cooldeep Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) pana ma bag in gps sa pun trackul, iata poza In alta ordine de idei, avand in vedere timpu petrecut la masa si faptu ca nu ne dadeam dusi, desi era clar ca noaptea vine poate ne vedem in oras la o bere/suc/ceai/apa cu/fara motoare. Apropo, a mai mers careva pe la surduc? : ) Caci io inainte de lugoj am uitat sa ma abat de pe national : ) Mi-am adus aminte abea acasa.PS: mi-ati murdarit motoru : ))))) si nu am mai avut chef sal spal cand am ajuns : ) acu se cimenteaza imala aia pana luni pe el de numa : )PS2: chiar am vazut bine ca imi mutau rafalele de vant aparatu si dadea sa pice, exista o diferenta de incadrare intre poze : ) cica or dat cu cod galben de vant pe la pranz pt zonele de montane : ( a venit ne anuntat Editat Noiembrie 15, 2015 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) Ce spui@cooldeep de murdarit. Eu mis dator o lada de bere lui @cstelia. Nu a apucat sa infunde drumul cu bolovani si lemne,si am mers ca-n palma. Acum trebe sa dau lada de bere. Deci, trebuie sa facem o adunare generala. P.S nu a mai mers nimeni pe la Surduc, era prea tarziu. Eu am luat varianta spre Buzias, @efu, Recas. » Post actualizat in 22 Nov 2015 12:03 As fi postat filmul mai repede, dar am avut probleme cu randarea. Posibil sa am probleme si cu drepturile de autor, deja am 3 avertizari. » Post actualizat in 22 Nov 2015 12:07 Editat Noiembrie 15, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Da frumoasa filmarea si editarea, esti profesor Kalator.....se pare ca bucata de drum de care ziceam eu acea coborare care era mai naspa cand am fost prin primavara au imbunatatit-o....La anul facem din nou traseul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 la anul nu mai ratezi iesirile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Dacă vrei să mai montezi și din filmarea mea, îți trimit fișierele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Iti trimit mailul. Imi trimiti prin wetransfer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Asa eee Kalator la anul le facem pe toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Vezi sa nu rămână doar o amenințare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 NuNu cu siguranta voi fii prezent......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Si mai ridicam si stacheta la noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Atunci să punem gume adecvate, ce ne tot fandosim cu atâtea ”50-50”! Ori caramele ori nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Si mai ridicam si stacheta la noroaie in cazul asta trebe sa imi caut o martzoaga pentru noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Nu trebuie. E foarte bun Transalpul, crede-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Da, ai dreptate. Data trecuta m-au bagat baietii de la Cluj prin niste noroaie, ca ma mir ca am iesit. Aveam si pasager. La nevasta-mea ii este groaza de asa experiente cu noroaie. trebuie sa o las acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Duminica se risca careva la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Pas. Nu mai am asiugurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 (editat) N-am putut sa traiesc fara asigurare la motor... pe 12 imi expirase si mie, si dupa 3 nopti nedormite, cosmaruri si depresie, am decis sa renunt la cina de craciun si sa fac una... Merita! Editat Decembrie 18, 2015 de dezamagitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Iti fac eu cinste cu masa de cracila, numa' daca ma duci pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 N-am sa de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Duminca 28 Feb. iese careva la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Pass. Pana dupa 15 Martie sunt inghesuit rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Hai sa incercăm weekendul ăsta... Vorbim și despre des-camerare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Vin si eu cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Pass, pass, pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Hai sa incercăm weekendul ăsta... Vorbim și despre des-camerare. Daca e vreme buna, iesim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate