zer0gravity Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Omule, un set de scarite e in jur de 90-100 lei... mai sigur decat sa te trezesti ca-ti zboara improvizatia de acolo N-am găsit în RO pt V Strom 650 K4 .. iar de pe ebay durează.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Nu te baza pe improvizatia facuta la scarita. Saibele acelea (majoritatea facute in China) sunt foarte moi ca si material. Daca o sa te ridici in scarite, ai grija sa nu ajungi cu picioarele pe asfalt. Editat Noiembrie 18, 2015 de Radu H. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zer0gravity Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Nu te baza pe improvizatia facuta la scarita. Saibele acelea (majoritatea facute in China) sunt foarte moi, ca si material. Daca o sa te ridici in scarite, ai grija sa nu ajungi cu picioarele pe asfalt. Mda.. de-aia am umplut o portiune din spatiul dintre ele cu sudura... e totuși o soluție temporară.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Intra pe motorush.ro, ia numarul de telefon al lui mexykanu si suna-l... stiu ca are pe stoc scarite, pt varadero a avut, poate are si pt a ta. Sau, in cel mai rau caz, le aduce in vreo 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zer0gravity Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Intra pe motorush.ro, ia numarul de telefon al lui mexykanu si suna-l... stiu ca are pe stoc scarite, pt varadero a avut, poate are si pt a ta. Sau, in cel mai rau caz, le aduce in vreo 2 saptamani. Ok, mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Urmeaza ca sa le bag in topcase. Sper sa iasa treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Ce tip de led sunt? Cati lumeni au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Ce tip de led sunt? Cati lumeni au? N-am idee... Le-as pune pe fata pe post de proiectoare pentru ca se vad foarte puternic. E timp pana la primavara de mesterit. Sa iti faci o idee, astea sunt » Post actualizat in 21 Nov 2015 22:07 Ce era mai greu a fost facut. Mai urmeaza ca sa il conectez pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 N-am idee... Le-as pune pe fata pe post de proiectoare pentru ca se vad foarte puternic. E timp pana la primavara de mesterit. Sa iti faci o idee, astea sunt » Post actualizat in 21 Nov 2015 22:07 Ce era mai greu a fost facut. Mai urmeaza ca sa il conectez pe mobra cat au costat? » Post actualizat in 23 Nov 2015 06:58 azi am montat etrierul beringer cu disc nou si placutenoi,problema e ca nu pot aerisi cum trebuie,aeresitorul e aproape lipit de banjo si nu pot baga tubulara,dupa ce aerisisesc cum trebuie vin cu feedback Inginerie balcanica.... Macar din respect pentru discul ala nou, puteai sa pui suruburi la fel, si nu mizerii ruginite de 6 feluri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 cat au costat? 25 ron. Mai trebuie sa dau vreo 5 lei pe niste mufe ca sigur va fi nevoie cand il voi da jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 N-am idee... Le-as pune pe fata pe post de proiectoare pentru ca se vad foarte puternic. E timp pana la primavara de mesterit. Sa iti faci o idee, astea sunt » Post actualizat in 21 Nov 2015 22:07 Ce era mai greu a fost facut. Mai urmeaza ca sa il conectez pe mobra de unde ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 de unde ai luat? http://www.aliexpress.com/item/1Pair-3-LED-COB-Car-Auto-DRL-Driving-Lamp-Daytime-Running-Fog-Light-White-New-Hot/1976951293.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 de unde ai luat? Chinezi,evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 deja studiez unde pot sa fac montajul pe topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Si un mic teaser Chiar ca teaser... Imi pusesem castile, asteptand macar 3 secunde de sunet si... teapa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Astazi nimic. In schimb, ieri am spalat-o, am spalat lantul si l-am uns cu ulei, scos bateria, umplut rezervorul ochi, parcat in magazie, cocoţat pe stander, tras folie de plastic pe ea si cam atat pe 2015. Pana la primavara, ma dau pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Am si eu o intrebare, sistemul de franare se poate aerisi/incarca cu lichid fara ca motocicleta sa fie prezenta? Da, prin telepatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Logic ar trebui sa se poata, doar ca tre sa ai ceva care sa iti limiteze cursa pistoanelor, altfel o sa le dai afara daca le si faci aerisirea ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Logic ar trebui sa se poata, doar ca tre sa ai ceva care sa iti limiteze cursa pistoanelor, altfel o sa le dai afara daca le si faci aerisirea ca la carte. Exact... ele ti se opresc in discuri. Neavand discurile... le tot scoti aerisind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Trebuie sa sti exact grosimea discurilor, exact ! si el sa gaseasca ceva similar, sau du-i direct roata fata cu discuri cu tot. Daca piesa pe care o pune el nu are exact aceeasi grosime ca discurile o sa te trezesti ca iti scate lichidul de frana sau da pe afara cand pui pe discurile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Vineri viroaga mea s-a gandit sa-si ia zborul... a luat-o vantul pe sus si a dat cu ea de pamant. La prima vedere doar oglinda era stramba... la a 2a vedere, adica azi pe lumina, am mai gasit semnalizarea stanga spate rupta (bratul de cauciuc), reparatia de moment fiind power tape si capatul de ghidon julit bine. Dupa ce am plecat cu ea, am observat ca ghidonul e stramb... unul dintre inaltatoare era stramb (prezonul de fapt). L-am indreptat, dar maine trebuie sa mai trag putin ghidonul spre mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Un coleg se plingea ca vintul i-a culcat mobra de peste 200kg la Piatra Arsa, asa ca mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Ca lantul antifurt e bun si ca sa-ti tina mobra in loc pe vant puternic inca nu m-am gandit. Da' nu am gasit-o pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Ne-am mutat intr-un garaj cu electricitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 ...montat parbriz si proiectoare ceata(sau DLR...dupa caz.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate