Marc Marquez Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 I-am facut o cheie noua dupa ce, cea veche s-a rupt in rezervor. M-a lovit de dimineata "bucuria" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Unde ai gasit modelul de far? Salutare, ieri am terminat de facut toate modificarile mobrei mele(nu ii montasem oglinzile inca, nu criticati) Pe langa paintjob si multe altele de ieri are si stop led cu semnal incorporat si faruri cu angel eyes. Motorul este yamaha r6 2002, o sa revin facute pe timp de zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Din cauza ca saptamana trecuta am desfacut o jamba si am vazut ca am uzura la cuzineti, am dat comanda la ambulantamoto de cuzineti noi (216 cuzinetii si uleiul belray de furca, 80 semeringurile de la mymoto c-ta). Si cum stiam weekendul asta era pierdut, ieri mi-am luat si un pistol de impact (deala ca la vulcanizare) si am desfacut si celalalt picior. Si mi-am facut de lucru azi: am curatat frumos fiecare amortizor, fiecare piesa am spalat-o de ulei si le-am lasat sa se usuce. Dupa care mi-a mai venit o idee: pt. ca aveam urme de pietricele pe amortizoare, le-am tras si o vopsea calumea, primita de la cineva: teoretic dai cu ciocanul si nu pateste nimic, practic, vom vedea in viitor Dupa care a urmat inca o idee: sa imi montez cutiile de aluminiu, dar din pacate nu am avut materiale si m-am oprit la masurat si montat vreo 2 suporti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Dupa 3 ani de pauza ...azi am cumparat-o...... '04 VFR Vtech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Momentan am un loobman care-si face treaba binisor, dar sincer chiar o sa caut acest spray, ca vreau sa vad minunea cu ochii mei. Multumesc. Chiar, tu de unde-l procuri? eu il procur de la un dealer de lubrifianti din München Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 am mai pus 100 euro in cont pentru cumpararea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Azi am spalat-o, i-am facut plinul, am degresat jantele si i-am uns lantul. Apoi a venit furtuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 I-am uns lantu cu un spray si ulterior am inceput asamblatul la un sistem automat de ungere a lantului. O sa revin eu cu ceva poze cand va fi gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 neatza azi am facut comanda de un set de oglinzi am ramas fara in urma accidentului din seara de 30 05 20013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 am montat maneta reglabila si scarite reglabile Touratech comfort imbunatatit in mod incomparabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 setat toate suruburi de amestec la 2 si trei sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Am strans un surub si acuma nu mai bate nimic in carene cand trec peste denivelari! 2 years of noise.. Si am ridicat far un pic, batea in pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Astazi a fost revizia intreaga a instalatiei de iluminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Salut baieti ! Azi i am pus tankpad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Ieri am tras un furtunel de la drenajul airboxului si l-am dus deasupra lantului. Daca tot mai baga ea ulei in airbox, macar sa-l dea cu folos, pe lant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 buna idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremistu Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Ieri am tras un furtunel de la drenajul airboxului si l-am dus deasupra lantului. Daca tot mai baga ea ulei in airbox, macar sa-l dea cu folos, pe lant... daca stiu eu corect, rostul dopului de la furtunul de drenaj e sa nu traga aer nefiltrat, asa ca tu o sa tragi putin aer de deasupra lantului. Daca vorbesc prostii, nu ma supar sa fiu corectat. Eventual poti pune o valva in capatul furtunasului sa nu traga aer, dar cantitatea de ulei e nesemnificativa pentru ungerea lantului Editat Iunie 17, 2013 de extremistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 I-am pierdut numarul. Literalmente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 eu i-am rupt cablu de soc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) Pt. ca dupa mult timp de bagat bani in ea si schimbat piese & stuff, chiar nu mai are ce sa mai cada, i-am facut programare la RAR si am inceput adaugarea de accesorii folositoare: i-am luat o priza pt. gps. Zilele trecut am luat teava sa ii fac suportii pt. cutiile de aluminiu. Nu ma pot abtine sa nu surubaresc si sa imi fac lucrul pe placul meu... Editat Iunie 17, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 daca stiu eu corect, rostul dopului de la furtunul de drenaj e sa nu traga aer nefiltrat, asa ca tu o sa tragi putin aer de deasupra lantului. Daca vorbesc prostii, nu ma supar sa fiu corectat. Eventual poti pune o valva in capatul furtunasului sa nu traga aer, dar cantitatea de ulei e nesemnificativa pentru ungerea lantului La drenaj nu e nici un dop, pe acolo curge uleiul acumulat in airbox. Gazele de carter se duc in airbox, unde majoritatea reintra in motor, insa mai si condenseaza si se acumuleaza ulei pe fundul airboxului, care are un orificiu de drenaj prin care curge excesul de ulei acumulat. La auto exista niste separatoare de gaze, de fapt simple site metalice, prin care gazele trec si se duc in galeria de admisie iar uleiul strans coboara in baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Astazi, ultima ei pregatire si revizie pentru festivalul moto de la Sag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 In ultimele weekenduri: dat jos capacul de la chiulasa, chiulasa si blocul motor. Le-am curatat, am facut testul lichidelor (cu diluant) si testul penetrant (cu spray d-ala colorat). Totul ok asa ca trebuie sa schimb garniturile pentru care am dat stire-n tara . Cum vin garniturile, o sa montam motorul. S-a desfacut si verificat si pompa de apa (impreuna cu 2 amici mult mai priceputi ca mine). Acum am mobra desfacuta in destule bucati si suruburile la borcan de-mi vine sa-i plang de mila. Poze nu am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 am schimbat ghidonu acu cam o sapt asa ... si ieri am spalato ca era murdara de la maree ... acuma arata si ea a motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 eu azi sper sa o duc in service.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate