trebuie sa te lingi pe degete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 Daca tot merge pescuitul, am pus-o si de un gratarel + saramura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 Moaaaaa....delicios arata..🍽 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 7, 2022 Share Postat Decembrie 7, 2022 Arata, arata...dar legumele de la nava nu se compara cu ce poti gasi pe acasa. Dar am reglat-o din usturoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2022 Share Postat Decembrie 8, 2022 La 07.12.2022 la 5:39, WotRU2Me a spus: Dar am reglat-o din usturoi si ardei iute! hahahaha, corect!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 11, 2022 Share Postat Decembrie 11, 2022 Ta ta tan tnam ttaaaa yeah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 11, 2022 Share Postat Decembrie 11, 2022 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Ta ta tan tnam ttaaaa yeah Pfff !!! Marfa omule, pe unde ati prins pestele asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 12, 2022 Share Postat Decembrie 12, 2022 nu i-au prins, au sarit direct pe vapor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 12, 2022 Share Postat Decembrie 12, 2022 Se plimba prin Atlanticul de Nord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 12, 2022 Share Postat Decembrie 12, 2022 Mai e pe fb un navigator,nu știu dacă ai fb..messe Silviu, e haios în felul lui, l-am recunoscut de curând în București, evident ca i-am zis cine sunt și cine îl troleaza Cred ca merge mai mult pe secțiunea de fun, dar am zis ca poate între voi schimbați o vorba doua, în momentele voastre de rătăcire pe mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 12, 2022 Share Postat Decembrie 12, 2022 Aaa, pai asta-i amuzant rau, mare pehlivan, ce sa discut eu cu el Am FB, dar nu prea sunt activ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Vaznd titlul topicului ma gandeam ca se posteaza aici doar de la 3 stele michelin in sus, si un biet amator ca mine nu ar face decat sa se acopere de penibil. De-asta nici n-am avut curaj sa intru aici pana acum. Dar gata, pana aici v-a fost. De-acum cand mai fac ceva de mancare o sa imi pun gopro-urile si telefoanele de jur imprejur sa imi documentez creatiile. Ma duc sa imi ascut cutitele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Acum 7 ore, WotRU2Me a spus: Aaa, pai asta-i amuzant rau, mare pehlivan, ce sa discut eu cu el Am FB, dar nu prea sunt activ. N-ai înțeles unde bătea Flower! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Acum 9 ore, smar2 a spus: Vaznd titlul topicului ma gandeam ca se posteaza aici doar de la 3 stele michelin in sus, si un biet amator ca mine nu ar face decat sa se acopere de penibil. De-asta nici n-am avut curaj sa intru aici pana acum. Dar gata, pana aici v-a fost. De-acum cand mai fac ceva de mancare o sa imi pun gopro-urile si telefoanele de jur imprejur sa imi documentez creatiile. Ma duc sa imi ascut cutitele... go on, be creative! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Acum 11 ore, smar2 a spus: Vaznd titlul topicului ma gandeam ca se posteaza aici doar de la 3 stele michelin in sus, si un biet amator ca mine nu ar face decat sa se acopere de penibil. De-asta nici n-am avut curaj sa intru aici pana acum. Dar gata, pana aici v-a fost. De-acum cand mai fac ceva de mancare o sa imi pun gopro-urile si telefoanele de jur imprejur sa imi documentez creatiile. Ma duc sa imi ascut cutitele... Au fost si momente grele cand ne-a mai facut de ras cate un priceput, dar am trecut peste Acum 9 ore, ENEOS a spus: N-ai înțeles unde bătea Flower! Nu ratezi nicio ocazie s-o tzaci Ce prietenie ati lega voi daca v-ati gasi la o bere pe la vreo intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Acum 18 ore, WotRU2Me a spus: Aaa, pai asta-i amuzant rau, mare pehlivan, ce sa discut eu cu el Am FB, dar nu prea sunt activ. Nu știu mah, ca de la navigator la navigator...habar nu am ce discutați voi , despre vreme, noduri...rau de mare..habar nu am Acum 13 ore, smar2 a spus: Vaznd titlul topicului ma gandeam ca se posteaza aici doar de la 3 stele michelin in sus, si un biet amator ca mine nu ar face decat sa se acopere de penibil. De-asta nici n-am avut curaj sa intru aici pana acum. Dar gata, pana aici v-a fost. De-acum cand mai fac ceva de mancare o sa imi pun gopro-urile si telefoanele de jur imprejur sa imi documentez creatiile. Ma duc sa imi ascut cutitele... Pai haide ,gătește ceva....ceva select usor.. Acum 11 ore, ENEOS a spus: N-ai înțeles unde bătea Flower! Nici eu nu am înțeles, unde băteam? Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Au fost si momente grele cand ne-a mai facut de ras cate un priceput, dar am trecut peste Nu ratezi nicio ocazie s-o tzaci Ce prietenie ati lega voi daca v-ati gasi la o bere pe la vreo intrunire Ne-am găsit dar nu s-a legat mare lucru...ca eu am vicii, el era neviciat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Marinarii brevetati (ofiterii), majoritatea, fac noduri de casetofon sau de cutit. Mai ales fermecatii astia carismatici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 (editat) Iaca sa imi fac si eu debutul cu ceva de nivel debutant: Episodul 1: Cartofi cu rozmarin si gulas de cerb Si am facut si poze din timpul prepararii, in caz ca e cineva interesat: Cartofii se taie ceva mai gros decat pentru cartofi prajiti si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce fierb se tin pe foc inca 5-10 minute, pana incep muchiile cartofilor sa fie ceva mai moi. Se scurge apa si se adauga rozmarin tocat, eu am pus si cimbru tocat, sare, piper si putin ulei, cat sa se umezeasca corespunzator cartofii cu ulei, dar sa nu balteasca. Apoi se pune o farfurie deasupra vasului in care au fiert si se amesteca cu entuziasm. Cartofii se vor zdrentui putin pe margini, si se vor acoperi uniform cu ulei si condimente. Cartofii se pun apoi intr-o tava pe o foaie de copt si se baga in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade, fara ventilatie. Eu i-am tinut 25 de minute, timp in care i-am invartit o data. Tot in cuptor am pus si gulasul de cerb, la care am trisat pentru ca l-am luat din comertul capitalist decadent deja semipreparat. In poze sunt doar 200g de gulas de cerb (alti 200g am mancat deja ieri). Erata: Mai sus am spus ca se amesteca cu entuziasm cartofii, voiam sa spun ca se agita. Asta e si rostul farfuriei deasupra, sa nu sara cartofii din oala de la prea mult entuziasm. Editat Decembrie 15, 2022 de smar2 scurta adaugire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Am rabdat cat am rabdat si nu am mai putut rabda....oricine stie ca mancare poate face oricine, dar adevarata maiestrie in bucatarie este sa faci SARATELE!!!!! Priviti si va minunati, aplaudati...si va rog nu insistati, nu dau reteta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Acum 53 minute, marauder a spus: ... SARATELE!!!!!... Gata, acum stiu cu ce te voi astepta! Face muierea mea niste saratele de iti scapa tava cu totu' pe gat cand le-ai gusta! O sa revin cu poze...si pe tine te solicit sa vii sa le gusti (cred ca iti pot da sa te si satur, ca nu face una-doua, lucreaza la aragaz ca in fabrica)! Asta ca sa ma platesc pentru surpriza extrem de placuta pe care mi-ai facut-o! Nu pot ca sa nu ma laud! Cadoul de la Stefan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 La 15.12.2022 la 23:27, smar2 a spus: Iaca sa imi fac si eu debutul cu ceva de nivel debutant: Episodul 1: Cartofi cu rozmarin si gulas de cerb Îmi place rețeta,apreciez prezentarea ta,felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Hai pe bune? Pai cum sa ne tot spuneti ca voi sau doamnele voastre fac SuperSaratele, si nu ne dati o reteta. Riscati maxim, ne organizam si ne mutam la voi (eu aduc berea). Deci aveti de ales, RETETA sau ADRESA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Acum 3 ore, ninel60 a spus: Îmi place rețeta,apreciez prezentarea ta,felicitări! In fine, s-a indurat cineva sa-l laude. A intrat omul direct in liga mare cu prima reteta si forumul a tacut malc. Rusine, bucatari mobristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 (editat) Stai sa vedem daca se tine de treaba. A fost laudat de o persoana, e suficient caci i se suie la cap. A inceput binisor ce-i drept, dar hai sa renuntam insa la semipreparate, zic Editat Decembrie 21, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Acum 10 ore, FlipperCo a spus: Hai pe bune? Pai cum sa ne tot spuneti ca voi sau doamnele voastre fac SuperSaratele, si nu ne dati o reteta. Riscati maxim, ne organizam si ne mutam la voi (eu aduc berea). Deci aveti de ales, RETETA sau ADRESA! https://www.auchan.ro/csiki sor?_q=csiki sor&map=ft Nu stiu cum o fi la alte case dar eu sunt tare pe pozitie si nu zic nimic...nu zic ca am pus parti egale de unt,faina,branza rasa, neste chimen in aluat, apoi dupa ce le-am taiat uns cu ou, pus iar chimen deasupra si neste ceva branza/cascaval tare ras (luat gata ras din magazin)...si apoi la cuptorul incins timp "ochiometric" (verificat culoarea din cand in cand). Nu zic nimic!! Berea poate fi oricare din link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate