Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2108

  • Penetru

    1895

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

FbJTQzV.gif

 

 

De juma de ora ma uit la shoarecu' ala. A scapat sau a turbat? :eek:

 

a scapat...

de fapt se antrena:

 

musclemou_f7ce804522a009c62edd8ada0e284c

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Definiția burții:
La bărbați: monument ridicat în cinstea eroului căzut.
La femei: colac peste pupăză.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poza cu nr. 312 de aici infirma intrucatva...

 

a scapat...

de fapt se antrena:

 

musclemou_f7ce804522a009c62edd8ada0e284c

 

Editat de high_dive_eagle
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FALS

attachicon.gifch.jpg

La prima cautare am gasit una de 3000 de ani :)

The jockstrap was invented in 1874 by C. F. Bennett of a Chicago sporting goods company

http://en.wikipedia.org/wiki/Jockstrap

 

In August 1979, then president of the National Hockey League (NHL), John Ziegler, announced that protective helmets would become mandatory in the NHL.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hockey_helmet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Ce-ati zice sa va CREASCA DIN NOU DINTII CAZUTI si sa REVINA LA CULOARE PARUL ALBIT?

Si totusi e posibil dupa cum scrie Eliade: \"Marele alchimist Guo hong (283 - 343 e.n.) scrie ca ZECE PILULE dintr-un AMESTEC DE CINABRU si MIERE luate timp de un an fac sa redevina negru parul albit si sa creasca din nou dintii cazuti, iar daca se continua tratamentul peste durata acestui an, se dobandeste NEMURIREA.\"

I-am scris despre astea si senatorului Iorgovan (care ne-a fost coleg si fin de cununie si i-am botezat copilul), propunandu-i ce ar trebui facut si in credinta pt a dobandi astea atat noi cat si tara, dar nu l-a lasat inima sa cheltuiasca din banii lui la acest proiect, propuandu-l mai departe pt partid, astfel ca n-a iesit nimic iar el s-a prapadit. Adevarat ca nici eu nu pricepusem prea bine cum sa ajungem la asta, dar pe masura ce mi-am practicat credinta asa cum am fost inspirata de Sf. Spirit mi-a dat sa inteleg mai mult.

Multi alchimisti au incercat sa faca pilulele cu piatra de cinabru, dar DE CE AR FI FOST PIATRA AMESTECATA CU MIERE? S-a dovedit ca amestecul lor a fost otravitor si au murit. De-aia eu cred ca \"pietricica\" rosie este POLENUL DE CASTAN, in amestec cu MIERE si poate faina de castane ar da aceste rezultate. Posibil ca se pune si CEARA DE ALBINE - mai ales pt ZBOR - dupa cum subintelegem si din mitul lui ICAR : Icar, fiul lui Daedalus (Dedal), personaj mitologic,

Împreună cu tatăl său Daedalus, au construit labirintul din Creta, în care regele Cretei, Minos, l-a inchis pe Minotaur. Bănuiți că ar fi contribuit la fuga lui Tezeu, care venise să ucidă Minotaurul, după încheierea lucrării, au fost închiși în labirint de către Minos. Pentru A SCAPA, au FAURIT niște ARIPI din PENE și CEARA și au ZBURAT din labirint.

Podusele APICOLE imbinate cu CREDINTA IN DUMNEZEU ne LUMINEAZA SA IESIM DIN ORICE LABIRINT - INCHISOAREA MINTII NOASTRE, reflectata si in exterior. Asa m-a luminat si pe mine de-am iesit din inchisoarea lui Ceausescu din 1980, cu bilete si toate cele necesare vietii, platite chiar de ei. Fiind in Italia am mai primit si niste martori ai lui Iehova de mi-au dat o Biblie si-am citit cu ei de cateva ori, astfel ca am obtinut si BILETE DE ZBOR IN USA, platite de CARITAS - org catolica, pt ca facusem si ceva pasi spre Biserica Catolica, mai ales vizitand si cooperand bine cu lumea de acolo.

Precum a facut si compatriotul Mircea Eliade de a fost luminat sa scrie in strainatate: \"Cautarea AURULUI implica totodata CAUTAREA DE NATURA SPIRITUALA. Aurul avea un caracter imaterial: el se gasea in 'Centrul Pamantului' si era in raporturi misterioase cu que (realgarul sau sulfura), mercurul galben si Viata Viitoare ('Izvoarele Galbene'). Astfel ni-l prezinta un text din -122, huai-nan-zi, in care aflam atestata si credinta intr-o metamorfoza precipitata a metalelor. Ca si omologul sau occidental, alchimistul chinez contribuie la opera Naturii, precipitand TIMPUL.

Prin participarea lor la principiul yang, AURUL si JADUL PAZESC CADAVRELE DE DESCOMPUNERE. Din acelasi motiv, vasele facute din AUR alchimic POT PRELUNGI LA INFINIT VIATA. \"

Scriind astea, fata de ce-am adaugat anterior, mi-a venit ideea ca TOTUL E CHESTIE DE COOPERARE. Pe masura ce traim in COOPERARE cu oameni de diverse natii si religii, Dumnezeu ne RECOMPENSEAZA facand sa intelegem mai mult si creindu-ne OPORTUNITATI DE MAI BINE, atat ca PROSPERITATE, cat si ca DURATA SI CALITATEA VIETII. Totul e sa nu fim prea critici cand nu intelegem ceva si sa avem mintea deschisa chair daca ni se par aiureli ce fac si zic altii. Timpul va arata ca poate ei stiu ceva mai bine.

Ma gandesc ca poate cinabrul ala mineral o fi valabil pt transformat in AUR, iar POLENUL ROSU DE CASTAN sa regenereze CORPUL, dupa cum interpretam urmatoarea scriere din Eliade: \"Omologarea traditionala dintre microcosmos si macrocosmos raporta cele 5 elemente cosmologice (apa, foc, lemn, aer, pamant) la organele corpului omenesc: INIMA cu esenta FOCULUI, FICATUL cu esenta LEMN, RINICHII cu esenta APEI, STOMACUL cu esenta PAMANTULUI.

Microcosmosul care este CORPUL OMENESC este si el la randu-i interpretat in termeni alchimici: FOCUL INIMII este ROSU CA CINABRUL, si APA RINICHILOR NEAGRA ca PLUMBUL. Prin urmare, omul poseda, in trupul sau propriu, toate elementele care constituie Cosmosul si toate fortele vitale care asigura innoirea sa periodica. E vorba doar de intarirea anumitor esente. De aici importanta CINABRULUI, importanta care se datoreaza mai PUTIN CULORII ROSII (culoarea SANGELUI, PRINCIPIUL VIETII), cat faptului ca PUS LA FOC, CINABRUL PRODUCE MERCUR. El tainuieste deci misterul regenerarii prin moarte (caci combustia simbolizeaza moartea. Rezulta de aici ca CINABRUL in cele din urma, poate PROCURA NEMURIRE.\" Mai departe scrie de chinezul care a facut pastile de CINABRU CU MIERE SI A INTINERIT.

Resciind astea acum, pricep ca DAN DAVIDESCU este ca acest cinabru - mercur care poate procura nemurire. Asta vroia sa-mi indice faptul ca, dupa ce m-am despartit de el am facut totusi apicultura cu colonelul DAN, care fusese nascut in comuna ROSU. Cat despre foc, este vorba odata de focul yang - barbatul, dar ne-am intalnit odata la intrarea in Herastrau dinspre bdul. Aviatorilor, cand mi s-a parut ca stralucea ca soarele - avand soarele in spate; el fiind imbracat ci camasa alba si pantaloni gri, iar eu imi facusem o fusta albastru- vioriu si cu tricou negru. cred ca toate amanuntele astea din viata aveau menirea sa ma faca sa ajung sa inteleg lucrurile de mai sus legate de elixirul vietii. Bdul Aviatorilor vroia sa aminteasca de ZBOR, la fel ca si restaurantul Pescarus din apropiere, la care m-a invitat uneori.

cum zice si de culoarea neagra a apei rinichilor - femeia avand ca simbol APA, eu imi vopseam parul in negru la acea vreme considerand CASTANIUL culoare indefinita. Dupa 32 de ani m-am facut blonda inainte sa plec in Italia. Deci apropierea de catolicism a avut influenta si asupra gusturilor. Tot cu privire la apa rinichilor vroia sa-mi sugereze si Dan cand mi-a spus ca nu s-a culcat cu colega mea Milica pt ca mirosea a pipi. Asta vroia sa spuna si ca morala ei - faptul ca i s-a oferit - ducea la negru ca plumbul.

Cand am scris astazi de crescut DINTII m-am gandit ca trebuie ca aveam menirea sa cercetez astea intrucat m-am numit DINCA pana la 11 ani, cand m-a infiat al 2-lea sot al mamei, care se numea IONITA. Iar Ionita trebuie ca are legatura cu IONA - cum a zis Iisus ca in vremurile din urma nu va fi dat decat semnul lui Iona, care a fost aruncat din barca pt ca venise furtuna din cauza ca refuzase sa mearga la Ninive sa le spuna ca daca nu se pocaiesc ii va distruge Dumnezeu; dar dupa ca a stat in burta balenei timp de 3 zile, apoi l-a aruncat pe tarm si s-a dus, iar ninivenii s-au schimbat la credinta, astfel ca au fost salvati. scriind acum cuvantul BARCA inteleg ca numele de Ionita a facut sa fac CANOTAJ PE BARCA (dupa mine s-a inscris si sora-mea mai mica). Totodata vad ca contine cuvantul ARCA, si cum in vremea cand ma intalneam cu DAN faceam canotaj in dublu cu Milica, e clar ca aveam misiune sa cladim ARCA de salvare de la calamitatile acestor vremuri: CETATEA NOULUI IERUSALIM, care dupa cum scrie in Apocalipsa ce ca un TURN cu toate laturile egale, inalt de vreo 2000km, care zice ca va fi caldit in TREI ZILE. Chinejii se laudau de curand ca vor construi unul in 3 luni, dar cu Dumnezeu vom face mai repede si vom castiga si VIATA ETERNA. Aceasta va fi CETATEA ETERNA, si e clar ca CEARA DE ALBNIE serveste la LUMINARE interioara sa stim cum s-o facem ca CERUL SA SE UNEASCA CU PAMANTUL si IISUS SA LUMINEZE CA SOARELE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...