Lucian_M Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Sunt capetele originale, n-am probleme. Editat Aprilie 9, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Nu tine de echilibrare, ca nu faci echilibristica Greutatea la capete reduce din vibratiile din ghidon. Petre, dar ai tras ceva de foaia aia spate... mai avea putin sa se rada de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Nu tine de echilibrare, ca nu faci echilibristica Greutatea la capete reduce din vibratiile din ghidon. Petre, dar ai tras ceva de foaia aia spate... mai avea putin sa se rada de tot. N-am tras eu, au tras altii. Eu de cand am cumparat-o am facut vreo 600km. Spunea proprietarul ca kit-ul de lant are 1 an vechime... m-am facut ca nu-l aud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Un an vechime la el... plus alti cativa ani la altii, inaintea lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Pinionul spate e bun de aruncat la ţintă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 pare sa fie facut din aluminiu, poate d-aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 pare sa fie facut din aluminiu, poate d-aia. Nu e aluminiu, e otel. Furca era plina de ulei, dupa ce am spalat-o am constatat ca nu mai pierde ulei. Cel mai probabil pt ca nu mai are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Furca era plina de ulei, dupa ce am spalat-o am constatat ca nu mai pierde ulei. Cel mai probabil pt ca nu mai are... sigur s-a scurs de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 sigur s-a scurs de tot Sper sa o desfac sambata si sa vad care e treaba cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Montat strobe si poziţie LED pe spate. Editat Aprilie 11, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Montat gopro 5 black pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Montat tankpad+protectie buson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Parcă şi tank-pad-ul e pus stramb, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Parcă şi tank-pad-ul e pus stramb, nu? Da topcase-ul tau crezi ca e drept???)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Hihi, m-ai prins. O să sui bascula pe stander. ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Suie si tu t.i.r.-ul,lasa bascula in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 N-am de ăla. Sui şi eu ce pot. Standerul nici nu e al meu, e de împrumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Servisat suspensia fata, cu inlocuire ulei si semeringuri. Si daca tot am umblat acolo m-am gandit sa vad cum sta treaba si cu rulmentii de jug - ca tot aveam un kit cumparat. Well.....erau varza, ruginiti, camasile pline de urme de bile.... O cam fost de munca cu scosul si bagatu` la rulmentii astia da` ma declar multumit. Si am facut si o reconditionare a pompei de frana fata (curatare+inlocuire garnituri piston) Editat Aprilie 13, 2017 de Florin_Nx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Da, a meritat efortul! Azi am pus si eu hamul cu relee pentru faruri, noaptea e o placere sa circului, lumina emisa e mai puternica, mai alba. Nu am rezolvat si cu pass-light, dar o sa ii dea de capat vreun electrician bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 sigur s-a scurs de tot O umplem la loc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 (editat) Revopsire furca. (nush de ce am facut-o verde anul trecut )), cert e ca aveam in cap sa o revopsesc de cand am vazut-o verde) 1. fara stander - o caramida BCA - 2 scandurele sub galerie ) cricul lasat cu un lemn sub el sa stea in "echilibru" -am ridicat-o 2 oameni - 2. scos etrieri 3. scos ax, roata 4. izolat cu scotch hartie + hartie din cutia postala 5. acoperit gauri/filete 6. degresare de 3x 7. 3 straturi corespunzatoare 8. reasamblat + loctite thread locker 9. asfalt uscat! Editat Aprilie 14, 2017 de rastafarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Era mai misto verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 A venit iepurasul la Aprilia mea cu o pereche de semnale noi pe spate si inaltatoare de ghidon + o spalare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 (editat) Astazi in timp ce unii mancau si beau eu am ales sa-mi revizionez furca la Yamaha mea. Iata ce am gasit in telescoape: Titei, sisturi bituminoase, gudron... Editat Aprilie 17, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Fortat de imprejurari, am desfacut carena stanga de la V-strom si am strans colierul de la radiator, imi picura antigel. Sper sa se fi rezolvat problema. PS: nu lucrez in zilele de sarbatoare, dar m-a ierta Dumnezeu, a fost pentru o cauza nobila. Ar mai fi putut astepta, totusi am vrut sa stau linistit. Cum trece Pastele, schimb si antigelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate