Admin l.u.v Postat Martie 10, 2015 Admin Share Postat Martie 10, 2015 Mah, nu v-ati saturat sa va contrati pe topicul asta? @bigfoot, ti-ai bagat un bat in c.ur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 @bigfoot, ti-ai bagat un bat in c.ur!! si dupa cum spunea un mare clasic: acu' mai urmeaza sa invirti la el eu unul ma intreb de fiecare data cind citesc cite un astfel de topic: de ce se simt oamenii obligati sa aiba ultimul cuvint pe forum, de ce au nevoaie sa aiba dreptate? probabil ca e vorba de prea mult timp liber ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) Are coneva rabdare sa citeasca tot ce a scris bigfoot? Daca da, stima, poate-mi face un rezumat, ii dau o bere Eu, dar nu stiu de ce. Concluzia, e naspa. Bucurestiul bate Londra la blocuri gri, Londra e plina de gropi si Romania are asflat impecabil (facut evident si cu banii fraierilor din UK) iar muzelul Antiba e mai bun ca ala de istorie natuarala pentru ca e mai intelectual, nu e pentru prosti. De fapt n-a zis chiar de antipa, ci de un muzeu al tehnicii dintr-un oras cu mare traditie tehnica si inginereasca: Bucuresti. » Post actualizat in 10 Mar 2015 08:35 Veni vorba de drumuri, imi pare rau ca nu am montat camera pe masina sambata. Astia cei care mentionati ca aveti asfalt NET SUPERIOR in UK fata de RO )))) ia invartiti voi roata pe langa Castelul Mountfitchet de langa Stansted, nici nu sti ce sa faci.......... Da-l ma in ma-sa de asflat ca esti obsedat. Stii cite localitati sint in Romania fara asfalt? Stii ca multe din ele sint "orase"? Si daca Romania are asflat de citiva ani, ghici ce, e tot pe banii englezilor, fracezilor, nemtilor. Ca astia cotizeaza pentru amarasteni in UE. Am si eu cateva poze facute la case, nu e vb de critica sau de subiectivitate etc. din poze observati va rog marimea lor, standardul lor normal de rand, am 2 poze in care se afla si masina parcata in fata casei, asta ca sa vezi CAT DE MARE ESTE MASINA pe langa o casa. Sa mai ziceti voi ca in RO apartamentele sau casele sunt mici sau de kkao. Atentie la marimea ferestrelor........ Noi avem case si apartamente in primul rand SOLIDE si in al doilea rand, inainte tindeam sa zic decente, acum pot spune ca sunt mari. Noi? Care noi? Aia din garsoniere, din camine de nefamilisti? Si de ce trebuie sa fie casa mare? Eu nu vad care este problema in a compara BUCURESTI cu LONDRA..............miroase cacatul mai frumos in Londra sau ce, paraie mai cu accent sau ce? Bucuresti NU are dc sa fie inferior Londrei, avem si noi Palatul Cotroceni , Casa Poporului ( care se joaca cu Buckingham Palace ........e o "anexa" asa comparativ cu ce avem noi in Piata Constitutiei). Mestere, pina acum te-am mai citit de distractie dar aici mi se pare clar ca una din doua sau poate o combinatie: 1. ori n-ai nici o putere de discernamint. 2. ori esti complet infectat de depresie. Culmea e ca mie Bucurestiul imi cam place - adica realizez ca e naspa rau dar e ceva sentimental, din copilarie, cind ma fascina - , asa cum e el. Dar o comparatie intre Londra si Bucuresti e, in mod evident, la limita sanatii mintale. E plin de viata si are citeva chestii interesante, are si citeva strazi ok, cred ca de acum are si niste constructii terminate dar sa fim seriosi. Si nu, nici Londra nu e orasul meu favorit. Dar e in cu totul alta liga. Editat Martie 10, 2015 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 nu cred ca scopul acestui topic este sa faca o comparatie uk/ro. la fel de bine putea fi usa/ro, suedia/ro sau elvetia/ro cu acelasi rezultat. io cred ca bigfoot si eugen_ghe traiesc bine mersi acolo, is platiti de UKIP sa faca reclama negativa UK ca sa limiteze emigrarea din ro. suna muult mai plauzibil nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Ok, Vralitorule sa-mi zici ce soi de bere preferi Apropo de Bucuresti, culmea e ca si mie-mi place, cu bune si cu rele. Si vb serios...eu fiind de loc din Piatra Neamt, un oras frumos, intre munti...cu lacuri, paduri de tot felul and so on. Insa dorul asta de geografia romaneasca imi trece in 2-3 sapt de vacanta, cum am mai spus-o. Ca daca e sa traiesc iarasi acolo ma voi lovi de aceasi oameni si de acelasi sistem defect. Apropo, o sa merg in vacanta in RO prin August-Septembrie; aterizez la Bucuresti, stau cateva zile dupa care iau masina si fac 300km pe E85 pana la Bacau dupa care inca 60km pana la Piatra Neamt. In 360km nu am pic de autostrada, ci doar nebuni care ma depasesc haotic si alti nebuni care depasesc de pe contrasens dandu-mi flashuri sa ma dau la o parte. Deja cam ala e momentul cand incep sa ma gandesc la intoarcere in UK. Aaaa..si daca cuiva ii este dor de sistemul defect din RO sa mearga la consulatul din Londra e absolut genial, am fost sa schimb pasaportul fetitei. Pt ca intre timp mi-am schimbat domiciliul din RO, mi-au zis ca nu au cum sa-i faca pt ca in sistem apare copilul cu adresa veche) I-am intrebat daca tot au sistem si nu mai lucreaza cu posta nu ar putea sa schimbe ei, IN SISTEM, adresa? Cica nu, tre sa sun la evidenta populatiei in RO sa incerc...dar cel mai probabil tre sa ma duc in tara. Zic ok...atunci ce facem, ca tre sa plecam in vacanta in aprilie. Pai facem pasaport temporar. Zic perfect!!! Hai sa facem!!! cica...pai mergeti la colt sa faceti poze....ei avand camere pe trepied la fiecare birou de acolo. Care, cica, nu-s pentru pasapoarte temporare ci doar pt alea electronice (parca asa se cheama). Zic...plm...o fi greu sa copiezi o poza dintr-un folder in altul. Mergem la farmacia din colt, vine indianul cu polaroidul, tzac-pac, 8 lire 4 poze, ne intoarcem. Acum tineti-va bine ... Ce face tanti? Ia pozele, le scaneaza si ni le da inapoi ASA CEVA ?! Tre sa fac o poza la pasaportul copilului sa vedeti ce fel de poza are in pasaport . Deci...sistemul din RO, comparativ cu cel de aici ? Superb. In UK e de cacao-t ca poti sa-ti faci pasaport online ...permis online si cam tot ce vrei tu online, fara ghisee, tanti ciufute, paznici dumnezei si cozi de oameni frustrati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Ai zis tot: apa e uda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 @bigfoot - spui asa "stai linistit ca au si ei RESITA lor " ....asta-i scris-o doar de dragul de a scrie ceva...dar na, eu te cred totusi daca-mi dai exemplu un cartier al unui oras de ca. 65 000 locuitori al Angliei ( cam atat avea Resita in 2011) care nu are asfalt si canalizare . Eu ti-am dat un exemplu pe care-l cunosc, nu ti-am spus c-am "auzit" "c-ar fi" sate prin nord-estul Romaniei fara curent electric....etc.da hai sa lasam naibii asfalturile...ziceai de oamenii de 30-40 de ani din UK ca-s bolovani, ca nu lucreaza si eu mai stiu ce...1. peste tot exista somaj2. unii someri nu vor sa accepte sa lucreze sub pregatirea lor si sub salarizarea care cred ca li se cuvine ( si aici uite ca vine forta de munca din europa de est si accepta atat jobul sub pregatirea lor cat si salarizarea, findca vor sa stea doar "5 ani" si-apoi sa se intoarca acasa )3. unii chiar nu mai reusesc sa depaseasca statutul de "asistat social" ...din diferite motive, familii destramate, alcool, droguri...etcDar nu inteleg de ce te "doare pe tine capul" ce fac englezii de genul asta...atata vreme cat nu ai cetatenie britanica si nu faci parte din tara respectiva ? Vezi-ti de job, aduna "caramida" de lire ,c-apoi oricum te-ntorci in multpreaiubitul Bucuresti...Exista vorba aia... Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia...Nu mai am ce sa adaug......exista persoane care au clapete pe ochi (precum caii ...ca sa vada doar inainte )..@Eugen_Ghe... cu tine e si mai greu, tu ai fixatii mult mai profunde decat bigfoot . O tot dai intr-una ca in UK nu sunt toate bune si frumoase...desi toate astea le stie aproape oricine, ma rog, cam toti care au o cultura generala, cam toti care au o anumita inteligenta...s.a.m.d.STIM ca exista peste tot coruptie , somaj, prostie...( doar procentajele difera de la tara la tara )S-aveti o zi buna,N.P,S. @Eugen_Ghe ...da´ nu esti la munca domne ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 @Ice-Queen, este a treia oara cand iti sterg o postare care contine un limbaj ofensator la adresa altor useri, ti-am dat si un PM in care ti-am explicat motivele si te-am rugat sa incetezi, dar nu ai inteles nimic, ia-ti o pauza si invata ce inseamna un dialog civilizat! Daca era de acord cu tine, putea avea limba si mai ascutita, nu? Ice-Queen, problema multora de pe aici (chiar si mai tineri decat mine) nu este mandria prea mare de a fi roman ci suferinta (inca!) dupa comunism. De aici si (as putea spune) ura fatza de occidentalism in general. Si in legatura cu toti acestia, daca le cauti trecutul vei gasi dovezi de indoctrinare iremediabila (scoli specifice, salariati in sistem, parinti nevindecati, etc...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 voi stiti ca eugen _ghe e mciuleah zis si "cricuuu baaaa cricuuuuu!!!", da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 da a plecat din Romania (Bucuresti) in UK (Birgmingham) si a descoperit secretul vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) ba..."rad ca prostu la pomana" ..alta vorba populara , eu stiam varianta cu "cainele" , dar chiar nu conteaza despre ce animal e vorba...importanta e partea a doua a zicatorii@Eugen_Ghe...nu stiu daca ai inteles...normal ca e treaba ta unde esti, era o gluma din partea mea...iar parerile tale nu au cum sa deranjeze, ele nu prea intereseaza pe nimeni pe-aici, pe topicul asta...dar incep si eu sa cred ca e o politica ascunsa ptr. a stopa emigrarile din RO....oameni buni,deci a-ti inteles ? peste tot e la fel...stati domne fiecare la casa voastra ,nu urmati exemplul altora care au ajuns in UK si uite ca nu li s-a asternut covorul rosu...sau eventual incercati in Coreea de Nord...ca e la fel ca-n S.U.A. , desi...n-are rost nici asta ..ca e la fel peste toto luam in ordine alfabetica :Australia=Belgia=Canada.....(mai lasam si loc liber ca nu vreau sa scriu asa multe)...= Turcia = Venezuela = Zimbabwe.no...cam asta ar fi.. Editat Martie 10, 2015 de NiCo1713 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Eugen, mai ai un pic si scrii ecuatia universala a relativitatii. E=mc2 Vezi sa nu i-o iei cumva inainte lui Hawking si sa gasesti "the theory of everything". Mai ai putin, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 mai "Eugen_Ghe"....titlul topicului ( in caz ca nu-l stii ) este " Romani printre engleJi " ....intelegi ? na...asta-i adevarul....ca sunt (destui) Romani printre Englezi.... ( din pacate sau din fericire ...asta e alta treaba ) ca tot voiai tu sa stii ...Adevarul ( asa citisem intr-o pagina ) restul e can-can Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Ehh, nu e el singurul roman ajuns in UK si care a clacat psihic; am mai cunoscut un arhitect care saracul traia intr-o lume paralela. Baiat capabil de altfel, omul avea nevoie de tratament de lunga durata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 asa e MrD , exista asemenea cazuri.... Le dorim toate cele bune si sa-si revina cat mai repede posibil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 , atunci cand vin unii sa imi spuna ca locul in care traiesc eu si vad ceea ce vad, zi de zi, de 8 luni, unde muncesc, locul unde iti traiesc acum viata, nu e cum il vad eu cand eu il vad prea Bine cum e. Koa, la spalatorie auto e la fel, fie ca e in Romania sau in Marea Britanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 mda... de la Bigfoot stim ca el e injiieeneer si e nemultumit in primul rand de documentarele aparute in Anglia (si in alte parti) ...apoi de alte cele.dar un mare mister raman ocupatia lui Eugen_Ghe si nemultumirile lui ?cred ca numai OTV ar reusi sa aduca lumina in topicul asta...dar am inteles ca D.D. a fost arestat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 ei, lasati domnu' filolog! ....oameni buni,deci a-ti inteles ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) ...altu care n-are simtul umorului ) @ache2.... citeste ce scrie initiatorul topicului...asta e cel mai important. eu mai am obiceiul sa fac cate-o gluma... Editat Martie 10, 2015 de NiCo1713 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Atentie troll ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) @NiCo1713 tu crezi ca am stat sa citesc tot ce a scris? oi fi frecind eu menta dar nici asa mult timp nu am la dispozitie ma enerveaza un singur lucru: bai frate, ce rost are sa contrazici evidenta!? cine (cuvant urat) sta sa judece afirmatii gen "Londra nu e mai tare ca Buc"? or fi englejii cum or fi dar nu cred ca au ridicat castele alea cu emigranti moldo-vlahi! dar sincer, dupa ce ca suntem cum suntem (adica vai steaua noastra) trebuie sa ne mai si porcaim singuri!? orice experienta naspa este exagerata de parca numai la noi sunt functionari plictisiti sau timpiti... ce, in Londra politistii au doctorate? hotii sunt toti romani/tigani? omul a refulat si el... ati incercat sa-l calmati, nu ati putut...OK, mergem mai departe, ce caca atita caterinca!? pe cine faci tu troll koitze? eu sunt injiner! Editat Martie 10, 2015 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) respect pt munca ta prietene, indiferent ce faci. Nu cred ca a facut nimeni misto de ea si nu ar avea nimeni, in primul rand, dreptul sa faca asta. Singurul lucru care deranjeaza cu adevarat, cred, e faptul ca incerci sa-ti impui punctul de vedere a adevar irefutabil. Just like your m8, bigfoot. Atata tot. Stii ca, la orice poza ai pune tu sau bigfoot cu gropi sau case nush de care, am putea oricare dintre cei care traiesc in UK sa vina cu o contra-poza . Ce ar iesi atunci? Cine ar avea dreptate? Normal ca in UK nu e vreun fel de rai, n-a zis nimeni asta in toate postarile precedente. Insa sunt lucruri cu mult peste ce se intampla in RO (vezi unul din posturile mele recente de azi referitor la consulat...fa-i asa ceva la un Brit sa vezi ce iese). Editat Martie 10, 2015 de MrD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) omule, ma doare la bashcheti unde lucrezi... e complet irelevant... la fel de irelevant e ce parere am eu despre engleji... asa, pentru conformitate, cu extrem de putine exceptii, englejii cu care am avut de a face sunt/erau niste labagii sinistri; putine competente, multe impresii... dar de 5 ori mai multi labagii sinistri am intilnit romani... firesc, pentru ca am avut de face cu mai multi romani, nu !? asa cum am intilnit italieni imputiti dar si de treaba, arabi si alte minoritati conlocuitoare... probabil si eu par un labagiu sinistru unora ...ce concluzie tragem noi de aici? linisteste-te, nu vrea sa te convinga nimeni de nimic... fiecare cu ale lui! Editat Martie 10, 2015 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 El pur si simplu nu intelege ca nu se face comparatia 1 la 1 intre 2 tari si poc se sare cu concluzia. Da, peste tot e la fel, asfaltu e la fel, cerul e la fel, mirosul e la fel, oamenii sunt la fel. Insa sunt anumite lucruri care conteaza: 1. salariile nu sunt la fel 2. infrastructura nu e la fel 3. sistemul de educatie nu e la fel 4. sistemul sanitar nu e la fel 5. sistemul de ajutor social nu e la fel 6. administratia nu e la fel. Ai scos si tu capul din scorbura si ai mers in UK 8 luni si gata, ai dat verdictul. UK e la fel ca Romania. De fapt cu Bucuresti, ca nu cred ca ai mai fost prin alte orase prin RO. Si mai si generalizezi. Auzi, dar in Germania ai fost? In Cehia, in Slovacia, in Ungaria, in Italia, in Spania, in Olanda, in Franta, in Croatia, in Slovenia, in Albania in Austria.. in toate astea ai fost? Daca nu, atunci nu mai emite judecati de valoare despre cum e in RO fata de restul Europei. Din lista de mai sus singura tara in care e mai naspa ca in Ro este Albania. Restul nu se compara. Tu cred ca nici afara din Birmingham nu ai fost - si iarasi. emiti judecati de valoare. Cum ti-am zis si pe privat - mie Spania mi se pare mai nasoala ca Cehia la anumite aspecte, dar sunt altele care compenseaza. Si sunt in Spania de cat timp esti tu in UK, si nu-mi permit sa emit judecati de valoare. Mai am multe de vazut ca sa pot compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 pai tocmai ce ai emis: Romania e cea mai de caca tara... ma rog, doar Albania e mai naspa... dar stai, acolo inca nu ai trait deci nu ai cum sa stii cum e... cu tot tespectul cuvenit, domnia ta crezi sincer ce spui sau doar zici asa pentru ca e cool in rindul expatilor sa faca pipi pe compatrioti? e un soi de club unde te inscrii ca sa faci asta? in ce fel e dispretul asta fata de romani mai nobil decit dacomania s.c.l aberatii? a ajuns si topicul asta un alt soi balacareala... eu unul nu ma asteptam... si mai ales nu ma asteptam de la expati sa sara asa de popou in sus si sa aiba o atitudine de locuitor la oras care striga navetistilor "taranilor" desi a trait juma' de viata la sat! inca o data: incerci sa-i spui omului ceva, nu accepta, treci mai departe... nu indreptam lumea clapacind pe motociclism.ro! vorba lu' bunicu: tataie, cind n-ai nimic bun de zis mai bine taci din gura! » Post actualizat in 10 Mar 2015 17:41un pic de atentie: tocmai am aflat de la ProTV ca o megamisiune de oameni de afaceri britanici au venit sa fac superafaceri si sa ne ridice nivelul de trai (autostrazi, canalizari, etc)... asa zice doamna Esca, si eu cred ce spune dumneaei! sa mai zica cineva ca nu are impact acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate