B.B. Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: ^^^ si niste scandal dezgropat: pe moto gp.com nu pot sa pun link: Sepang Clash: 10 Years On 26 de minute din viata pierdute degeaba.. nu e nimic nou, o abureala nesfarsita... Acum 2 ore, danypop a spus: Un lucru am observat la baiatu asta si nu mai cred in coincidențe. Se accidentează forte greu dar se si vindecă/recuperează foarte greu. Acele 2 operatii la umeri in 2018 si 2019 au avut timpi de recuperare foarte lungi. Daca tin bine minte, in 2020 daca nu era acea amânare a inceputului de sezon(covrig19&), el nu ar fi participat la prima cursa nefiind recuperat de dupa operatia ce a fost facuta in noiembrie 2019(daca tin bine minte) La MM a fost mult mai complicat atunci, acea operatie s-a infectat a fost re-operat.. au fost 4 sau 5 operatii consecutive la bratul drept atunci.. Pai acum probabil ca si maine ar putea sa se dea in cursa dar NU VREA, pentru ca inca o cazatura i-ar complica actuala vindecare si mai mult, iti dai seama ca exact acolo unde i s-au prins oasele se vor rupe din nou, nu mai repeta niciodata greseala din 2019.. Nu se vindeca greu.. pur si simplu nu mai vrea sa riste. Vrea sa fie recuperat complet. Nu ai inteles nimic... din tot ce s-a intamplat cu accidentarile lui in anii astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 24 minute, B.B. a spus: 26 de minute din viata pierdute degeaba.. nu e nimic nou, o abureala nesfarsita... La MM a fost mult mai complicat atunci, acea operatie s-a infectat a fost re-operat.. au fost 4 sau 5 operatii consecutive la bratul drept atunci.. Pai acum probabil ca si maine ar putea sa se dea in cursa dar NU VREA, pentru ca inca o cazatura i-ar complica actuala vindecare si mai mult, iti dai seama ca exact acolo unde i s-au prins oasele se vor rupe din nou, nu mai repeta niciodata greseala din 2019.. Nu se vindeca greu.. pur si simplu nu mai vrea sa riste. Vrea sa fie recuperat complet. Nu ai inteles nimic... din tot ce s-a intamplat cu accidentarile lui in anii astia.. Nu m-am referit expre la accidentarea din 2020 ci la cele 2 operatii din 2018 si 2019 la umeri. S-a operat la final de sezon(2017&2018) si nu s-a refacut complet pana la începutul urmatoarelor sezoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 4 ore, B.B. a spus: Nu se vindeca greu.. pur si simplu nu mai vrea sa riste. Vrea sa fie recuperat complet. Gasisem zilele trecute un articol/stire referitoare la evolutia lui, dupa accidentarea de acum,de la clavicula si umar. Si spunea acolo ca procesul de vindecare nu a aevoluat asa cum se asteptau medicii. Altfel spus, nu era in grafic, iar istoricul accidentarilor lui arata ca, intr-adevar, se vindeca/recupereaza mai greu decat ar fi trebuit sa o faca la varsta lui. Titlul deja il are, este mai bine sa stea linistit. Acum 5 ore, damager a spus: cam asta e diferenta dintre mine si tine. Este firesc sa fie diferente. Pe mine ma intereseaza spectacolul sportiv, vreau sa vad lupta pentru fiecare pozitie, iar non combat-ul nu face bine competitiei, dpmdvd. Pe de alta parte, si pe mine ma intereseaza sa inteleg ce se intampla pe circuit, iar pentru asta, in limita timpului, iau la citit informatia la care am acces. Dar nu sunt dispus sa inghit pe nemestecatee ceea ce spune presa, ce declara Q, etc. Informatia trebuie preluata critic. Desigur, am favoritii mei (echipe si piloti) si, de ce nu, simpatiile si antipatiile mele, pe care nu le-am ascuns niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate