Falkenberg Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ciudata metoda de diagnoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ciudata metoda de diagnoza. De ce ciudata? Era trist sa cumpere pompa de benzina si sa vada ca tot nu merge. Asa macar e sigur ca aia e problema. A incercat si sa schimbe toata benzina din rezervor cu alta mai scumpa, dar tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Se poate masura, constata. Schimbul de piese se face in mod normal daca ai epuizat alte metode de diagnostica. Pentru ca vezi ce patesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 La o privire mai atenta am gasit un furtunas de vacuum intre galeria de admisie si un senzor care nu era pus la loc. Incurca la scoaterea furtunului de benzina si de aceea l-a scos cineva, si a uitat sa-l puna la loc. Eu nu am vazut cand a fost scos (eram pe partea cealalta a motocicletei), iar cand a fost pus furtunul de benzina la loc vorbeam la telefon. Acum nu mai e suparata si becul FI ramane stins. Si in curand o sa-i cumpar si o husa, sa o protejeze de praf, poate nu se mai supara pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Am spalat o bine, am bagat o la adapost, i am pus prelata si acum asteptam sa mai vina putina vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Saptamana trecuta ,am schimbat uleiul +filtru de ulei ,pregatita pt drumul spre casa . Astazi am cules penele (de bufnita )de pe motocicleta .Urmeaza sa-i fac si un dus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 I-am tras un polish sa fie ...sclipicioasa. Daca afara sunt nori, macar ea sa straluceasca.:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 ieri din timp liber,am duso la un polish,schimbat garnituri evacuare,ulei si filtre...asteptam ziua cand o sa ii schimb pastilele(cam clantane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Azi i-am aranjat prelata mai bine, pt ca a batut vantul destul de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Mi-am tapitat saua, am facut o pereche de scarite de pasager din doua cartuse de gloante si o pereche de scarite de mobra, si ca final de zi, mi-am vopsit toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Aseara am montat furca fata, curatata, revopsita, cu simeringuri de ulei, sigurante si simeringuri de praf noi + ulei Bel Ray 10w, fix 245ml, cum zice manualul... bagati cu seringa de 20ml ) N-am mai facut poze dar am montat si ghidonul + comenzile si mansonul de pe stanga si am bagat ulei in cablurile de acceleratie. Azi urmeaza cele de pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu96 Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 I-am schimbat uleiul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 ieri din timp liber,am duso la un polish,schimbat garnituri evacuare,ulei si filtre...asteptam ziua cand o sa ii schimb pastilele(cam clantane) Ai vazut cum arata dupa un an o masina polishata? Mata, se duce naibii lacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 am tinut o de mana" si i am aratat padurea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 hihi si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Ai vazut cum arata dupa un an o masina polishata? Mata, se duce naibii lacul. oricum era dus.a stat intr-un atelier de sudura,polizat si to tacamul...... Editat Septembrie 24, 2013 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Aseara am montat furca fata, curatata, revopsita, cu simeringuri de ulei, sigurante si simeringuri de praf noi + ulei Bel Ray 10w, fix 245ml, cum zice manualul... bagati cu seringa de 20ml ) N-am mai facut poze dar am montat si ghidonul + comenzile si mansonul de pe stanga si am bagat ulei in cablurile de acceleratie. Azi urmeaza cele de pe dreapta. de ieri pana azi, i-am montat ghidonul (din nou, uitasem sa pun suportul si indicatoarele luminoase), am pus si comenzile pe partea stanga, cablurile de acceleratie, senzorii de ambreiaj si frana, farul, sigla, ceasul de km, aripa fata si elementele reflectorizante de pe laterale. sper sa postez in fiecare zi pe topic... asta insemnand ca montez la ea (pe cat posibil, de la ora 19-20 pana la 22-23-24) si e gata cat mai rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 de ieri pana azi, i-am montat ghidonul (din nou, uitasem sa pun suportul si indicatoarele luminoase), am pus si comenzile pe partea stanga, cablurile de acceleratie, senzorii de ambreiaj si frana, farul, sigla, ceasul de km, aripa fata si elementele reflectorizante de pe laterale. sper sa postez in fiecare zi pe topic... asta insemnand ca montez la ea (pe cat posibil, de la ora 19-20 pana la 22-23-24) si e gata cat mai rapid spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 sper sa postez in fiecare zi pe topic... asta insemnand ca montez la ea (pe cat posibil, de la ora 19-20 pana la 22-23-24) si e gata cat mai rapid La ce etaj stai? Sau locuiesti la casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 spor la treaba Merci, sa fie La ce etaj stai? Sau locuiesti la casa? La bloc, dar din fericire la parter, cu o sufragerie nu prea aglomerata de mobila (doar de mobra, cutii cu piese si scule) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Merci, sa fie La bloc, dar din fericire la parter, cu o sufragerie nu prea aglomerata de mobila (doar de mobra, cutii cu piese si scule) Asta e o imagine pe care vreau sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Pot confirma colegii forumisti care au fost la mine... si probabil acum de asta evita sa mai vina la bere in casa ) Glumesc... Uite topicul meu, parca am pus si o poza cu piesele depozitate in cutii /index.php?/topic/691650-yamaha-virago-bloody-mary/ Din pacate ieri n-am facut nimic la ea, iar azi inca sunt la munca... deci slabe sanse sa mai fiu in stare la ora 21 de ea. Poate maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Schimb de ulei cu rasturnare si sudura de piulita pe piulita de evacuare mancata... ceva frumos. Noroc cu frate-meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 azi a inceput sa semene a motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 bravo ma! mai e un pic. examen, chestii, nu mai stiu ce mi-ai zis...parca luasei plasticu nu? uite-o si pe a mea; am reglat cursa la pedala de schimbator si am spalat-o, ca trecuse ploaia prin husa oxford si cu praful de pe ea a iesise un smac scarbos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate