Figment Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Am spalat-o dupa o baie de noroi. Poate se opreste bold-ul </b></strong> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Am spalat-o dupa o baie de noroi. Poate se opreste bold-ul </b></strong> fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 hmm ,nu sunt atehnic si invat din greseli,surubul cred ca era fisurat ca a pleznit imediat,mi-a luat ceva ore si 60 de ron cat am dat pe setul de tarozi,pentru probleme la care nu gasesc rezolvare ma duc la mecanic,stiu ca poate ma costa mai mult fiindca am inceput sa adun scule,dar macar stiu ca le fac cu mana mana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 I-am pus un bec Philips Blue Vision. 50 de lei aruncati pe fereastra... Incearca osram night breaker.E si mai ieftin si n-o sa mai "arunci" banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 I-am pus un bec Philips Blue Vision. 50 de lei aruncati pe fereastra... trebuia sa iei Philips Xtreme Vision si nu ii aruncai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 I-am pus un bec Philips Blue Vision. 50 de lei aruncati pe fereastra...Intrebarea e... ce far ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Subscriu si eu pt philips extreme vision. Am avut pe moto inainte de a pune xenoane. Lumina dubla fata de stock. Editat Iulie 21, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 farul la VTR e o lumanare idioata (comparat cu farurile de naked de Bandit, CB etc), pe langa asta al mau mai are si putin praf inauntru....cel mai "quickfix" a fost sa schimb becul si extrem vision asta da mai bine/tare cu cel putin 50%. Cand o s-o dezbrac ca s-o fac naked, ii curat si farul stock ca sa fie giugiuc cand si daca i-oi pune carenele inapoi. Citisem undeva ca daca becul are enspe ani, nu mai arde la fel de bine ca la inceput, cica e bine sa-l schimbi dupa vreo 3-4 ani chiar daca nu se arde..... nu stiu daca e asa, sa zica inginerii astia de p-aici, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 daca vrei sa bata mai tare pt moto e cel mentionat de motorocker xtreme vision. Mai este si cityvision portocaliu si cu 40% mai puternic. Am avut cel portocaliu si acum xtreme. E mai bun fata de unul standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 BTW, vezi ca exista si dedicat, Xtreme Vision MOTO (eu d-asta am)....dar e nitel mai scump ca ala auto » Post actualizat in 21 Jul 2015 07:45Inca nu m-am hotarat daca o fac pe stil clasic naked (caz in care ii pun far de Bandit/Hornet/CB + mini parbriz, de fapt flyscreen mic cat sa acopere bordul stock<mutat pe furca> si cablaria) sau naked modern (caz in care ii pun far ori de Z750, FZ6 ori ceva asemanator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 daca ar fi sa pun doua, nu dominatoarele ar castiga (sunt mici si impotente), ci farurile de Speed Triple + flyscreen, montate pe suportul cadrului de bord, adica sa nu se miste odata cu ghidonul, fix ca la Triumph....asta mi-ar usura munca considerabil, ca nu m-as mai chinui sa prind farul si bordul pe furca...dar arata messy...uite cum a facut-o portugheju asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 bre sa nu uit sa iti fac poza la masca aia de street fighter sa vezi daca iti place sau nu ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 pai fa si da-o pe whatsapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 N am mai mesterit nimic de vreo 10 zile. Le am abandonat de tot :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSB Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Azi am spalat mobra, curatat si uns lantul ca doar le-am facut vineri dar ma mancat sa ma duc la redbull romaniacs pe motor prin praful si nisipul ala de pe drum Am mai verificat lichidele, furtune frana si alte minuni ce tin de siguranta pt ca s-au strans cativa km de cand ma plimb cu ea si vroiam sa vad in ce stare e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 N am mai mesterit nimic de vreo 10 zile. Le am abandonat de tot :| caldura e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Eu am avut pe un VFR montate becuri Osram Cool Blue si am fost multumit de ele . Este adevarat ca fac comparatie intre doua tipuri de faruri total diferite fiind vorba de VTR si VFR dar fiind vorba de lumina ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Si caldura si treaba si juniorul caldura e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Am demontat si vopsit aripa fata. Azi pictez flacari Aaah, si am pierdut un surub in drum spre magazinul cu diluant. Acu' sa caut un strungar sa-mi faca o bucsa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Pfoa, daca ar fi sa adun toate suruburile pe care le-am pierdut in toata viata cred ca mi-as deschide magazin. Mi-am retrasat drumul mergand pe jos, si am gasit vreo 3 suruburi, da' nu ala care imi trebuia mie. Daca vrei sa deschizi magazin, iti recomand o plimbare pe langa un drum cu gropi. Gasesti stocul de inceput cu usurinta. De fapt nu surubul ma doare pe mine, ci bucsa care imi tine coburile, care nu o gasesc sa cumpar. D-aia ziceam ca va trebui sa caut un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) Am schimbat uleiul si filtrul. Urmeaza sa o spal, maine o asteapta ceva km Editat Iulie 30, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 azi am testat claxonul. Era cam lesinat, ma bufnea rasul cum se auzea. L-am curatat ieri cu spray de contacte si suflat cu aer comprimat. A prins viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 azi am testat claxonul. Era cam lesinat, ma bufnea rasul cum se auzea. L-am curatat ieri cu spray de contacte si suflat cu aer comprimat. A prins viata. Desfa surubul din centru si cu el slabit,ciocane in metal. Apoi strange-l aproximativ cum a fost strans inainte. O sa mearga si mai bine,dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Desfa surubul din centru si cu el slabit,ciocane in metal. Apoi strange-l aproximativ cum a fost strans inainte. O sa mearga si mai bine,dupa Asa am procedat, l-am demontat. La surubul de reglaj nu am umblat. Merge bine acum, era aiurea in trafic pe silent. E un Nikko horn 1.5A 105 dB prezent pe mai multe motoare Yamaha. Deja cautasem pe net la dezmembrari in caz ca nu reusea operatiunea de resuscitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Am demontat si vopsit aripa fata. Azi pictez flacari Aaah, si am pierdut un surub in drum spre magazinul cu diluant. Acu' sa caut un strungar sa-mi faca o bucsa .... ce tip vopsea folosești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate