Sari la conținut

Romani printre engleJi


Bigfoot
 Share

Postări Recomandate

Nu este o idee rea, dar ar fi prea boring sa fiu doar eu cu Eugen_Ghe, doi "ciudati", ar trebui sa vi si tu, sa vina Vrajitorul din OZ, Ice Quenn ( mai ales ea, care .........lauda UK-ul neconditionat si critica RO neconditionat ) Ice Man de asemenea, chiar si Eliadar...................si inca un "ciudat" Ghost_rider nu si-a permis sa laude decat locul de munca atat.

 

Ar fi interesant asa sa ne adunam toti la o masa sa vedem cu cine avem de-a face.

Numai daca aduci croissante de Floreasca comandate cu o zi inainte si Eugen aduce poze cu toate gropile din Birmingham.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 924
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Numai daca aduci croissante de Floreasca comandate cu o zi inainte si Eugen aduce poze cu toate gropile din Birmingham.

You can count on it :burnout:

» Post actualizat in 10 Mar 2015 22:21

Da' zi-mi asa. Tu cum interactionezi cu lumea de-acolo? In ce conditii, cum te-ai luat cu ei? Zi-mi ca unui sarac ce sint.

 

E vina mea ca tu iti dai seama de valoarea ta?

Eu doar am spus ca ai vrea tu sa fi asa de ghinionist ca mine, acum.............tu singur ai tras concluzia ca esti sarac. Felicitari :10:

 

 

Scri mult si prost fara exemple concrete, dai si tu din taste, cand te vezi la tastatura te crezi la orga. Cand vezi ceva la altu ce tu nu ai avut te rezumi la "arma" complexatului ( sau saracului cum bine iti dai seama singur) care imediat cum vede ceva ceea ce nu are sau ceea si-ar dori sa aibe /regreta ca nu are, recurge la unica optiune disponibila, sa arunce cu (cuvant urat), singura lui posesie (spirituala sau materiala), trezeste-te pana nu te afunzi pana peste nas............asta asa ca sa ramai cu mirosul "dulce" si ochii tanjind la ce vezi in curtea altuia ;)

 

La cata "pwla" ( ca sa iti vb pe intelesul tau ) ti-ai luat si o sa iti mai iei, incerci si tu sa distribui..............ce sa-i faci.............esti comic in incercarea ta disperata de a te afirma sau de a atrage atentia.

Trebuie sa iti faci si tu veacul pe undeva pe forumuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie topicul asta imi aminteste de "nea Marin si cinematograful" http://m.trilulilu.ro/amza-pellea-nea-marin-si-cinematograful ...

 

Bigfoot, daca nu-ti place acolo unde esti intoarce-te frate inapoi in Rromania si gata! Sincer, la cum pui problema nu inteleg de ce ai mai plecat in primul rand. Un copil de bani gata pe care l-a lovit amocul si regreta decizia luata probabil intr-un moment de rebeliune specific adolescentei. Valorile tale morale sunt specifice parvenitilor fosti nomenclaturisti sau interlopilor din anturajul anex al acestora asa ca oricum nu-ti vei gasi linistea in alta parte decat unde bunastarea ta materiala impresioneaza "dusmanii care n-are valoarea ta" (sic!).

 

Bai, da' porumbu' ala a cui era?...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Valorile tale morale sunt specifice parvenitilor fosti nomenclaturisti sau interlopilor din anturajul anex al acestora asa ca oricum nu-ti vei gasi linistea in alta parte decat unde bunastarea ta materiala impresioneaza "dusmanii care n-are valoarea ta" (sic!).

 

 

Probabil ca vorbesti din propria ta experienta.

 

Ma doare pe mine in cot de ceea ce crede lumea despre starea mea materiala.................................la sfarsitul zilei ce este in mana nu este minciuna, mai departe fiecare apreciaza o valoare materiala in functie de nivelul lui ( adica in functie de cat il duce capul...............dar................daca esti complexat evident ca te gandesti la portofel ).

 

Nu este o rusine sa ai ceva. Hilar este sa il blamezi pe altul ca are ceva. Porci porci!

» Post actualizat in 11 Mar 2015 00:49

N-are rost sa imi pierd timpul cu troli.

Cine nu intelege sa citeasca cu mare atentie la detalii inainte sa deschida gura total aiurea.

Lasati bbbrrrrreeeeeee istoria si cartile, astia care n-aveti treaba cu UK in anul 2015, come here and taste it si mai vb noi dupa aceea.

Totusi aveti "o scuza" cand mai auzi la televizor, la radio peste tot UK nivel SF alea alea. Da salarii mari, unele locuri de munca sunt cu adevarat SF fata de ceea ce poti gasi in Romania, DAR calitatea vietii si a oamenilor de rand, oameni de care te lovesti zilnic este in opinia mea inferioara. Iarasi a se citi postarea initiala cu mare atentie inainte de a incepe activiatatea de trollll.

Au fost cateva personaje care si-au exprimat opinii contra, foarte frumos, cu un pic de fanatism dar fara a fi trolllll.......foarte bine, cu exemple, argumentate intr-un mod sau altul.......fara a fi influentate de statistici carti si istorie, fiecare a venit cu exemplul lui cat de cat concret.

 

Uitat-va la voi astia care poluati topicul, ce replici penibile aveti, lipsite de exemple concrete, si mai ales ce atitudine aveti fata de unii care fac parte dintr-o comunitate din care si voi faceti parte, care au vorbit frumos si enumerat parti bune din Romania........nu care s-au cacao pe ei sa zica.............a Ro tara de cacao ..............occident..........AVION tata.

 

N-ai cu cine, cu asemenea oameni..............nu cred ca tiganii fac de ras in mod special Romania, pe plan mondial, cat o fac trolli astia prin simpla lor prezenta si stare de spirit la adresa conationalilor si la adresa Romaniei. Cum va prezentati pe forum asa va prezentati si in realitate, plini de (cuvant urat) , pardon occidentalism din carti/statistici. Viata bate filmul.

 

Cine are ochi si cap sa inteleaga despre ce este vorba, bine .................. cine NU aia e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@yo4hgx

 

Fiecare are ratiunile personale pentru care pleaca dintr-un loc si nu trebuie judecat pentru asta.

Iar oameni cu mentalitate de genul fostilor nomenclaturisti si interlopi cu figuri in cap si plini de ei gasesti si in Anglia, de toate nationalitatile, rasele, religiile, sistemele de idei, inclusiv nativi englezi albi. Inclusiv printre lorzi.

Care ce sunt?

Lorzii sunt urmasii alora care au furat de la taranii si muncitorii englezi si de prin colonii.

Adica tot niste parveniti cum ar veni.

Echivalentul boierilor de la noi.

Tot un drac.

Si la fel de aroganti si plini de ei.

 

Eu m-am referit la "lorzii" nostri (sau progeniturile acestora)... care compara Casa Poporului cu Palatul Buckingham ignorand contextul construirii si mai ales simbolurile pe care acestea le reprezinta... care se mandresc cu numarul masinilor de fite din Bucuresti... sau "calitatea" pitipoancelor de prin cluburile tip "bamboo"... si cate si mai cate alte abominatii debitate pe aici.

 

Eu sunt ultimul om care sa judec pe cineva ca a plecat din tara insa mi s-a acrit de propaganda asta proletara precum careia romanii sunt cei mai frumosi si cei mai destepti oameni de pe planeta. Nicaieri nu curge apa si miere, nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada dar ma zgarie pe retina sa vad atata superficialitate de la cineva care se pretinde cel putin intelectual. Cum spuneam, un mucos de bani gata care se crede buricul pamantului! Bleah, cred ca o sa blochez accesul la acest topic, deja imi creste tensiunea...

» Post actualizat in 11 Mar 2015 03:28

Cine are ochi si cap sa inteleaga despre ce este vorba, bine .................. cine NU aia e.

 

Bine ca ai priceput tu la 25 de ani "despre ce e vorba" si multumesc ca ai impartasit si cu noi muritorii de rand din vasta ta experienta de viata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intectual my ass... nu vezi ca nici nu e in stare sa scrie 2 fraze?


» Post actualizat in 11 Mar 2015 04:45


@VdO: asta nu e caz de depresie. Tu n-ai vazut topicul in care eticheta posesorii de BMW lalele (ghici, are BMW), pe cind cei cu italience sau japoneze sint buruieni. A fost luat la pwla de juma' de forum tot ca aici. E un mucos prea pupat in fund de parinti.

 

Am inceput sa-mi dau seama pe la faza cu croasantele da floreasca. Ridicolul acelei povestioare nici acum nu-mi iese din cap.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@l.u.v: nu i se face nimanui mila sa scape topicul asta de chinuri si sa-l inchida? cred ca si-a atins scopul, nu?

un pesimist ar zice ca nu se poate sa ajunga mai jos decit a ajuns deja... dar sunt si optimisti pe aici!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce sa-l inchida ? CE, scriem la tine in sufragerie pe perete? Daca nu-ti place nu mai intra aici, e asa de simplu.

 

Eugen, daca nu pui si poze complete cu fluturasii de plata, io nu te cred ca muncesti, ori probabil esti depresiv ca ai salariul prea mic. :D

 

Bigfut, deci tu acum esti in UK..?

Editat de B.B.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai ca nu mai inteleg. Topicul e initiat de catre un baiat de bani gata cu BMW atat masina cat si motor, care mananca croissants d'alea de lux si care, de bine ce o ducea in RO a ajuns in UK unde totul e de porc? :) Well, this doesn't make sense for me...

Sunt curios cati dintre noi, astialalti de o ardem prin UK ne-am mai fi mutat aici daca viata ar fi fost asa de plina de croissants de pe Floreasca, pe cand eram in RO. Eu unul recunosc, in 2007 cand am avut primul contact cu Londra am venit turist si nu ma gandeam sa ma mut, de vreme ce treaba mergea ok in RO (faceam businesses nene ! :) ). Dupa cateva tzepe majore luate inca disputate in instanta (6 ani +) m-am lecuit si, ca un erou dar cu coada-ntre picioare m-am mutat in UK.

Am trait si eu ceva frustrari, insa usor usor au fost inlaturate de partile pozitive ale schimbarii. Important e sa reusesti sa treci peste intr-un mod cat mai lucid, conectat la realitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am referit la "lorzii" nostri (sau progeniturile acestora)... care compara Casa Poporului cu Palatul Buckingham ignorand contextul construirii si mai ales simbolurile pe care acestea le reprezinta... care se mandresc cu numarul masinilor de fite din Bucuresti... sau "calitatea" pitipoancelor de prin cluburile tip "bamboo"... si cate si mai cate alte abominatii debitate pe aici.

 

Eu sunt ultimul om care sa judec pe cineva ca a plecat din tara insa mi s-a acrit de propaganda asta proletara precum careia romanii sunt cei mai frumosi si cei mai destepti oameni de pe planeta. Nicaieri nu curge apa si miere, nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada dar ma zgarie pe retina sa vad atata superficialitate de la cineva care se pretinde cel putin intelectual. Cum spuneam, un mucos de bani gata care se crede buricul pamantului! Bleah, cred ca o sa blochez accesul la acest topic, deja imi creste tensiunea...

» Post actualizat in 11 Mar 2015 03:28

 

Bine ca ai priceput tu la 25 de ani "despre ce e vorba" si multumesc ca ai impartasit si cu noi muritorii de rand din vasta ta experienta de viata.

 

@ yo4hgx & alti hateri

 

Da ma eu dau exemple clare cu ceea ce lucrez si varsta pe care o am, iar voi dati cu parerea, fara a da repet exemple clare.

Eu am comparat Casa Poporului cu Buckingham Palace ca obiective de vizitat, nu din pct de vedere istoric sau social. Avem si noi cu ce ne mandrii.

 

Ia impartasiti ma si voi varsta voastra si ocupatia voastra...............ia hai ma.

Mucosi sunteti voi bai baJeti, unde erati voi ma la 25 de ani? Unde lucrati? Ce faceati? Ce functie aveati? Pai hai sa ne comparam, hai luati cutia cu servetele si hai sa ne comparam. Hai tata hai. Hai sa dati cu mucii in fasole.

Vai de capul vostru, se vede dupa reactiile voastre cat de realizati sunteti voi( nu neaparat financiar cat mai ales profesional ). Bine poate ca unii dintre voi ( hateri ) inca nu aveti 25 de ani.

 

Depinde de calitatea ta ca MUC de ceea ce intelegi cand unu scrie ceva frumos despre tara ta de origine si da exemple concrete de ceea ce face si lucreaza in afara ei.

Chestia asta nu tine de bani, tine de efectiv cat de duce capul si de ceea ce ai vazut tu in jurul tau.

 

3 oameni au dat exemple concrete pe topic despre ceea ce fac si unde lucreaza, restul au criticat "ciudatii" fara a spune ceva in mod clar si exact.

» Post actualizat in 11 Mar 2015 07:45

De ce sa-l inchida ? CE, scriem la tine in sufragerie pe perete? Daca nu-ti place nu mai intra aici, e asa de simplu.

 

Eugen, daca nu pui si poze complete cu fluturasii de plata, io nu te cred ca muncesti, ori probabil esti depresiv ca ai salariul prea mic. :D

 

Bigfut, deci tu acum esti in UK..?

Yes.

Tare curios sunt sa vad dupa program, ce o sa mai debiteze unii pe aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bigfute, e greu sa-mi imaginez cam ce mailuri trimiteai tu in interiorul corparatiei la care lucrai.

Pe langa greselile gramaticale, mai ai si o problema de compunere, de retorica oarecum infantila.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bigfut, cred ca esti citit cam de 5% din cei care intra pe topicul asta, care-s probabil 5% din membrii forumului, pt. ca scrii mult si prost.

 

@VdO: asta nu e caz de depresie. Tu n-ai vazut topicul in care eticheta posesorii de BMW lalele (ghici, are BMW), pe cind cei cu italience sau japoneze sint buruieni. A fost luat la pwla de juma' de forum tot ca aici. E un mucos prea pupat in fund de parinti.

Ce relevanță are ce a sau au făcut pe nu-știu-ce topic acum nu-știu-când referitor la BMW ?

Pt un fan al bătăii cu rahao și care mai și trișează mâncându-l, spui mult !

 

Da' zi-mi asa. Tu cum interactionezi cu lumea de-acolo? In ce conditii, cum te-ai luat cu ei? Zi-mi ca unui sarac ce sint.

Frustrarea unui depresiv însoțește posturile tale ca un fir al Ariadnei (să te întorci unde ? îți zic eu ) fie că se vor cu emoții, evaluări, judecăți despre film, muzică, muieri, ma-ta, Airbus...

Aluziile ludice sunt pt a te scoate din complexul oedipian în care ai căzut după ce ai omorât toate horneturile și ai rămas fără unicul scop

 

 

Dupa cateva tzepe majore luate inca disputate in instanta (6 ani +) m-am lecuit si, ca un erou dar cu coada-ntre picioare m-am mutat in UK.

Am trait si eu ceva frustrari, insa usor usor au fost inlaturate de partile pozitive ale schimbarii. Important e sa reusesti sa treci peste intr-un mod cat mai lucid, conectat la realitate.

Pare povestea clasică a luzărului plecat "cu coada-ntre picioare" după ce "și-a furat-o". Nu ne intere ! Vrem pildele oamenilor puternici care au plecat să cucerească lumea.

Când o să iei țepe în UK un' te mai duci ?

 

Am tot citit si eu ce s-a scris..fugitiv pentru ca trebuie sa ai timp si rabdare...Din fericire pentru mine am avut contact cu UK si englezii din 2006 in Scarborough, in 2011 Cambridge si 2014 Plymouth, nu am stat mult, intre 2sap si o 1 luna, am participat la formari profesionale in domeniu...si de fiecare data am locuit in familii de englezi. Pe langa UK, am mai "poposit" si in Portugalia, Lituania, Cehia, Malta, Danemarca si Austria, in cadrul unor proiecte ...In final, Anglia pentru mine a ramas o tara de reper, cu drag m-as duce acolo fara ezitare, esti respectat daca stii sa respecti, iar valoare TA nu este pusa la indoiala daca o poti demonstra...Nivelul de intelegere si cultura este incomparabil cu RO, sunt diferente majore greu de recuperat in actualul sistem bolnav din tara... daca spun 50 de ani, posibil sa gresesc..

E frumos să mergi turist sau în vizite scurte și altceva să trăiești acolo. Când tu plătești impozite de 50-60 mii euro pe an iar "localnicii" își iau telefoane sau mașini cu dublu climatronic pe firma doar ca să nu plătească impozit, când la cel mai mare spital din Lyon îți greșesc 3 operații, vreo 2 ani de suferințe (și încă nu s-au terminat, fractura ulna în accident moto ) aprox 30 mii eur cheltuiți pe spital, ți se ia puțin așa. Nu cât să te întorci în RO dar mai dispare din "magie"

Mâna a fost reparată finalmente în RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai micule, in viziunea ta, daca esti belit de un nene cu oo mari in PSD se cheama ca esti luzar? Daca te duci in instanta, ca tot avem justitie independanta, si-ti ceri dreptate, iarasi esti luzar?. Daca te duci in UK si-ti faci o viata noua, esti un onan tradator de patrie?.

Pana una alta stau de aproape 6 ani in UK si nu mi-am luat tepe, poate si din cauza ca nu sunt f multi ca tine sau alte specimene similare care ridica tzeapa la rang de arta sau vad parvenitismul ca virtute absoluta, fapt pentru care, ce sa vezi, si-ar suge chiar si tzeava de la motor (asta asa, ca sa fiu in ton cu forumul).

PS: ti s-a promis un croissant de pe Floreasca pt postul asta?

PS2: ca tot veni vb de looseri, ce sa vezi, eu am fost "reparat" in spitalul din UK fara sa dau o caramica in schimb.

Pare povestea clasică a luzărului plecat "cu coada-ntre picioare" după ce "și-a furat-o". Nu ne intere ! Vrem pildele oamenilor puternici care au plecat să cucerească lumea.

Când o să iei țepe în UK un' te mai duci ?

Editat de MrD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cer cu insistenta sa mergi la o consultatie la un medic specialist si sa scrii dupa ce iti revii !

Se dau consultatii gratis cu 3 posturi mai sus :) Oh, dar am trintit un zimbaret fals.

E frumos să mergi turist sau în vizite scurte și altceva să trăiești acolo. Când tu plătești impozite de 50-60 mii euro pe an iar "localnicii" își iau telefoane sau mașini cu dublu climatronic pe firma doar ca să nu plătească impozit, când la cel mai mare spital din Lyon îți greșesc 3 operații, vreo 2 ani de suferințe (și încă nu s-au terminat, fractura ulna în accident moto ) aprox 30 mii eur cheltuiți pe spital, ți se ia puțin așa. Nu cât să te întorci în RO dar mai dispare din "magie"

Mâna a fost reparată finalmente în RO

Smiorc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun e popcornu'... :ok: Chip going guys!

 

@Bigfoot: cu mai putina aroganta si mai multe cunostinte de gramatica/ortografie ai fi putut sa fii mai convingator.

@Eugen_Ghe: in principiu sunt de acord cu tine, orice tara are si bune si rele, dar nu tre' sa zici acelasi lucru de 75 de ori. :peace:

Editat de captain_obvious
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma, acuma parerea mea e ca (atentie, Adriene, imi vine o judecata de moralitate, scoate rapid rabojul, contorizeaz-o si coreleaz-o cu apreciera mea pt. Cate Blanchett, Melancholia ca film depresiv si Airbusurile ca simboluri falice; a, si cu ma-ta)... Asa, revenind, legatul de Eugen parca e o moda pe forum, nu pricep ce-i asa de grav ca n-a lasat cricul ala.

Editat de gn77b
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In seara asta mi-am luat popcorn, nu mai scrie nimeni?

 

Bigfooot, uite am eu o intrebare pentru tine:

 

Cum consideri faptul ca in Romania exista multe localitati resedinta de judet (municipii) care au cartiere intregi fara asfalt si canalizare? Iti pot da exemple.

Crezi ca poti intilni astfel de cazuri in UK?

 

In Romania exista doar in cateva maternitati - le numeri pe degete - sisteme de intretinere a vietii pentru bebelusi nascuti prematur - incubatoare. Intr-un judet unde materniatile nu au asa ceva toti bebelusii nascuti prematur nu au nici o sansa. Chiar daca ar fi transferati in altele - nu e loc fizic - nici pilele nici banii nu ajuta la nimic.

Crezi ca acest lucru se intampla in UK?

 

In UK asigurarea publica de sanatate iti asigura si servicii stomatologice - oare in Romania e la fel?

 

In UK salariul mediu este undeva la 1500 de lire pe luna - oare putem regasi situatia in Romania?

 

UK are, alaturi de Spania si Germania, una dintre cele mai lungi retele de autostrazi din Europa - regasim acest lucru si in Romania?

 

UK are cel mai mare aeroport din Europa si din lume (si se extinde), regasim acest lucru si in Romania?

 

Ar mai fi multe de enumerat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omule, cu permisiunea ta, am si eu o intrebare: egiptenii au cele mai mari piramide din lume... este ca-i fac din vorbe pe englezi?

acu' cum facem, cine e mai tare: Egiptul sau UK?

 

...

Bigfooot, uite am eu o intrebare pentru tine:

...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...